Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE E350N Win8

Zobraziť katalóg
GIGABYTE E350N Win8
4,2 5 hodnotení
Základná doska AMD A45, AMD Dual-Core E-350D, DDR3 1333, SATA II, USB 2.0, PCI, GLAN, HDMI, 7.1ch audio, mini ITX
65,33 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AG534e1 Produktové číslo:  GA-E350NWIN8 Stránky výrobcu

GIGABYTE E350N Win8

GIGABYTE E350N Win8 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Výkonná základná doska rozmerov Mini-ITX , Ktorá je ako stvorená pre vybudovanie domáce HTPC stanice orientované na maximum zábavy pri minimálnej spotrebe. Jedná sa o skvelú investíciu, pretože v sebe integruje dvojjadrový procesor aj grafický čip AMD Radeon HD 6310 . Ďalej na doske nájdeme štvoricu SATA konektorov, PCI slot, gigabitovú sieťovú kartu a integrovanú zvukovú kartu Realtek ALC887 HD, na ktorej výstupe môže byť až 8 audio kanálov. Medzi výstupy na zadnom paneli je ďalej k dispozícii dvojica PS/2 portov, D-Sub (VGA) alebo moderné HDMI pre obraz, štvorica USB 2.0 a sériový a paralelný port.

UEFI DualBIOS ponúka začínajúcim i skúseným užívateľom úplne nové zážitky so správou BIOSu. Má úžasné grafické rozhranie a užívateľsky priateľské ovládaním pomocou myši.UEFI BIOS tiež prináša natívnu podporu pre veľké pevné disky na 64-bitových operačných systémoch. Technológie GIGABYTE On/Off Charge umožňuje nabíjanie zariadeniach iPhone, iPad a iPod Touch bez ohľadu na to, či je počítač zapnutý. Doska je vyrábaná najvyšším štandardom kvality súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Classic. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlu stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Čipset
AMD A45 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!

Socket a čipset

Čipset
AMD A45 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 333 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
S/PDIF header, Serial ATA II, USB 2.0 header Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE E350N Win8
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií