AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Giga DSP-840B čierny

Zobraziť katalóg
Giga DSP-840B čierny
Zákaznícky displej – modro-zelené podsvietenie, 2× 20 znakov 9× 6mm, USB
Kód:  CA030e Produktové číslo:  840UD-25

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Giga DSP-840B čierny Predaj skončil

Giga DSP-840B čierny

Čitateľný a jednoduchý

Každý zákazník chce pri platbe svojho nákupu rýchlo a jednoducho zistiť, koľko peňazí jeho nákup stojí. Zákaznícky displej Giga je presne tým zariadením, ktoré tieto informácie dokonale sprostredkuje. Zariadenie so sviežim dizajnom skvele zapadne do priestoru pokladne. Modro-zeleno podsvietený displej zobrazuje dva riadky, pričom na každom je schopný zobraziť až 20 znakov. Výška každého riadka je 9 milimetrov, takže text je na displeji veľmi dobre čitateľný. Zariadenie možno výškovo nastaviť, otáčať a posúvať do strán. Jednoducho sa dá dosiahnuť ideálna poloha pre zobrazenie informácií vašim zákazníkom. Zariadenie používa platformu OPOS driver.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Giga DSP-840B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giga DSP-840B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Giga DSP-840B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Giga DSP-840B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Giga DSP-840B fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií