AD homeoffice PET

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G
5 5 hodnotení
Grafická karta – 2GB GDDR5 (7008MHz), NVIDIA (GP107) Pascal GeForce GTX1050 (1417MHz), Boost clock 1531MHz, PCIe×16, 128bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EG235j3 Produktové číslo:  GV-N1050WF2OC-2GD Stránky výrobcu

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G

Spoločnosť NVIDIA medzi svoje herné grafické karty pridáva tento kúsok nekompromisného železa. Karta pripravená pre Full HD rozlíšenie a vybavená unikátne prepracovaným systémom chladenia, dostane váš počítač na samotnú špičku. Užite si výkon jadra Pascal, nastaviteľné módy prevádzky, alebo revolúciu v screenshotoch s funkcionalitou pre 360° snímky.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová architektúra Pascal s 14 nm výrobným procesom
  • Takt jadra sa mení podľa aktuálneho vyťaženia karty
  • Ideálne pre herné zážitky vo vysokom rozlíšení
  • Nereferenčná OC verzia GIGABYTE s lepším chladičom
  • Nízka spotreba aj pri vysokom výkone
  • Pätica výstupov

Energeticky úsporná prevádzka

Vďaka 14 nm výrobnej technológii a novej architektúre Pascal, sa výrobca chváli nielen znateľne vyšším výkonom, ale ďaleko väčšou efektivitou. Očakávaná spotreba sa tak pohybuje na hranici iba 75 W. Jadro GTX 1050 pre vás chystá výkon podporený vysokým taktom. Takt čipu, až 1 531 MHz, je podporený pamäťou, ktorá beží na frekvencii 7 008 Mhz. Jadro skladajúce sa zo 640 výpočtových jednotiek drví konkurenciu nielen výkonom, ale aj efektivitou, nízkou spotrebou a tichým chladením. Tomu zdatne prispieva šikovný systém prevádzky aj chladenie podľa aktuálneho vyťaženia karty.

Vylepšený model od GIGABYTE

Jadro GTX 1050 patrí v podaní Gigabyte medzi najrýchlejšie taktované karty. Extrémne navýšenie frekvencií bolo možné len vďaka veľmi kvalitne vykonanému chladeniu. WINDFORCE 2X má starostlivo navrhnutú konštrukciu, ktorá spája dva ventilátory s medenými trubicami a dodáva tak karte vynikajúci chladiaci výkon pri extrémne nízkej úrovni hluku. Vďaka využitiu špeciálnej 3D konštrukcie sa postará o nižšiu teplotu.

Súčasťou karty je intuitívny ladiaci nástroj Xtreme Engine, ktorý vám pomôže ľahko nastaviť výkon a parametre vašej karty. Nájdete tu napríklad nastavenie rýchlosti ventilátora, nastavenie frekvencie jadra alebo jeho napätie. Program monitoruje stav karty a umožňuje ladenie výkonu v reálnom čase.

Parametre a špecifikácia

Šírka
118 mm Hotovo!
Výška
229 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1050 Hotovo!

Rozmery

Šírka
118 mm Hotovo!
Výška
229 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1050 Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 417 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 008 MHz (7,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 6-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
300 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Komponenty. Procesor: Intel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz Základní deska: Našel jsem pouze produkt H110M-S2H-CF Grafické adaptéry: Intel(R) HD Graphics 510 Skřiň- Odkaz do neznáma Je možné, dát tuto grafickou kartu do mého pc, aniž bych nemusel něco vyměnovat? Mám to pouze na hry jako je cs:go. Děkuji

Rozjede tato grafická karta GTA 5

Dobrý den bude tato karta fungovat s deskou MSI B360M PRO-VDH? Děkuji za moc za odpověď

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tahle Grafická karta bude fungovat s procesorem AMD A10 7800

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli bude tato karta kompatibilní se zakladní deskou ASUS STRIX B250G GAMING a procesorem Intel Pentium 3,5 Ghz 1151. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je tato karta kompatibilní i s hodně starými komponenty př. procesor Intel core I2 předem vám děkuji a vaši odpověď.

s touto grafikou a procesorom i5 7400 utiahne vpohode hry cs go,fortnite a pubg?na koľlko fps cca?

Dobry den, kolik musim mit watu zdroj, aby utahl tuto grafiku

Stane sa my do skrine Zalman Z3 Plus ?

Dobrý den, prosím o radu, moc se v tom nevyznám, respektive vůbec. Má současná gr. karta "GIGABYTE GV-N56GOC-161 rev:1.0" se odebrala do křemíkového nebe. Je tato adekvátní náhrada? Nerad bych si pohoršil, ale zase aby to stačilo pouze vyměnit. Stačí tato informace a můžu to takto vyměnit kus za kus nebo musím řešit i další kompabilitu s dalšími částmi PC? Děkuji za pomoc. Martin O.

123
Diskusia a poradňa k GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G
Príslušenstvo pre GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií