Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G

Zobraziť katalóg
GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G
4,6 16 hodnotení
Grafická karta - 4 GB GDDR5 (7000 MHz), AMD Radeon Polaris 11 (1212 MHz), PCIe x 16, 128bit, DVI, HDMI, DisplayPort
Kód:  EG638f Produktové číslo:  GV-RX460WF2OC-4GD Stránky výrobcu

GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G

Evolúcia je tu! 14 nm výrobná technológia Polaris posúva hranice efektivity, výkonu a veľkosti. Grafická karta GIGABYTERadeon RX 460 WINDFORCE OCje horúcou novinkou značky a jedným z prvých nositeľov Polaris čipu. Dostatočný výpočtový výkon vám dovolí naplno si užiť virtuálnu realitu, pričom spotreba elektrickej energie bude vďaka úplne novej architektúre polovičná v porovnaní s doterajšími výrobkami.

Kľúčové vlastnosti

  • Najnovšia architektúra s množstvom nových technológií
  • Výborný pomer cena/výkon
  • 4 GB GDDR5
  • Dostatočný výkon na plynulé hranie súčasných i budúcich hier
  • Plná podpora rozhrania DirectX 12 a Vulcan
  • Pripravená na virtuálnu realitu
  • HDMI 2.0 a DisplayPort 1.4 zvládajú prenos 4K obrazu pri 60 Hz
  • Nereferenčná OC verzia GIGABYTE s lepším chladičom

Virtuálna realita na dosah

Pôsobivé a pohlcujúce zážitky, ktoré prináša hit tohto roku, virtuálna realita (VR), boli doteraz výsadou drahých high-end kariet. AMD si s čipom Radeon RX 460 kladie za cieľ, zoznámiť s touto technológiou čo najviac zákazníkov a vďaka priaznivej cene sa jej to môže podariť. So samotným GPU spolupracuje 4GB GDDR5 pamäť. Výpočtovou silou viac ako 2 TFlops sa môže tento kus rovnať čipom Pascal konkurenčnej značky NVIDIA, ktoré sú ale dvojnásobne drahšie.

Náskok v rozlíšení aj snímkových frekvenciách

Konektorová výbava za modernou architektúrou nijako nezaostáva. Vedľa modernizovaného portu HDMI 2.0b, zvládajúceho 4K pri 60 snímkach za sekundu, je na zadnej strane aj DisplayPort konektor vo verzii 1.4. Vylepšené rozhranie zvládne až 3840 × 2160 v 120 snímkach za sekundu. Nechýba podpora technológií Freesync na hladký obraz a HDR na skvelé farebné výsledky. Architektúra Polaris ďalej preberá na svoje plecia akceleráciu formátu H.265 až v 4K rozlíšení a dokonca pri 60 snímkach za sekundu. 

Vylepšený model od GIGABYTE

GIGABYTE obstaral kartu svojim chladením, ktorému hovorí WINDFORCE 2X. Starostlivo navrhnutá konštrukcia spája dva ventilátory s medenými trubicami a dodáva tak karte vynikajúci chladiaci výkon pri extrémne nízkej úrovni hluku. Vďaka využitiu špeciálnej 3D konštrukcii sa postará o nižšiu teplotu v porovnaní s klasickým AMD Radeon RX460.

Súčasťou karty je intuitívny ladiaci nástroj Xtreme Engine, ktorý vám pomôže jednoducho nastaviť výkon a parametre vašej karty. Nájdete tu napríklad nastavenie rýchlosti ventilátora, nastavenie frekvencie jadra alebo jeho napätia. Program monitoruje stav karty a umožňuje ladenie výkonu v reálnom čase.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
111 mm Hotovo!
Výška
37 mm Hotovo!
Hĺbka
191 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 460 Hotovo!
Počet stream procesorov
1 024× Hotovo!

Rozmery

Šírka
111 mm Hotovo!
Výška
37 mm Hotovo!
Hĺbka
191 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 460 Hotovo!
Počet stream procesorov
1 024× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 212 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
75 W Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
350 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, bude grafika kompatibilná s doskou asus pro gaming 970/AURA?

skutečně PCI-e x16 ? viz .Odkaz do neznáma by to mělo být x8.

Potřebuje tato grafika napájecí kabel nebo jde napájení rovnou ze základovky?

Dobrý den chci se zeptat jestli tato grafická karta je kompatibilní se základní deskou asrock n68-gs4/usb3 fx. Předem děkuji

Dobrý deň, mám taký problém ohľadom tejto grafickej karty. Ide o to, že mi niekedy v priebehu hrania lagne hra, dá mi to pracovnú plochu a v hre sa neda pokračovať, musím ju vypnúť a znova zapnúť. V lagnutí hry mi napíše chybu "AMD displey driver stopped responding" alebo niečo také, nevedel som to zachytiť celé. Neviem, či by mi reklamáciu zobrali. Skúšal som upgradovať, downgradovať drivery grafiky, nejaký tdrdelay som skúšal podľa googlu-všetko bez úspechu.

Dobrý den, Je tato grafická karta kompatibilní s těmito komponenty?: CPU-> AMD FX-8350 (8 cores), Základní deska-> Asus M5A99FX Pro R2.0 s chipset RD9x0., Ram: 16GB dual (2x8) DDR3. Pokud to chápu správně, tak moje základní deska podporuje pouze PCIe 2.0 a obávám se, že některé grafické karty nebudou fungovat. Viz. výpis zde: Odkaz do neznáma Prosím o odpověď.

Dobry vecer.Chcem sa spytat ci tato karta bude kompatibilna z doskou P8Z77-V LK ? Dakujem

Je lepši tato karta nebo gtx 1050 ti oc 4gb

Dobry den bude tato karta kompatibilna doskou Gigabyte x48 ds4 ? Dakujem

Dobry den mam dotaz nebude mi brzdit processor Amd ryzen 5 1500X 8gb ddr4 balistic 550w

123...
Diskusia a poradňa k GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G
Príslušenstvo pre GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií