Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gigaset Elements Security Starter Kit

Zobraziť katalóg
Gigaset Elements Security Starter Kit
Zabezpečovací systém - Obsahuje základňu na bezdrôtové pripojenie senzorov, senzor na dvere a senzor pohybu, aplikácie na inteligentný telefón
Kód:  GIG001 Produktové číslo:  L36851-H2500-B101
Gigaset Elements Security Starter Kit Predaj skončil

Gigaset Elements Security Starter Kit


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Gigaset Elements Security

Starter Kit obsahuje všetko potrebné

Život je ľahší, nech už ste kdekoľvek

Je doma všetko tak, ako by malo byť? Pomocou Gigaset Elements to môžete vždy skontrolovať na vašom smartfóne. To váš život upokojuje, pretože máte najdôležitejšie miesto vždy na dohľad. Jednoducho s vaším smartfónom. Nech už ste kdekoľvek.

Pomocou setu Gigaset Elements budete mať v priebehu pár minút zabezpečenú domácnosť. Zabudnite na vŕtačky a ťahanie káblov.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Základna

Mozog celej zostavy

Vaše oči a uši

Základným stavebným prvkom je základňa, ktorá automaticky sprostredkuje komunikáciu s ostatnými senzormi a zároveň sa pripojí do vašej Wi-Fi siete.

Vďaka funkčnému internetovému pripojeniu získate okamžite prehľad o aktuálnom stave vašej domácnosti. Aplikácia na inteligentné zariadenia je k dispozícii pre systémy iOS a Android


Šikovný senzor na dvere

Dôležitou ochranu vstupných dverí má v popise práce nenápadný senzor. Stačí ho pomocou lepiacej pásky umiestniť nad kľučku a máte hotovo. Po prepojení so základňou máte k dispozícii niekoľko zaujímavých údajov.

Predovšetkým dokáže odoslať správu do aplikácie alebo na email, ak sa dvere otvoria, keď očakávate svoj domov prázdny. Dokáže však aj rozlíšiť, či sú dvere otvárajú normálne kľúčom či násilím.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dveřní senzor

Rozpozná zlodeja od člena domácnosti


Budúcnosť plná možností

Senzor pohybu je skvelý práve v kombinácii s dverovým snímačom. Dve upozornenia na neočakávaný pohyb vo vašom priestore už predstavuje veľké bezpečnostné riziko.

V nasledujúcich mesiacoch sa senzory dočkajú ďalších funkcií. Umožnia vám priamo komunikovať so svojimi blízkymi, zbierať dôležité informácie o vašom domove alebo šetriť energiu. Tak neváhajte a buďte pripravení na inteligentnú budúcnosť.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pohybový senzor

Neunikne mu ani myška

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Musi se zakladna pripojit k routeru pouze pres lan, nebo se muze pripojit i pres wifi.

v vakých uhloch sníma čidlo pohyb? napríklad pohyb psa.

Diskusia a poradňa k Gigaset Elements Security Starter Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset Elements Security Starter Kit . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset Elements Security Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset Elements Security Starter Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gigaset Elements Security Starter Kit .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií