Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gigaset G-Tag lokalizačný čip zelený

Zobraziť katalóg
Gigaset G-Tag lokalizačný čip zelený
3,7 3 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip lokalizačný čip s dosahom až 40m, kompatibilný s iOS a Android
Kód:  GIG007a5 Produktové číslo:  S30852-H2655-R105
Gigaset G-Tag lokalizačný čip zelený Predaj skončil

Gigaset G-Tag lokalizačný čip zelený

Stáva sa vám často, že niečo zabudnete, odložíte a potom to nedokážete len tak nájsť? V dnešnej uponáhľanej dobe je to klasická vec. Spoločnosť Gigaset prišla na trh s novinkou, ktorá vám pomôže ľahko a rýchlo nájsť vaše cennosti, auto či inú batožinu. Potrebujete k tomu iba kompatibilný mobilný telefón a tento lokalizačný čip.

Lokalizačný čip G-Tag je kompatibilný s väčšinou moderných mobilných telefónov a tabletov. Najmodernejšia bezdrôtová technológia bluetooth verzia 4.0 disponuje vysokým dosahom, a to až 40 metrov. O napájanie sa stará jednoducho vymeniteľná batéria CR2030.

Kľúčové vlastnosti

  • Malé rozmery
  • Dlhý dosah
  • Vymeniteľná batéria
  • Veľa funkcií

Je jedinečný

S týmto malým a cenovo dostupným miláčikom dokážete nájsť napríklad auto, ak ste zabudli, kde presne ste zaparkovali. Ďalej sa určite bude hodiť pri ceste lietadlom. Vďaka nemu sa nemusíte tlačiť s ďalšími cestujúcimi u čakacieho pásu na váš kufor. Ak v ňom totiž necháte G-Tag, budete informovaní, keď sa kufor priblíži.

Už si nenecháte kľúče doma

Občas sa každému stane, že zabudne fotoaparát, tašku alebo kabelku v reštaurácii, kine či iných zariadeniach. Potom iste oceníte tohto praktického spoločníka, vďaka ktorému môžete stratené veci rýchlo nájsť. Akonáhle sa po chvíli vrátite na miesto, kde ste ich nechali. To ale nie je všetko, tento malý prístroj vás dokáže upozorniť napríklad na potrebu vziať si pri odchode z domu kľúče od auta alebo kancelárie.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
37 x 37 x 9,2 mm

Hmotnosť:
12 gramov

Batéria:
CR2030

Počet kusov:
1

Farba:
Zelená

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gigaset G-Tag lokalizačný čip zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset G-Tag zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset G-Tag Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset G-Tag Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gigaset G-Tag zöld.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií