Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW

Zobraziť katalóg
GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW
3,8 5 hodnotení
Mini PC – Intel Celeron 3955U, Intel HD Graphics 510, 2× SO-DIMM DDR3 1600MHz, SATA III, 4× USB 3.0, mini DisplayPort, HDMI, WiFi, BT, GLAN, VESA mounting kit
Kód:  SG100h1 Produktové číslo:  GB-BSCEH-3955-IW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW

GIGABYTE BRIX S 3955 je moderne vybavený miniatúrny počítač, ktorý bude perfektne vynikať či už pod vašim televízorom, či tam kde sa ho práve rozhodnete vziať. Bol navrhovaný s ohľadom na požiadavky, ktoré sú poväčšinou kladené na klasické desktopové PC, ale zároveň sa pri jeho návrhu myslelo na možné využitie do veľkosti skutočne energeticky úsporného a miesto šetriaceho HTPC.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný dvojjadrový procesor Intel Celeron pre prehrávanie multimédií v rozlíšení až 4K
  • Pripravený pre vaše SATA III pevné disky a SSD vďaka konektoru M.2
  • Podpora až dvoch displejov cez porty HDMI a mini DisplayPort
  • Miniatúrna veľkosť, ktorá sa zmestí do vašej dlane
  • Podpora štandardu VESA a rámik v balení pre jednoduché uchytenie k zadnej strane monitora
  • WiFi a Bluetooth 4.0 karta pre ľahký bezdrôtový prenos multimédií

Maličký, ale vysoko výkonný

Hoci je vďaka starostlivo vybraným súčiastkam a absencii prídavných kariet tento drobček vysoko úsporný, neznamená to, že by svoje primárne poslanie - teda slúžiť ako šikovný multimediálny pomocník - neplnil na jednotku. Vďaka 14 nm procesom vyrábanému dvojjadrovému procesoru Intel Celeron 3955U s frekvenciou 2 GHz, budete mať dostatok výkonu pre všetky vaše aplikácie a multimédiá. Taktiež si budete môcť vychutnať moderné technológie typu Intel WiDi, umožňujúce bezdrôtový prenos vašich médií na napríklad obrazovku televízora, procesor takisto zvláda pokročilé možnosti virtualizácie.

Pripevnite na stenu a pozerajte sa, počúvajte, bavte sa

Tohto miniatúrneho pomocníka potom vďaka podpore štandardu VESA a s dodávaným adaptérom jednoducho prirobíte na stenu napríklad za vašu obrazovku, takže bude schovaný pred zvedavými očami a bude ďalej oslňovať pri prehrávaní multimédií v tej najvyššej kvalite. Pre pripojenie ďalších zariadení slúžia porty HDMI, mini DisplayPort, 4× USB 3.0 a slot pre pamäťové karty typu microSD.

Pokiaľ radšej dáta prenášate vzduchom, aj tu má pre vás BRIX riešenie - je totiž vybavený dvojpásmovou WiFi kartou so štandardom 802.11ac a Bluetooth 4.0 adaptérom - svoj tablet, či mobilný telefón tak pripojíte v priebehu okamihu a prehráte svojich najobľúbenejších hudobných interpretov, či horúce filmové trháky.

 

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Celeron 3955U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Model procesora
Intel Celeron 3955U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 520 Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1356 Hotovo!

Disk

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
Intel IEEE 802.11 ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Sivá Hotovo!

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
32 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, mini DisplayPort, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
119,4 mm Hotovo!
Výška
46,8 mm Hotovo!
Hĺbka
112,6 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, umi zvukovka 7.1? Dekuji.

Dobrý deň. Vo špecifikáciach máte, že PC obsahuje Intel HD 520 a v skutočnosti má Intel HD 510. V základnom popise to je ok ale vo špecifikáciach máte Intel HD 520. Si to upravte. :-)

Dobrý den, potřeboval bych poradit, vše mi funguje v pořádku, jen mi nejde zvuk, když to připojím na televizi. To si k tomu musím koupit repráky nebo proč to nefunguje? Díky za radu Tomáš

Utiahne to aj nejaké hry? Ak áno aké ??

dobry den, je mozne pouzit k tejto zostave - SSD M.2 Samsung evo 960 NVMe?

Na obrazku je znazorneny USB-C port. To bol aj jeden z dovodom, preco som si vybral toto zariadenie, nakolko mam externy disk s USB-C konektorom. Avsak realne su tam len klasicke USB 3.0 porty a ziaden USB-C port. Mali by ste to opravit a nezavadzat zakaznikov!

Už mi z toho hrabe, všude v zahraničí je pc komplet nainstalovaný jen v ČR bez HDD a RAM - hlavně, že je k tomu dodáváno CD s ovladači ty si tam asi přesunu pomocí myšlenek . Koupím HDD i RAM dám do pc, připojím k TV, zapnu - a nic, mrtvo bez signálu nenajede ani BIOS. Jak to mám sakra zprovoznit??!!

Dobrý den, prosím o potvrzení, že je toto mini-pc chlazené zcela pasivně. Díky

Kolik má tento počítač paměti?

Dobrý den, jedná se o model z popisu BSCEH-3955-IW (ale oproti popisu se 4.USB 3.0 a DDR3L) nebo o model GB-BSCEHA-3955 na který vede odkaz výrobce (2xUSB 3.0 a 2x USB 3.1 a DDR4)

12
Diskusia a poradňa k GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW
Príslušenstvo pre GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE BRIX BSCEH-3955-IW.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií