Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE BRIX BXi3H-5010

Zobraziť katalóg
GIGABYTE BRIX BXi3H-5010
4,3 5 hodnotení
Mini PC Intel Core i3 5010U 2.1GHz, Intel HD Graphics 5500, 2x SO-DIMM DDR3 1333/1600, SATA III, PCIe M.2, mSATA, 4x USB 3.0, mini DisplayPort, HDMI, WiFi, BT, GLAN, VESA mounting kit
Kód:  SG100p3 Produktové číslo:  GB-BXi3H-5010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE BRIX BXi3H-5010

Miniatúrny počítač GIGABYTE BRIX GB-BXi3H ponúka kompaktné riešenie kancelárskeho i domáceho počítača na multimediálnu zábavu, jednoduchšie počítačové hry, prácu s dokumentmi a surfovanie internetom. Ide o extrémne tenký mini počítač umiestnený v pevnom hliníkovom rámčeku, ktorý zaujme najmä nízkou energetickou náročnosťou a veľmi tichým prevedením. Ideálny môže byť tiež na vytvorenie HTPC, čiže domáce multimediálne stanice.

Kvalitná výbava v malom prevedení

Vaše nároky obslúži energeticky úsporný procesor Intel Core i3 5010U najnovšej generácie Broadwell spolu s operačnou pamäťou, pre ktorú sú pripravené dva SO-DIMM DDR3 sloty s frekvenciou 1600 MHz a podporou až 16 GB RAM. Celý počítač je vykonaný v kompaktnom konfigurovateľnom balení, v ktorom je na vás nielen voľba operačnej pamäte, ale k dispozícii sú ďalej sloty mSATA a SATA na pripojenie 2,5" pevného disku a jeden slot mini PCIe s polovičnou veľkosťou, z výroby obsadený Wi- fi kartou s Bluetooth. O spracovanie obrazu sa stará grafický čip Intel HD Graphics 5500 a jeho výstupom sú porty HDMI a Mini DisplayPort.

Dostatok konektorov

K pripojeniu na internet či miestnu sieť je v zariadení pripravený okrem Wi-Fi adaptéru tiež klasický Ethernet. USB porty nájdete na čelnej i zadnej strane, teda celkom štyri a to vo verzii USB 3.0. Počítač je dodávaný bez operačného systému, takže je len na vás aký si zvolíte. Podporuje montáž pomocou držiakov štandardu VESA 100 mm alebo 75 mm.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Balenie obsahuje
Napájací adaptér, Napájací kábel, VESA Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 5010U Broadwell Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Napájací adaptér, Napájací kábel, VESA Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 5010U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,1 GHz (2 100 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 5000 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, mini DisplayPort Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
107,6 mm Hotovo!
Výška
48,9 mm Hotovo!
Hĺbka
111,4 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chápu dobře, že zdroj je již obsažen? Takže doplňuji jen ramku, ssd a to je všechno? Děkuji

Diskusia a poradňa k GIGABYTE BRIX BXi3H-5010
Príslušenstvo pre GIGABYTE BRIX BXi3H-5010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE BRIX BXi3H-5010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE BRIX BXi3H-5010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE BRIX BXi3H-5010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE BRIX BXi3H-5010.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií