Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G
4,9 13 hodnotení
Grafická karta - 2 GB GDDR5 (7008 MHz), NVIDIA (GP107) Pascal GeForce GTX1050 (1404 MHz), Boost clock 1518 MHz, PCIe x16, 128-bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EG235j1 Produktové číslo:  GV-N1050OC-2GD Stránky výrobcu

GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G

Spoločnosť NVIDIA medzi svoje herné grafické karty pridáva tento kúsok nekompromisného železa. Karta pripravená na Full HD rozlíšenie a vybavená unikátnym prepracovaným systémom chladenia WINDFORCE dostane váš počítač na samotnú špičku.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová architektúra Pascal so 14 nm výrobným procesom
  • Takt jadra sa mení podľa aktuálneho vyťaženia karty
  • Ideálna pre herné zážitky vo vysokom rozlíšení
  • Prepracovaný a efektívny systém chladenia WINDFORCE
  • Nízka spotreba aj pri vysokom výkone
  • Tri výstupy (DisplayPort, DVI, HDMI)

Energeticky úsporná prevádzka

Vďaka 14 nm výrobnej technológii a novej architektúre Pascal sa výrobca chváli nielen znateľne vyšším výkonom, ale ďaleko väčšou efektivitou. Jadro GTX 1050 OC pre vás chystá výkon podporený vysokými taktmi, siahajúci k hodnote 1518 MHz, pričom základná frekvencia ponúka úctyhodných 1404 MHz. Grafickú kartu dopĺňa 2 GB pamäť GDDR5.

Vybrúsená frekvencia

Jadro GTX 1050 OC patrí v podaní Gigabyte medzi najrýchlejšie taktované karty. Extrémne navýšenie frekvencií bolo možné vďaka kvalitne vykonanému chladeniu WINDFORCE. Teploty udržuje v late dvojica ventilátorových chladičov, ktorých heatpipes sú priamo v kontakte s jadrom karty. Výsledkom je perfektne rýchly odvod tepla nielen do chladiča, ale aj jeho následná výmena do okolitého vzduchu.

Prispôsobiteľný výkon

Karte GeForce GTX 1050 OC 2G nechýba podpora vysokého rozlíšenia s hodnotou až 7680 × 4320 alebo funkciou G-Sync, redukujúcou trhanie obrazu. Samozrejmosťou je podpora Direct X12 aj trojica výstupov DisplayPort, DVI a HDMI. Hráči ocenia tiež užitočný softvér XTREME Engine, umožňujúci prispôsobiť výkon grafickej karty vlastným potrebám.

Parametre a špecifikácia

Šírka
111 mm Hotovo!
Výška
191 mm Hotovo!
Hĺbka
36 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1050 Hotovo!

Rozmery

Šírka
111 mm Hotovo!
Výška
191 mm Hotovo!
Hĺbka
36 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1050 Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 404 MHz Hotovo!
Frekvencia jadra (Boost clock)
1 518 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 008 MHz (7,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Počet ventilátorov
2 × Hotovo!

Spotreba

Odporúčaný výkon zdroja
300 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tuto grafickou kartu nedavno, ale když zapnu pc tak se na chvíli rozběhne chlazení u grafiky a pak se zastaví, nevím jestli jde o chybu nebo to tak je schválně ale prosil bych o radu

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či grafiku môžme posadiť do základnej dosky MSI B-250 PRO-VH 2. Či grafiku utiahne procesor Intel Pentium G4560 Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, bude tato grafická karta kompatibilní s procesorem AMD Phenom II X4 965, základní deskou ASRock 970 Pro3 a zdrojem 450W?

mohli by ste mi dat zoznam kariet ktore podporuju nividia sli dakaujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tato grafická karta má svůj napájecí režim. Abych tam nemusel zapojit kabel pin.

dobry den, pasovala by tato graficka karta do teto desky? : https://www.alza.cz/msi-970-gaming-d2121913.htm

Dobry den, mam stary pocitac s Core 2 Duo E8400 a doskou Odkaz do neznáma bude mi prosim tato karta fungovat?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je táto grafická karta vhodná k môjmu počítaču. Môj počítač má Windows 10 64bit, Intel Core i5-6500 Skylake, DDR4 8GB Kingston Hyper Black základnú dosku MSI B150M PRO-VHD, je táto grafická karta vhodná ? Alebo nejaká iná na hranie hier ?

nemůžu se rozhodnout buď tahle nebo MSI Radeon RX 460 4G OC. ráda by se hodila prosím.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by tato Grafická karta fungovala na desce AMD(fx)-6100 Six-Core Processor 3.30 GHz

123...
Diskusia a poradňa k GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G
Ďalšie informácie

MSI RX 570 Mech 2 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou grafickou kartou z novo vydanej hernej edície MECH 2 spoločnosti MSI je MSI RX 570 Mech 2 8G OC. O tom, ako sa tejto grafickej karte darilo v náročných testoch na Alza.sk, sa môžete presvedčiť práve v tomto článku.

Sapphire Nitro+ RX 580 8GD5 Special Edition (RECENZIA A TESTY)

Boj o to najvyššie miesto výkonnostného rebríčka mainstreamových grafických kariet je vždy centrom pozornosti širokej komunity hráčov počítačových hier. Teraz na jeden taký boj určite dôjde, v dnešnej recenzii si totiž prestavíme a tiež otestujeme nadštandardne taktovanú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 580 8GDB Limited Edition.

Asus RX 560 O4G EVO (RECENZIA A TESTY)

Možno ani neviete, že pod označením Radeon RX 560 sa dnes predávajú hneď dva rozdielne výkonné varianty grafických kariet. V dnešnej recenzii si predstavíme grafickú kartu Asus RX 560 O4G EVO, ktorá je predstaviteľom práve toho slabšieho variantu, ale hlavne si tiež ukážeme, ako v ponuke grafických kariet správne rozpoznať výkonnejší Radeon RX 560.

Gigabyte GTX 1050 OC 2G (RECENZIA A TESTY)

Nie všetci hráči vyžadujú výkonné a drahé grafické karty. Niekto hranie počítačových hier berie len ako občasnú zábavku, a nie je preto ochotný za grafickú kartu dať celú výplatu. Gigabyte GTX 1050 OC 2G patrí práve medzi tie menej výkonné, no tiež lacnejšie grafické karty, ktoré by mohli osloviť nejedného nenáročného hráča počítačových hier. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch sa môžete presvedčiť v našej recenzii.

Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G (RECENZIA A TESTY)

Nenáročné počítačové hry a jednoduchý eSport Gaming. Tak to sú presne oblasti, na ktoré cieli grafická karta Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G. Tá síce disponuje skromným herným výkonom, môže však ponúknuť celkom zaujímavú obstarávaciu cenu a ako uvidíte v tejto recenzii, tiež veľmi solídne prevádzkové vlastnosti.

MSI RX 580 Mech 2 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Nová grafická karta pod novou predajnou značkou, presne tak môžeme popísať grafickú kartu MSI RX 580 Mach 2 8G OC, ktorá vznikala narýchlo ako nutná reakcia na nie príliš vydarený, širokou verejnosťou odsudzovaný, ale hlavne nakoniec tiež zrušený program GPP spoločnosti NVIDIA. Ako sa teda tejto novej grafickej karte darí v testoch na Alza.sk?

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G (RECENZIA A TESTY)

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G patrí do novšej edície grafických kariet s názvom Cerberus, ktoré sú spoločnosťou Asus špeciálne „vyšľachtené“ pre vysporiadanie sa s dlhodobou hernou záťažou. Ako táto grafická karta nakoniec dopadla v našich testoch na Alza.cz, o tom sa môžete dočítať práve v tejto recenzii.

Gainward GTX 1060 3GB (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty GeForce GTX 1060 sú medzi stredne náročnými hráčmi počítačových hier veľmi populárne a na tejto vlne sa vezie aj spoločnosť Gainward, v ktorej ponuke môžete nájsť hneď niekoľko týchto grafických kariet. Jednou z nich je grafická karta s jednoduchým názvom Gainward GTX 1060 3GB, ktorú si dnes tiež otestujeme.

Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Výborný mainstreamový výkon v celkom malých rozmeroch. Tak presne to by mala ponúkať grafická karta Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6G. Či to tak naozaj je, o tom sa môžete sami presvedčiť v našej recenzii, kde sme túto grafickú kartu riadne otestovali.

Sapphire Pulse RX 570 4GD5 (RECENZIA A TESTY)

Máte zálusk na grafickú kartu Radeon RX 570 od spoločnosti Sapphire a len neviete, či zvoliť Nitro+, či lacnejšie Pulse? Aké sú vôbec medzi týmito dvoma kartami rozdiely? Odpoveď nájdete práve v tomto článku! Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Sapphire Pulse RX 570 4GD5.

Far Cry 5 (TESTY) – výkony grafických kariet AMD aj NVIDIA

Far Cry 5 je jednou z najúspešnejších počítačových hier poslednej doby, ktorá si získala srdce nejedného hráča. Témou tohto článku však nie je chvála tejto skvelej hry spoločnosti Ubisoft. Dnes sa pozrieme na to, ako sa v tejto hre darí grafickým kartám súčasnej generácie a tiež vám poradíme, s akými kartami si Far Cry 5 zahráte najlepšie.
Recenzie GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G
Príslušenstvo pre GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2G.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií