Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI

Zobraziť katalóg
GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI
5 1 hodnotení
Základná doska – Intel H370, PCIe x16, DDR4 2666MHz, SATA III RAID, USB-C 3.1 Gen 2, M.2, GLAN, WiFi AC, DVI-D, HDMI, 8ch audio, ATX, sc1151, len Coffee Lake
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AG172h5a Produktové číslo:  H370 AORUS Gaming 3 WIFI
GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI 131,18 € Rozbalené

GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI

GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Ak hľadáte kvalitnú základnú dosku, ktorá je určená najmä pre PC hráčov, potom je pre vás ideálnym riešením GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI. Táto základná doska ľahko uspokojí všetky vaše potreby. Je plne pripravená na osadenie moderných procesorov Intel Coffee Lake. Na doske nájdete množstvo výkonných slotov a konektorov pre pripojenie všetkých moderných zariadení. Patentované držiaky s dvojitým zámkom zaručujú, že vaše komponenty budú bezpečne držať v doske za každých okolností. Zvýšená rýchlosť USB oproti predchádzajúcej generácii a integrovaná gigabitová sieťová karta sú u takéhoto produktu samozrejmosťou.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI

  • Moderná základná doska s čipovou súpravou Intel H370
  • Podporuje 8. generáciu procesov Intel Coffee Lake
  • Dostatok rýchlych USB portov vrátane obojstranného USB-C
  • RGB FUSION s viaczónovým digitálnym LED osvetlením
  • Aplikácia Smart Fan 5 zariadi dokonalé ovládanie pripojených ventilátorov
  • Možnosť pripojiť viac grafických kariet v režime 2-Way AMD CrossFireX
  • Nadštandardný zvukový čip ALC1220
  • 2× M.2 slot štandardu PCIe NVMe/SATA + PCIe NVMe/SATA
  • Kvalitná a rýchla WiFi 802.11ac

Kvalitné chladenie je základ

Vďaka technológii Smart Fan 5 si môžete byť istí, že si váš herný počítač zachová svoj vysoký výkon, a pritom sa nebude prehrievať. Na doske sa nachádza 6 teplotných senzorov a 5 hybridných konektorov pre ventilátory alebo vodné chladenie. Možno si nastaviť teplotu, pri ktorej sa ventilátory úplne zastavia a nebudú vás nijako rušiť. Všetky funkcie, ktoré sa týkajú chladenia, si jednoducho nastavíte pomocou dostupnej aplikácie.

Urobte zo svojho počítača neopozeraný doplnok

Doska podporuje RGB podsvietenie, vrátane RGB, RGBW alebo RGB/UV svetelných pásikov, ktoré sa zasúvajú do RGBW headera. Nastavovať ich farby je možné prostredníctvom softvéru RGB Fusion. Už si nemusíte robiť starosti s výberom kompatibilných LED pásikov, základná doska AORUS podporuje väčšinu pásikov na trhu s napätím 5 V alebo 12 V. Je možné nastaviť až 300 druhov svietenia.

Prispôsobte si dosku GIGABYTE pomocou vychytaných aplikácií

Základná doska spolupracuje s množstvom aplikácií, ktoré vám uľahčia jej používanie. Základom je nový moderný BIOS. GIGABYTE APP Center, umožňuje jednoducho inštalovať a spúšťať aplikácie, ktoré vám pomôžu vyťažiť čo najviac z vašej základnej dosky. GIGABYTE EasyTune je jednoduché a ľahko použiteľné rozhranie, ktoré umožňuje začiatočníkom aj expertom doladiť nastavenie systému, upraviť taktovania alebo napätia. Funkcia 3D OSD automaticky detekuje a zobrazuje informácie o systéme počas hrania hier. Vďaka tejto funkcii budete mať ľahký prístup k informáciám o vašej zostave bez toho, aby ste museli prepínať medzi obrazovkami.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel H370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel H370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 666 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Gigabyte Aorus Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Môžem do tejto dosky osadiť CPU i5 9400F?Chcem dosku z WiFi a Z370 nemajú a Z390 sú dosť drahé.

Dobrý den, Je možné desku osadit paměťmi ram o frekvenci 3000mhz?

Je k nej vhodny intel core i5 8700k

Príslušenstvo pre GIGABYTE H370 AORUS Gaming 3 WIFI
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií