Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7

Zobraziť katalóg
GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7
5 1 hodnotení
Základná doska AMD X370, DDR4 3200MHz (OC), M.2, U.2, 8x SATA 6Gb/s, 2x GLAN, USB-C 3.1 Gen 2, HDMI, ATX, RGB LED, RYZEN, AM4
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AG531m Produktové číslo:  GA-AX370-Gaming K7 Stránky výrobcu
GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7 127 € Zánovné

GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7

GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Všetkým vášnivým hráčom, najnáročnejším užívateľom a skúseným overclockerom je určená základná doska Gigabyte AORUS AX370-Gaming K7. Vaša herná sústava si totiž zaslúži to najlepšie, a to už od základu. Prémiová rada základných dosiek AORUS ponúka nový čipset X370, určený výhradne moderným procesorom AMD Ryzen.

Spoločne s prvotriednym spracovaním zaručuje špičkový výkon, kvalitu a stabilitu aj počas pretaktovania. Aby sa týmto výrobkom mohli jeho hrdí vlastníci chváliť svojmu okoliu, nezabudol výrobca dosku obdariť jedinečne dravým vzhľadom, ktorý dáva poznať, že ide naozaj o prémiový segment základných dosiek.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené výhradne pre najmodernejšie procesory AMD Ryzen
  • Moderný konektor M.2 pre extra rýchlosť SSD až 32 GB/s
  • 2× gigabit LAN s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky
  • Inovatívne opláštenie PCIe konektorov z jedného kusu nerez ocele
  • 1× USB-C + USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Možnosť zapojenia grafických kariet v režime CrossFire a SLI
  • Prémiový zvukový čip ALC1220 s až 7.1kanálovým výstupom
  • Pokročilá monitorovacia technológia Smart Fan 5
  • Efektné osvetlenie RGB Fusion
  • Zadarmo softvér pre streamovanie hier XSplit Gamecaster

Masívny výkon bez kompromisov

Dosky tejto série existujú z jedného prostého dôvodu: Aby vám poskytli prvotriedny zážitok z hrania aj tých najnáročnejších herných šlágrov. Procesory Ryzen sú vybavené odomknutým násobičom, takže nie je vôbec na škodu, že je doska vybavená špeciálnym čipom pre tuning počítaču Turbo B-Clock. Ten zabezpečí možnosť nastaviť frekvenciu Base Clock (BCLK) v rozsahu 100 MHz až 300 MHz.

Plný zážitok z multimédií a hlavne hier

Zapojenie viacerých grafických kariet je skvelé riešenie v prípadoch, že chcete zvýšiť grafický výkon zostavy pre hranie náročnejších hier. Aj doska Gigabyte AORUS AX370-Gaming K7 vám túto možnosť poskytuje. Zapojiť môžete viac grafických kariet v režime CrossFire a dokonca aj SLI, vďaka čomu si pri hraní užijete oveľa vyššiu snímkovú frekvenciu. Na základnej doske taktiež nájdete prémiový zvukový procesor ALC1220 s podporou štandardu Sound Blaster X-Fi MB5 a až 7.1kanálovým výstupom.

Bleskurýchly prenos dát

Každý to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu urobili prietrž bleskurýchle SSD disky. Tie teraz môžete pripojiť aj k tejto základnej doske pomocou M.2 slotu, ktorý sa pýši prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s. Nechýba ani pôvodne serverové rozhranie U.2 pre pripojenie tých najrýchlejších SSD. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 aj USB 3.1 dokonca v najrýchlejšom štandarde druhej generácie. Tie sú vyrobené v dobre rozpoznateľnej červenej farbe. 

Efektné osvetlenie

Vybrané základné dosky sa pýšia najmodernejším LED systémom na súčasnom trhu. Vdaka väčším možnostiam prispôsobenia ako inokedy a pohodlnému intuitívnemu užívateľskému prostrediu s aplikáciou RGB Fusion budete z výsledku úplne nadšení. Dve programovateľné zóny a celkom sedem svetelných efektov si môžete jednoducho vyladiť k svojmu obrazu.

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolí ovládať všetky možnosti základnej dosky. Pre rýchle a stabilné pripojenie k internetu poslúžia hneď dve gigabitové LAN s pokročilou funkciou správy sieťovej prevádzky. Vylepšenia predstavujú detailné merania teploty celkom na deviatich miestach základnej dosky. Podľa teplôt potom môžete riadiť až osem pripojených ventilátorov. Táto prínosná funkcia sa skrýva pod označením Smart Fan 5.

 
i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Stavový displej, AMD Dual Graphics Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Len pripomienka, máte zlé obrázky k tej mb. Hento sú k Z270 verzii, keď kliknete na ten odkaz Stránky výrobcu, tak tam sú správne obrázky ;-)

Dekuji za odpoved, jeste bych mel jeden dotaz, skrz pameti G.SKill 16Gb kit DDR4 TRIDENT Z RGB jsou-li vhodne,jde-li nejakym zpusobem nastavit jedna barva a jakou frekvenci s touto zakl.deskou by jste mi doporucil?..cetl jsem ze 3200Mhz je problematicke sladit..dekuji za odpoved..

Dobry den, kvuli ujisteni pred objednanim: Je tahle doska kompatibilni s RAM Crucial 16GB KIT DDR4 2400MHz CL16 Ballistix Sport LT Single Ranked White ? Predem dik za odpoved

chtěl bych se zeptat jak do takové základní desky vložíš procesor ?? jestli je na to nějaké video.

Jakou byste doporučili základní desku pro procesor AMD Ryzen 1600. Do 2300kč

Dobry den jaky typ skrine by jste mi doporucil po vlozeni tehle zakladni desky

dobrý den? je tato zákl. deskoa plně kompatibilní s Amd Ryzen 7 1800X ? Dekuji za odpověď..

Kdy hodláte k deskám, které máte v setech s AMD VEGOU 64 naskladnit i kompatibilní 3200MHz paměti ?

zdravím v popisku ohladom ram je napísaných len 3200 mhz OC na stráanke výrobcu je "Support for DDR4 3600(Extreme O.C.) / 3400(O.C.) / 3200(O.C.) / 2933(O.C.) / 2667* / 2400 / 2133 MHz memory modules"

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako to vidíte s dostupnosťou tejto základnej dosky?

12
Príslušenstvo pre GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií