Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GIGABYTE GSmart F240

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart F240
3,9 20 hodnotení
Mobilný telefón 24" 320x240, Pamäť pre 100 kontaktov, MicroSD až 32GB, fotoaparát 0,3Mpix, bluetooth 2.1, micro USB, FM rádio, výdrž batérie až 300h
Kód:  RG050a1a Produktové číslo:  2Q001-F2401-750S

GIGABYTE GSmart F240

Vlastnosti telefónu

122 mm

Vypnuté
GIGABYTE GSmart F240

51 mm

Vypnuté
GIGABYTE GSmart F240

12 mm

Hmotnosť telefónu: 128 g

Úhlopříčka displeje

2,4"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Nie je známy

typ operačného systému

Výdrž baterie

300 h

výdrž batérie

MicroSim

SIM (Dual SIM)

typ SIM karty

Rozměry

51 × 122 × 12 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

4 MB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

0,3 Mpx

fotoaparát

Připojení

Nie je známy

pripojenie

SD karta

microSD (až 32 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

84 g

hmotnosť telefónu

Hľadáte Dual SIM tlačidlový telefón pre babičku alebo dedka? Hľadáte telefón, ktorý sa ľahko používa a má dlhú výdrž? Potom je GIGABYTE GSmart F240 horúcim kandidátom na výber. Má kvalitné vyhotovenie a nabíjačku bude nutné použiť iba raz za 12,5 dňa. Príjemným zistením je vstavaná baterka.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrované svietidlo a FM rádio
  • Kvalitné dielenské vyhotovenie
  • Podpora dvoch SIM kariet
  • Extrémne dlhá výdrž na batériu až 12,5 dňa

Neujde vám žiadna momentka

Mobilný telefón GIGABYTE GSmart F240 je vybavený 2,4" veľkým displejom s kvalitným zobrazením a jasnými farbami. Veľmi dobre na ňom vyniknú fotky nasnímané zadným fotoaparátom. Zachytíte s ním každú momentku, a že sa ich vďaka možnosti vloženia až 32 GB microSD karty do telefónu zmestí ! Všetky spomienky na rodinu a priateľov budete mať vždy pri sebe.

Pustite si FM rádio

Medzi ďalšie multimediálne funkcie patrí FM rádio a bezdrôtová technológia bluetooth napríklad na handsfree volanie, zdieľanie súborov s inými ľuďmi alebo napríklad spárovanie s bezdrôtovým reproduktorom. Telefón je založený na tlačidlovom ovládaní, nejde o dotykové zariadenia. Nechýbajú tlačidlá na zdvihnutie a položenie hovoru a číselná klávesnica, ktorá sa ľahko ovláda aj hmatom.

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze změnit nebo zesílit tón oznámení SMS na telefonu GSmart F240?Jakým způsobem.Děkuji

návod k použití

dobrý den,nemohu na telefonu nastavit menu v češtině. co mám dělat,protože jinak dobré..

Dobrý den, zajímalo by mě, zda funguje Bluetooth i s handsfree nebo je to jako u nokii pouze pro přenos dat ?

Mohu si vytočit číslo prostým přidržením jedné z kláves 0-9 (rychlá volba)? Dále: existence dvou slotů na simky (pokud instaluji pouze jednu) znamená vždy výzvu k potvrzení odkud se bude volat? A pokud ano, lze jednu ze simek zablokovat, aby se tak nedělo? Pozn.: telefon pro technicky nezdatnou osobu a snaha maximálně zjednodušit ovládání. Děkuji

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli je možné do telefonu vkládat upomínky a jestli je jejich počet omezen? Děkuji.

Diskusia a poradňa k GIGABYTE GSmart F240
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart F240
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GSmart F240 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigabyte GSmart F240. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GSmart F240.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií