Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB

Zobraziť katalóg
GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB
4,6 15 hodnotení
Grafická karta GV-R736OC-2GD, 2GB GDDR5 (6500MHz), AMD Radeon R7 360 (1200MHz), PCIe x16, 128bit, 2x DVI, HDMI, DisplayPort
Kód:  EG636h7a Produktové číslo:  GV-R736OC-2GD Stránky výrobcu

GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB

Ozajstní milovníci hier túžia po najlepšom hernom zážitku. Vy si ho môžete ľahko dopriať. Grafická karta GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC ponúka výkon, ktorý vás ohromí perfektnými detaily a vzrušujúcim vtiahnutím priamo do deja. Spoznajte ten rozdiel medzi dobrou a špičkovou grafickou kartou. Za nič na svete ju nebudete chcieť vymeniť.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon zaručujúci plynulý chod pri vysokých detailoch
  • Účinnejšie a tichšie chladenie
  • Nižšia teplota pri maximálnom výkone a dlhšiu životnosť grafickej karty
  • Intuitívne a prehledné užívateľské rozhranie pre jednoduchú správu grafickej karty
  • Maximálne rozlíšenie 4 096 × 2 160

Vysoký výkon po mnoho rokov

Unikátny dizajn 90mm LARGE FAN vetráku prináša vyššiu efektívnosť pri nižšej hlučnosti. Vďaka využitiu špeciálne 3D konštrukcia sa postará o 23% účinnejší prietok vzduchu. Spojenie výkonu jadra s až 1 200 MHz a 2 GB GDDR5 s taktom 6 500 MHz vám zaručí vždy perfektné vykreslenie aj tých najnáročnejších detailov. Súčasťou je tiež technológia Ultra Durable 2, ktorá zabezpečuje nižšiu teplotu pri maximálnom výkone a tým predlžuje životnosť grafickej karty.

Máte to pod palcom

S novým intuitívnym rozhraním OC GURU II si veľmi jednoducho upravíte rozšírené nastavenia a rýchlejšie vykonáte aktualizáciu ovládačov či BIOSu. Užívateľské rozhranie je prehlednejšie, ľahšie sa v ňom orientujete a upravujete všetko potrebné. V sekunde zmeňte výkon ventilátora, rýchlosť jadra alebo frekvenciu pamäte. Všetko sa robí v reálnom čase podľa vašich preferencií.

Parametre a špecifikácia

Šírka
159 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
127 mm Hotovo!
Modelové označenie
AMD Radeon R7 360 Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Rozmery

Šírka
159 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
127 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
AMD Radeon R7 360 Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 200 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
6 500 MHz (6,5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 6-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chci se zeptat,jak je na tom tahle karta s hrami? (co dokáže "rozjet" př: GTA 5,The Forest....)

Dobrý den, potrebuji se zeptat jestli mi pujde tato grafika, kdyz od vas mam uz jednu zakoupenou, ale s PCI 2.0 16x, bude v tom nejaky problem ??? a ovladace se na Win10 nainstalujou automaticky ???

Muzu se zeptat jestli tato grafika nutne potrebuje 6PIN nebo staci jen samotny 500W zdroj ?? dekuji za odpoved

Dobry den, chtel bych tuto grafickou kartu pouzit do pocitace Dell Vostro 270. Kartu nechci vyuzivat pro hry. Dulezita je pro me moznost pripojit vice monitoru (v mem pripade konkretne 3). Pokud kartu nebudu vysoce zatezovat hrami, tak me zajima: - Da se tato karta pripojit k originalnimu zdroji ve Vostro 270 (tj. ma zdroj vubec pro tuto kartu konektor?)? Pokud ano, tak utahne zdroj tu kartu? - V manualu Dell se pise, ze zakladni deska ma sbernici Pci expres. U graficke karty je uvedeno Pci expres 3.0. Bude tato graficka karta se zakladni deskou ve Vostro 270 fungovat? - Pokud vyuziji vystup 2x DVI + 1x HDMI bude karta schopna posilat signal do 3 monitoru soucasne? Predem dekuji za odpoved TK

Dobrý den , mám zdroj 450W tato karta má doporučený zdroj 500W .Bude v tom problm? díky

Diskusia a poradňa k GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB
Príslušenstvo pre GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií