Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE H170-Gaming 3

Zobraziť katalóg
GIGABYTE H170-Gaming 3
4,5 2 hodnotení
Základná doska Intel H170, PCIe x16, DDR4, SATA III RAID, USB 3.0, D-Sub, DVI, HDMI, ATX, sc1151
61,13 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  AG170 Produktové číslo:  GA-H170-Gaming 3 Stránky výrobcu

GIGABYTE H170-Gaming 3

GIGABYTE H170-Gaming 3 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Doprajte si zo svojej hry viac a pripravte sa na dlhé dni strávené vychutnávaním si tých najlepších herných zážitkov. S touto základnou doskou, ktorá bola dizajnovaná hráčmi pre hráčov, to nebude absolútne žiadny problém. Jej pätica LGA 1151 je určená pre 6. generáciu procesorov Intel Core s priezviskom Skylake a našlapaná až po okraj najmodernejšími hardvérovými súčiastkami, ktoré zabezpečia, že budete mať pred svojimi protihráčmi vždy jednoznačný náskok.

Kľúčové vlastnosti

  • Optimálne pre procesory Intel Skylake
  • Moderné konektory M.2 s prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s
  • Gigabitová sieťová karta Killer E2200 na hranie bez lagov a vysokej odozvy
  • Podpora dvoch grafických kariet v režime AMD Crossfire
  • Programovateľné LED podsvietenie Ambient LED
  • APP Center na jednoduchú správu systému

Procesor obložený zlatom

Že to Gigabyte so svojou edíciou Gaming myslí vážne, dokladá už samotný procesorový socket, ktorý výrobca osadil 15 mikrónovou tenkou vrstvou zlata. Vďaka tomu si nadšenci môžu dopriať absolútnu spoľahlivosť a predovšetkým dlhotrvajúcu odolnosť bez toho, aby sa museli báť, že časom ich základnú dosku postihne korózie, či strata signálu v kontaktoch.

Špičkový zvuk s X-Fi3

Každý hráč si samozrejme potrpí na čo najvyššiu audiovizuálnu kvalitu, a preto je tu k dispozícii špičkový zvukový čip Realtek ALC1150, vďaka ktorému si možno dopriať zvuk až v 7.1-kanálovom usporiadaní. Navyše však budete mať možnosť zapojiť ešte ďalšie dva kanály prostredníctvom predného rozhrania, ktoré sú navyše úplne nezávislé. Ak teda chcete napríklad prehrávať zvuky z hry sledujúcemu osadenstvu a zároveň byť k dispozícii tímu na Teamspeak, bez problémov môžete.

Samozrejmosťou sú aj pokročilé funkcie, typu podpora mikrofónu s technológiou AEC (Acoustic Echo Cancellation), Beam Forming, alebo účinné potlačenie okolitého šumu. O softvérovú stránku sa následne postará odborník na slovo vzatý - Sound Blaster X-Fi MB3, ktorý ponúkne prémiovú zvukovú kvalitu a špeciálne vychytávky pre hráčov, vrátane Scout Mode a menič hlasu Voice FX, s ktorým si iste s priateľmi i protivníkmi užijete veľa zábavy, keď sa ich budete snažiť presvedčiť, že pri počítači sedí napríklad vaša sestra, priateľka, alebo herný avatar.

Online hranie bez lagov

U herných dosiek je maximálne dôležité, aby vaše hranie bolo vždy úplne plynulé a váš výkon neovplyvňovali vedľajšej vplyvmi, ako sú lagy a vysoká odozva. O to, aby práve herný prevádzka mal najvyššiu prioritu pred všetkým ostatným, sa stará výkonná gigabitová sieťová karta Killer E2200, vďaka ktorej vaše hry vždy budú tým, čo bude mať absolútnu prednosť a nebudú vás limitovať sieťové prenosy aplikácií, bežiacich na pozadí. Budete sa teda môcť plne sústrediť len na hru a jej hladký priebeh pre váš tím.

Podpora multi GPU a výborná softvérová výbava

Pre skutočné fanjšmekry, ktorí sa nechcú uspokojiť s výkonom jednej grafickej karty, je pripravená plná podpora technológie AMD Crossfire v režime 2-Way, vďaka ktorej si svoje obľúbené hry budete môcť vychutnať v ešte vyšších detailoch a rozlíšeniach. PCIe Kontektory, vyrobené z jedného kusa nerezovej ocele, navyše udržia aj ťažšie karty, takže možno dosku osadiť skutočne výkonnými monštrami.

Zaujímavosťou dosky je tiež funkcia Ambient LED, ktorá ponúka programovateľné LED podsvietenie, ktoré môže napríklad blikať do rytmov vašej hudby, či vytvárať upokojujúce pulzy, dotvárajúce atmosféru pri sledovaní filmov, počúvaní muziky, či hranie hier. Za zmienku určite stojí aj prítomnosť užitočných aplikácií typu APP Center, Easy Tune pre jednoduché pretaktovanie, či Cloud Station s ktorého pomocou je možné váš počítač ovládať aj prostredníctvom Wi-Fi.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H170 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID, DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE H170-Gaming 3
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií