Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

GIGABYTE GSmart GX2 Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart GX2 Black Dual SIM
5 11 hodnotení
Mobilný telefón 5" IPS 1920x1080 Dragontrial resistant glass, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.6GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 64 GB, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 2 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, batéria 2200 mAh, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RG540b3d Produktové číslo:  2Q11B-GX200-G06S
GIGABYTE GSmart GX2 Black Dual SIM 146,63 € Rozbalené

GIGABYTE GSmart GX2 Black Dual SIM

GIGABYTE GSmart GX2 Black Dual SIM je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Elegantný inteligentný telefón od spoločnosti Gigabyte, ktorý dokáže prijímať telefónne hovory hneď z dvoch čísiel naraz. Aj napriek veľkosti telefónu s 5" displejom vás iste poteší váha iba 135 g. Tá je daná špeciálnou zliatinou hliníka a horčíka. Telefón tak ponúkne skvelý výkon v krásnom a ľahkom tele.


Hlavné prednosti

  • Ultraľahké telo 
  • Veľký 5" IPS displej
  • Duálna SIM
  • Prémiový zvuk DTS
  • Android vo verzii 4.4 KitKat
Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Gigabyte G Smart GX2

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Gigabyte G Smart GX2

Ostrý obraz

Uhlopriečka displeja 5" s technológiou IPS je naozajstným skvostom celého mobilu. Ostrý ako britva a vždy pripravený plniť vaše multimediálne požiadavky. Vysoký kontrast spolu so živými farbami vyvolá pocit, akoby išlo o skutočnosť, namiesto obrazu na displeji.


Duálna SIM

S podporou dvoch SIM kariet je možné telefón využívať pre súkromné aj firemné hovory. Navyše sa telefón pýši funkciou, kedy môžete byť na príjme hneď na dvoch telefónnych číslach naraz bez dodatočného nastavovania.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Gigabyte G Smart GX2

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Gigabyte G Smart GX2

Výkon na prvom mieste

Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 s frekvenciou 1,6 GHz. Vo svojej kategórii hýri výkonom, ktorý si vychutnáte, nech už svoj smartphone používate na kancelárske aplikácie alebo hranie hier. Spolu s 2 GB operačnej pamäte dodajú svižný chod operačnému sytému Android 4.4 KitKat.



EZ Key

Na boku telefónu nájdeme štandardné tlačidlá na reguláciu hlasitosti a špeciálne tlačidlo EZ Key. To slúži na rýchly prístup k zvolenej aplikácii alebo funkcii. Pri dlhšom stlačení sa automaticky spustí fotoaparát bez ohľadu na to, čo práve robíte. Nikdy vám už nič dôležité neutečie.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Gigabyte G Smart GX2


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Gigabyte G Smart GX2

Android 4.4 KitKat

Prostredie telefónu má na starosti operačný systém Android 4.4.2 pod označením KitKat. Poskytne prehľadné a intuitívne rozhranie s množstvom užitočných aplikácií. Nechýba ani obchod Google Play, kde nájdete tisíce aplikácií a hier.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v červnu 2015 jsem kupovala telefon GIGABYTE GSmart GX2 Black Dual SIM a nyní potřebuji vyměnit baterku. Bohužel jsem nenašla v nabídce adekvátní kus a ani v jiném obchodě tento typ není dostupný. Prosím o radu, jakou kompatibilní baterii zakoupit - přesný typ. Děkuji Jitka Váňová

Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart GX2 Black Dual SIM
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií