Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
4,9 26 hodnotení
Grafická karta – 4GB GDDR5 (7008MHz), NVIDIA (GP107) Pascal GeForce GTX1050 (139 MHz), Boost clock 1506MHz, PCIe x16, 128-bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EG235f1 Produktové číslo:  GV-N105TG1 GAMING-4GD Stránky výrobcu
GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G Predaj skončil

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G

Spoločnosť NVIDIA medzi svoje herné grafické karty pridáva tento kúsok nekompromisného železa. Karta pripravená pre Full HD rozlíšenie a vybavená unikátne prepracovaným systémom chladenia dostane váš počítač na samotnú špičku. Užite si výkon jadra Pascal, nastaviteľné režimy prevádzky alebo revolúciu v screenshotoch s funkcionalitou pre 360° snímky.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová architektúra Pascal so 14 nm výrobným procesom
  • Takt jadra sa mení podľa aktuálneho vyťaženia karty
  • Ideálna pre herné zážitky vo vysokom rozlíšení
  • Prepracovaný a efektívny systém chladenia
  • Nízka spotreba aj pri vysokom výkone
  • Nastaviteľné RGB podsvietenie
  • Pätica výstupov

Energeticky úsporná prevádzka

Vďaka 14 nm výrobnej technológii a novej architektúre Pascal sa výrobca chváli nielen znateľne vyšším výkonom, ale oveľa väčšou efektivitou. Očakávaná spotreba sa pohybuje na hranici iba 75 W. Jadro GTX 1050 Ti pre vás chystá výkon podporený vysokými taktmi. Takt čipu až 1 392 MHz je podporený pamäťou, ktorá pracuje na frekvencii 7 000 MHz. Jadro skladajúce sa zo 768 výpočtových jednotiek drví konkurenciu nielen výkonom, ale aj efektivitou, nízkou spotrebou a tichým chladením. K tomu zdatne prispieva šikovný systém prevádzky aj chladenia podľa aktuálneho vyťaženia karty.

Vybrúsené frekvencia

Jadro GTX 1050 Ti patrí v podaní Gigabyte medzi najrýchlejšie taktované karty. Extrémne navýšenie frekvencií bolo možné len zásluhou veľmi kvalitne zhotovenému chladeniu. Teploty udržuje dvojventilátorový chladič, ktorého heatpipes sú priamo v kontakte s jadrom karty. Výsledkom je perfektne rýchly odvod tepla nielen do chladiča, ale aj jeho následná výmena do okolitého vzduchu. Samozrejmé sú nízke teploty v záťaži, ale vďaka vypínaniu ventilátorov aj úplne bezhlučná prevádzka v pokoji. Kvalitu návrhu podčiarkuje aj rozvádzač tepla na zadnej strane karty. Karta dáva svoj výkon na obdiv šíremu okoliu vďaka RGB LED podsvieteniu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
118 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
219 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1050 Ti Hotovo!

Rozmery

Šírka
118 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
219 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1050 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 392 MHz Hotovo!
Frekvencia jadra (Boost clock)
1 506 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 008 MHz (7,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
75 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
300 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

GTA V na kolko FPS ? a je dobre k CPU AMF FX 6300 ?

Dobry deň chcem sa opytať či by tato grafiky išla v pohode s tymto procesorom : Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 , a na tuto dosku:GA-EP43T-UD3L a ešte sa chcem opytať ktora z grafik je podľa vas naj msi,asus,alebo gigabyte ? ďakujem za odpoveď

Dobrý deň.. Chcem sa spýtať či bude kompatibilná s Asus H81M-K motherboard? Ďakujem.

Zdravím, mám desku, která podporuje pouze PCIe 2.0. Ale někde na forech jsem četl, že PCIe 3.0 karty lze dát do desek s PCIe 2.0. Dotaz zní: Půjde tato karta v počítači s deskou, která má pouze PCIe 2.0 rozhraní? Díky moc

Zvládne tato kartu hru Farming simulator 19 na maximální detaily na 23 palc monitoru FullHD připojeném přes DisplayPort ? Samozřejmě zcela plynule, ideálně stabilních 60fps

Dobrý den, je tato graficka karta kompatibilní se základní deskou H110M-S2H Ultra durable Motherboard?

Zdravim,pujde tato karta na teto desce asus m4a88t-V evo?dekuji.

Tato grafická karta svítí?

dobrý deň, mám otazku pouzivam tuto grafickú kartu už 4 mesiace nikdy som je netaktoval ai netažik kryptomeny ale kupil som si nový monitor s rozlíšením 4K a grafika začala mrznúť resp. cely počítač sa zasekne a to aj na 20min a už potomk neodmrzne hrám hry iba na fullHD a to iba CS GO ale ked som v 4K tak robim iba veci na ploche a na internete a v tedy po dakom čase karta resp. celý PC zamrzne zatial sa mi to stalo iba 5krát ale začína ma to hnevať som pripojení cez DisplayPort na 60HZ v 4K ale hry hram iba vo fullHD vo fullHD grafika NEMRZNE moje rozlišenie je 3840x2160 60HZ PC komponenty:MB asus B85M-E RAM 16 gb 1600mhz Grafika:GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G Procesor I5 4430 3GHZ NEVIEM včom je chyba ked mi to mrzne do v tedy ako som nema 4K išla úplne super.

Dobrý den,pujde to na zakladni desku IPISB-CH2 a procesor i7 2600 a nebo by ste doporucili jinou grafickou kartu? Dekuji

123...
Diskusia a poradňa k GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
Ďalšie informácie

Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G (RECENZIA A TESTY)

Ponuka grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti je aj dnes viac než slušná, a tak vybrať si tú správnu, ktorá by uspokojila potreby nenáročného hráča počítačových hier, nie je až tak jednoduché. My si dnes otestujeme grafickú kartu Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G a kto vie, možno to bude karta ako stvorená práve pre vás.

Sapphire Nitro+ RX 580 8GD5 Special Edition (RECENZIA A TESTY)

Boj o to najvyššie miesto výkonnostného rebríčka mainstreamových grafických kariet je vždy centrom pozornosti širokej komunity hráčov počítačových hier. Teraz na jeden taký boj určite dôjde, v dnešnej recenzii si totiž prestavíme a tiež otestujeme nadštandardne taktovanú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 580 8GDB Limited Edition.

Asus RX 560 O4G EVO (RECENZIA A TESTY)

Možno ani neviete, že pod označením Radeon RX 560 sa dnes predávajú hneď dva rozdielne výkonné varianty grafických kariet. V dnešnej recenzii si predstavíme grafickú kartu Asus RX 560 O4G EVO, ktorá je predstaviteľom práve toho slabšieho variantu, ale hlavne si tiež ukážeme, ako v ponuke grafických kariet správne rozpoznať výkonnejší Radeon RX 560.

Gigabyte GTX 1050 OC 2G (RECENZIA A TESTY)

Nie všetci hráči vyžadujú výkonné a drahé grafické karty. Niekto hranie počítačových hier berie len ako občasnú zábavku, a nie je preto ochotný za grafickú kartu dať celú výplatu. Gigabyte GTX 1050 OC 2G patrí práve medzi tie menej výkonné, no tiež lacnejšie grafické karty, ktoré by mohli osloviť nejedného nenáročného hráča počítačových hier. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch sa môžete presvedčiť v našej recenzii.

Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G (RECENZIA A TESTY)

Nenáročné počítačové hry a jednoduchý eSport Gaming. Tak to sú presne oblasti, na ktoré cieli grafická karta Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G. Tá síce disponuje skromným herným výkonom, môže však ponúknuť celkom zaujímavú obstarávaciu cenu a ako uvidíte v tejto recenzii, tiež veľmi solídne prevádzkové vlastnosti.

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G (RECENZIA A TESTY)

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G patrí do novšej edície grafických kariet s názvom Cerberus, ktoré sú spoločnosťou Asus špeciálne „vyšľachtené“ pre vysporiadanie sa s dlhodobou hernou záťažou. Ako táto grafická karta nakoniec dopadla v našich testoch na Alza.cz, o tom sa môžete dočítať práve v tejto recenzii.

Far Cry 5 (TESTY) – výkony grafických kariet AMD aj NVIDIA

Far Cry 5 je jednou z najúspešnejších počítačových hier poslednej doby, ktorá si získala srdce nejedného hráča. Témou tohto článku však nie je chvála tejto skvelej hry spoločnosti Ubisoft. Dnes sa pozrieme na to, ako sa v tejto hre darí grafickým kartám súčasnej generácie a tiež vám poradíme, s akými kartami si Far Cry 5 zahráte najlepšie.
Recenzie GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
Príslušenstvo pre GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií