PET PET

GIGABYTE RX VEGA 64 8 GB

Zobraziť katalóg
GIGABYTE RX VEGA 64 8 GB
5 1 hodnotení
Grafická karta – 8GB HBM2 (1.9Gbps), AMD Radeon Vega (1247MHz), Boost clock 1546MHz, 4096 SP/64 CU, PCIe×16, 2048-bit, HDMI, 3×DisplayPort
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  EG642a Produktové číslo:  GV-RXVEGA64-8GD-B Stránky výrobcu
GIGABYTE RX VEGA 64 8 GB 600,65 € Rozbalené

GIGABYTE RX VEGA 64 8 GB

GIGABYTE RX VEGA 64 8 GB je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Chcete si užiť hranie najnovších hier bez lagov a kochať sa prepracovanými detailmi virtuálneho sveta? Herná grafická karta Gigabyte s jadrom Radeon RX Vega 64 využíva upgradovaný engine s pamäťovými modulmi HBM2, ktoré oproti GDDR pamätiam sľubujú vyššiu dátovú priepustnosť. Aj najnáročnejšie herné tituly vám tak pobežia bez otravného zasekávania obrazu. GIGABYTE RX VEGA 64 navyše umožňuje pripojenie viacerých monitorov a je kompatibilný aj s inými grafickými kartami vo vašej základnej doske, zapojenými v režime AMD CrossFire.

Kľúčové vlastnosti karty GIGABYTE RX VEGA 64 8 G

  • Vylepšené pamäťové moduly HBM2 a engine zvyšujúce FPS
  • Maximálne rozlíšenie 7 680 × 4 320
  • Kompatibilná s inými grafickými kartami zapojenými v režime AMD CrossFire
  • Vysoká taktovacia frekvencia jadra (1 247 MHz/1 546 MHz v režime Boost Clock)
  • Pripojenie viacerých monitorov (3× DisplayPort, 1× HDMI)
  • Podpora technológie virtuálnej reality VR Ready Premium
  • Technológia AMD Eyfinity, AMD XConnect, AMD Freesync

Herná grafická karta podporujúca zapojenie viacerých monitorov aj VR

Bezproblémový chod grafickej karty obstaráva prepracované ofukovanie, ktoré zaistí optimálnu teplotu aj v horšie vetranej počítačovej skrini. Chcete ku svojej zostave pripojiť viac monitorov? Vďaka 3 DisplayPortom, jednému HDMI a technológii AMD Eyefinity sa vašim potrebám medze nekladú. Ak patríte medzi fanúšikov virtuálnej reality alebo by ste si radi vyskúšali hranie s VR headsetom, s GIGABYTE RX VEGA 64 8 G máte možnosť – jednou z kľúčových predností grafickej karty je totiž technológia VR Ready Premium. Vyskúšajte si na vlastnej koži, aké to je byť hlavným hrdinom počítačovej hry.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
280 mm Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Použitie
Hranie hier Hotovo!

Rozmery

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
280 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
Vega Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM2 Hotovo!
Šírka zbernice
2 048-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 247 MHz Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Premium Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!

Spotreba

Odporúčaný výkon zdroja
750 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den kedy budete predavat novy model tejto karty -GIGABYTE Radeon™ RX VEGA 64 GAMING OC 8G

Dobrý den, mohu se zeptat kdy bude cca dostupná nižší verze této karty tj. RX VEGA 56 ? Děkuji

Budu aj u nas dostupne tie radeon packy ako v amerike, cize zlava na ryzen+doska?

Ďalšie informácie

AMD Radeon RX Vega 64 8 GB HBM2 (Recenzia a testy)

Grafické karty AMD Vega z novej rodiny Radeonov spoločnosti AMD sú tu, a my sa tak môžeme konečne pozrieť na to, ako si tieto grafické karty vedú oproti konkurencii v podaní grafických kariet GeForce spoločnosti NVIDIA. Dnes sa konkrétne pozrieme na grafickú kartu AMD Radeon RX Vega 64 8 GB HBM2, ktorej výkon a prevádzkové vlastnosti si otestujeme.

Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G (RECENZIA A TESTY)

Xtreme Edition je špeciálna edícia grafických kariet spoločnosti Gigabyte, ktorá je určená predovšetkým tým náročnejším hráčom počítačových hier. Grafické karty z tejto edície potom svojim majiteľom prinášajú nejednu pridanú hodnotu, napríklad v podobe vyšších taktov grafickej karty alebo v podobe účinnejšieho chladenia. Jednou takou grafickou kartou z hernej edície Gigabyte Xtreme Edition je Aorus GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, ktorú si dnes riadne otestujeme.

AMD Radeon RX Vega 56 8 GB HBM2 (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhá, a oproti Radeon RX Vega 64 o niečo výkonnostne slabšia grafická karta z novej rodiny Vega, ktorú spoločnosť AMD v minulých dňoch predstavila, nesie označenie AMD Radeon RX Vega 56 8 GB HBM2. Ako sa tomuto novému Radeon Vega 56 darí proti ostatným grafickým kartám v segmente vysokého výkonu, to si otestujeme práve dnes.

MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom v ponuke spoločnosti MSI je grafická karta MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO. Hoci ide o grafickú kartu hernej série Gaming, nie je táto grafická karta vybavená dobre známym a veľmi populárnym systémom chladenia Twin Frozr VI, ale spoločnosť MSI prišla tentoraz s chladením úplne novým, ktoré nesie označenie TRI-FROZR. To, ako sa tejto novinke spoločnosti MSI darí, si ukážeme v dnešných testoch.
Príslušenstvo pre GIGABYTE RX VEGA 64 8 GB
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií