Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G
4,7 16 hodnotení
Grafická karta 3GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1060 (1582MHz), Boost clock 1797MHz, PCIe x16, 192bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EG236a6 Produktové číslo:  GV-N1060WF2OC-3GD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G

Spoločnosť NVIDIA nenecháva nikoho na pochybách, kto má vedúcu pozíciu na poli grafických kariet. Po veľkolepom úspechu high-endových modelových radov GeForce 1080 a 1070 , prichádza na scénu aj vysnívaná karta pre hráčov, ktorým úplne postačí hrať v rozlíšení až 2 560 × 1 440 bodov. Práve to je hlavná doména GeForce GTX 1060.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová architektúra Pascal s 16nm výrobným procesom
  • Nízka energetická náročnosť - na napájanie stačí jeden 6pinový konektor
  • Ideálne pre herné zážitky v QHD a Full HD rozlíšení
  • Porovnateľný výkon s generáciou GeForce GTX 980
  • Karta využíva referenčné taktované jadro - 1 582/1 797 MHz
  • GIGABYTE pridáva kvalitné chladenie pomocou 2 rozmerných ventilátorov

Energeticky úsporná prevádzka

Vďaka 16nm výrobnej technológii a novej architektúre Pascal sa výrobca chváli nielen znateľne vyšším výkonom, ale ďaleko väčšou efektivitou. Očakávaná spotreba sa tak pohybuje na hranici len 120 W, ale pritom výkonovo porovnateľná GTX 980 si žiadala pre svoju prevádzku až 165 W.

Vyspelé technické parametre

GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3GB ponúkne silu reprezentovanú 1 152 CUDA jadrami, 80 texturovacími a 48 renderovacím jednotkami. Využité jadro GP106 z rodiny Pascal beží až na takte 1 797 MHz v Boost režime. Grafickému čipu bude sekundovať 3 GB pamäťou GDDR5 s dátovou priepustnosťou 192 GB/s.

Herná edícia od spoločnosti GIGABYTE

Vyladený čip Pascal je v prevedení spoločnosti GIGABYTE vyhnaný prakticky na svoje maximum. To je možné len vďaka veľmi kvalitne vykonanému chladenia. O to sa stará veľmi rozmerný a husto rebrovaný chladič, ktorý je ofukovaný dvojicou tichých ventilátorov. Táto oslava technologického umu sa nazýva WINDFORCE 2X a rozhodne vás nenechá v štichu aj pri ďalších hrách s pretaktovaním.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
121 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
223 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1060 Hotovo!

Rozmery

Šírka
121 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
223 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1060 Hotovo!
Počet stream procesorov
1 152× Hotovo!
Výrobné technológie
16 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
192-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 582 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
8 008 MHz (8,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 6-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
400 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, môžem sa spýtať, dokedy potrvá 10% akcia na túto grafickú kartu (ak to môžete prezradiť samozrejme)?

Dobrý den, též bych se chtěl zeptat, zda by grafická karta seděla do mé sestavy procesor:intel Core i5 7400 @ 3.00GHz ram: 8gb deska: ASUSTeK COMPUTER INC. STRIX B250G GAMING (LGA1151)

mohu připojit vga monitor ?

Kolikaprocentní vzrůst výkonu bude v kombinaci s rx 550 2gb?

Dobry den, chcem sa spytat ci tato graficka karta by isla do zakladnej dosky H55MX-S. Dopredu dakujem za odpoved.

Bude pasovať táto graf. karta s MSI Z370 GAMING PLUS alebo by bolo lepšie ísť na graf. kartu od MSI ?

Mám rozpočet 6-7 tisíc na GPU. Myslíte, že do 7 tisíc je i lepší něž tahle ? Samozřejmě tak aby byla plně kompatibilní ? Děkuji, přeji hezký den DESKA : MSI B350 TOMAHAWK - AMD B350¨ PROCESOR : AMD RYZEN 5 1600

Dobrý den, mám základní desku : MSI B350 TOMAHAWK - AMD B350 a procesor : AMD Ryzen 5 1600. Bude tato grafická karta plně kompatibilní, aniž by se něco z toho nezpomalovalo ? Děkuji za odpoveď

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať či by táto karta utiahla najnovšie AAA hry na ultra detailoch s i3 8100 a 8 GB DDR4 RAM

mam jednu otazku či tato graficka karta sa nebude bottleneckovat s procesorom amd fx 6300 4.7 ghz oc ?

123...
Diskusia a poradňa k GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G
Ďalšie informácie

Battlefield 5 (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Počítačová hra Battlefield 5 nie je len obyčajným pokračovaním populárnej vojnovej série Battlefield spoločnosti EA DICE, je to tiež historicky vôbec prvú počítačová hra s podporou real-time ray tracingu, na ktorú pomerne dlho čakali všetci majitelia najnovších grafických kariet GeForce RTX. Majitelia ostatných grafických kariet však nemusia zúfať, túto hru si totiž zahrajú parádne, čo napokon uvidíte práve v dnešných testoch.

NVIDIA GeForce RTX 2060 (RECENZIA A TESTY): Nový kráľ mainstreamových grafických kariet?

Novým prírastkom do rodiny grafických kariet rodiny Turing spoločnosti NVIDIA je GeForce RTX 2060 a jej vôbec prvým zástupcom potom grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060 Founders Edition. Táto grafická karta je svojím výkonom tentoraz zacielená do segmentu stredného výkonu a my sme ju pre vás dnes otestovali.

Gainward GeForce RTX 2060 Phoenix GS 6G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty GeForce RTX 2060 v nereferenčnom podaní rôznych výrobcov sú tu, a my si tak konečne môžeme nejakého zástupcu týchto nových grafických kariet otestovať. Voľba tentoraz padla na grafickú kartu Gainward RTX 2060 Phoenix GS 6G, takže poďme na to.

Asus Strix GeForce RTX 2060 O6G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty radu ROG STRIX (Republic of Gamers) vždy patrili k tomu najlepšiemu, čo môžete v ponuke spoločnosti ASUS nájsť. Či to však platí aj pre grafickú kartu Asus Strix RTX 2060 O6G Gaming, o tom sa môžete presvedčiť v recenzii, v ktorej sme si túto grafickú kartu otestovali.

Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus (RECENZIA A TESTY)

Gainward GTX 1660 Ti Pegasus dozaista patrí k tým vôbec najlacnejším grafickým kartám radu GeForce GTX 1660 Ti, a je tak isté, že sa objaví v hľadáčiku nejedného potencionálneho záujemcu o novú grafickú kartu. Aby ste teda pre informácie o grafickej karte nemuseli chodiť nijako ďaleko, my sme ju pre vás priamo na Alza.sk otestovali. Aká teda je Gainward GTX 1660 Ti Pegasus?

RAGE 2 (TESTY) – výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Viete, ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v počítačovej hre RAGE 2? My sme to otestovali a samozrejme sa o výsledky nášho merania s vami podelíme.

Sapphire Pulse RX 570 ITX 4GD5 (RECENZIA A TESTY): Šampión v pomere cena/výkon

Vyberáte si grafické karty podľa pomeru ceny a výkonu? Dnes by ste teda mali zbystriť! Otestujeme si totiž grafickú kartu Sapphire Pulse RX 570 ITX 4GD5, ktorá disponuje veľmi solídnym výkonom Radeonu RX 570, no v cene, za ktorú sa ešte pred nedávnom predávali grafickej karty oveľa menej výkonné.

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black Gaming (RECENZE A TESTY)

Další z řady grafických karet GeForce GTX 1660 Ti společnosti NVIDIA, kterou jsme pro vás dnes na Alza.cz otestovali, je EVGA GTX 1660 Ti XC Black Gaming. A jak se této grafické kartě vedlo v našich testech? O tom se můžete přesvědčit právě v této recenzi.

Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPER Gaming OC (RECENZE A TESTY)

Prvním nereferenčním představitelem nejnovějších grafických karet GeForce RTX 2060 SUPER společnosti NVIDIA, kterého si dnes na Alza.cz otestujeme, je grafická karta Gigabyte RTX 2060 SUPER Gaming OC. A jak se této grafické kartě vedlo v našich testech?

Gigabyte GeForce GTX 1660 Gaming OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšia GeForce GTX 1660, ktorú sme pre vás na Alza.sk otestovali, je grafická karta Gigabyte GTX 1660 Gaming OC 6G. A o tom, že sa tejto grafickej karte v našich testoch nedarilo vôbec zle, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.

Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER Gaming OC (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny „SUPER“ kariet spoločnosti NVIDIA je grafická karta GeForce GTX 1660 SUPER. Ako prvá svojho druhu sa nám do ruky dostala grafická karta Gigabyte GTX 1660 SUPER Gaming OC a my sme ju pre vás na Alza.sk samozrejme dôkladne otestovali.

Asus Dual GeForce RTX 2060 O6G (RECENZIA A TESTY)

Medzi cenovo dostupnejšie grafické karty v ponuke spoločnosti ASUS patria grafické karty edície DUAL. Grafická karta Asus Dual RTX 2060 O6G patrí práve do tejto edície a my sme ju pre vás dnes otestovali.

Asus Strix GeForce RTX 2060 SUPER O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Asus Strix GeForce RTX 2060 SUPER O8G Gaming je jedným z najnovších prírastkov do rodiny grafických kariet prestížnej edície ROG (Republic of Gamers) spoločnosti ASUS. A my sme ju pre vás hneď otestovali.

Asus Strix Radeon RX 5700 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Jedným z tých zrejme „najvypilovanejších“ Radeonov RX 5700 je grafická karta Asus Stix RX 5700 O8G Gaming z hernej edície ROG (Republic of Gamers) spoločnosti ASUS. A my sme ju pre vás na Alza.sk poriadne otestovali!

Asus Strix GeForce GTX 1650 O4G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tou „najvyšperkovanejšou“ a medzi hráčmi tiež najobľúbenejšou edíciou grafických kariet spoločnosti Asus je ROG STRIX. Najnovším prírastkom tejto hernej edície je potom grafická karta Asus Strix GeForce GTX 1650 O4G Gaming a my sme ju pre vás na Alza.sk samozrejme otestovali.

Sapphire Radeon RX 5700 8G (RECENZE A TESTY)

Další novou grafickou kartou od společnosti AMD, kterou si dnes představíme, je Sapphire RX 5700 8G s referenčním chlazením. Jak se jí vedlo v našich testech a že se tato grafická karta dá také parádně taktovat, tak přesně o tom se můžete přesvědčit v této recenzi.
Recenzie GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G
Príslušenstvo pre GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GeForce GTX OC 1060 WINDFORCE 3G.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií