Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE RX 550 2 GB

Zobraziť katalóg
GIGABYTE RX 550 2 GB
Grafická karta – 2GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon Polaris 12 (1219MHz), PCIe x8, 128bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EG639n2g Produktové číslo:  GV-RX550D5-2GD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE RX 550 2 GB

Predaj tohto tovaru je obmedzený počtom jeden kus na osobu za kalendárny mesiac z celého sortimentu (napr. u grafických kariet označených týmto textom je možné kúpiť len jednu grafickú kartu mesačne, a to bez ohľadu na konkrétny typ). Pri porušení, alebo obchádzaní obmedzenia vám môže byť bez upozornenia a bez náhrady zrušená objednávka a váš používateľský účet môže byť zablokovaný. Aby sme dodržiavanie obmedzení predaja mohli kontrolovať, je podmienkou objednania tovaru uvedenie vášho mena a priezviska. Výdaj tovaru je potom podmienený overením totožnosti zákazníka platným dokladom (meno a priezvisko sa musí zhodovať s údajmi v objednávke a po objednaní ho nie je možné meniť).

Tento produkt nie je určený na podnikateľské účely. Ide o produkt určený na koncovú bežnú spotrebu, ktorý nie je určený na použitie pri vysokých záťažiach a náročných procesoch.

Nový rad grafických kariet AMD Radeon predstavuje aj nižší model RX 550. Grafika je založená na novom čipe Polaris 12 s 14nm výrobnou technológiou. Ten je mimoriadne úsporný, no zároveň zo seba dokáže dostať solídny výkon pre menej náročné hry. Takt jadra dosahuje až 1 183 MHz (v režime Boost až 1 195 MHz).

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon za rozumnú cenu
  • Moderné jadro Polaris 12
  • Špeciálne navrhnutý 90mm ventilátor
  • Podpora DirectX 12
  • Trojica konektorov - HDMI, DisplayPort a DVI-D

Modernizovaný výkon

Radeon RX 550 disponuje 512 stream procesormi a výkonnému jadru sekunduje 2GB pamäť GDDR5 s frekvenciou 7 000 MHz. Samozrejmosťou je podpora AMD FreeSync pre hladký obraz a AMD Eyefinity pre rozšírenie plochy na viacerých monitoroch. Vďaka rozhraniu DisplayPort 1.4 možno pripojiť displej s rozlíšením až 8K (7 680 × 4 320 px).

Vylepšený model od GIGABYTE

GIGABYTE obstaral kartu svojim chladením, kde v prvom rade disponuje predovšetkým na zákazku navrhnutý chladič. Veľký 90mm ventilátor s 3D funkciou zaisťuje efektívny odvod tepla a tým aj vyšší výkon. Veľkou výhodou je, že pokiaľ nie je karta pod záťažou, ventilátor nebeží a vy si tak môžete vychutnať absolútny kľud. V prípade záťaže sa vetrák sám roztočí, aby nedošlo k prehriatiu. 

Súčasťou karty je intuitívne ladiaci nástroj AORUS Graphic Engine, ktorý vám pomôže ľahko nastaviť výkon a parametre vašej karty. Nájdete tu napríklad nastavenie rýchlosti ventilátora, nastavenie frekvencie jadra alebo jeho napätie. Program monitoruje stav karty a umožňuje ladenie výkonu v reálnom čase.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
170 mm Hotovo!
Výška
114,6 mm Hotovo!
Hĺbka
29,2 mm Hotovo!
Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
RX 550 Hotovo!

Rozmery

Šírka
170 mm Hotovo!
Výška
114,6 mm Hotovo!
Hĺbka
29,2 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
RX 550 Hotovo!
Počet stream procesorov
512× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 195 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x8 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
Nie Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
400 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky grafické karty AMD Radeon RX 550

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, je tato karta vhodná k procesoru AMD FX-6300

dobrý den, mohl bych se zeptat jestli tato karta je vhodná k procesoru AMD FX-8370 Wraith Cooler. Díky za odpověď.

Pojde mi spolu s amd Phenom II x4 945 a zakladnou dokskou Gigabyte 78lmt-s2

Dobrý den mohla by být tato karta s procesorem Intel Celeron 1620? aby se nějak rapidně nesnížil výkon GK na úkor slabšiho procesoru.

bude kompatibilni s deskou acer G45T/43T-AM3 v:1.1 ,procesor intel ual core E7600?

Dobry den,Je tato grafická karta vhodná pre procesor Intel Pentium G4560 a dosku MSI B250 PC Mate ?

Utahne tato akarta hry owewatch,gta 5 s 8 gb ram a i5 7500

dobrý den, kolik má tato Grafická karta pinů pro napájení ? děkuji

Bohužel jsem velice zklamaný z této karty... Koupil jsem si ji 28.8. A již dnes 1.9. nefunguje. Vím, že existuje možnost dát ji reklamovat a čekat nekonečno dní až se někdo ozve co s tím. Vždy jsem obchod alza.cz preferoval před konkurencí ale toto mě dostalo. Nevím jestli vůbec mám chuť jet dalších 70 kilometrů tam a 70 zpět abych ji reklamoval...

je vhodna k procesoru amd a10 7800 ??

12
Diskusia a poradňa k GIGABYTE RX 550 2 GB
Príslušenstvo pre GIGABYTE RX 550 2 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE RX 550 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE RX 550 2GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE RX 550 2GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE RX 550 2GB.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií