Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gigaset Keeper set

Zobraziť katalóg
Gigaset Keeper set
Bluetooth lokalizačný čip - 2x čierny, 1x biely, s dosahom až 30 m, Bluetooth 4.0, LED svetlo, zvukové upozornenie, kompatibilný s iOS a Android
Kód:  GIG007a90 Produktové číslo:  S30852-H2755-R111

Gigaset Keeper set

Stáva sa vám často, že niekde niečo zabudnete, odložíte a potom to proste nedokážete len tak nájsť? V dnešnej uponáhľanej dobe je to úplne bežná vec. A preto spoločnosť Gigaset prišla na trh s novinkou, ktorá vám pomôže ľahko a rýchlo nájsť vaše cennosti, auto či inú batožinu. Potrebujete k tomu iba kompatibilný mobilný telefón a tento lokalizačný čip.

Kľúčové vlastnosti

  • Lokalizačný čip malých rozmerov
  • Cenovo výhodná sada 3 kusov
  • Kratie IPx7 (ponorenie do 1 m hĺbky na 30 min)
  • Pridané tlačidlo, LED a bzučiak
  • Dlhý dosah až 30 m
  • Vymeniteľná batéria
  • Aplikácia na Android a iOS
  • Množstvo funkcií

Vylepšený model

S týmto malým a cenovo dostupným miláčikom dokážete nájsť napríklad auto, ak ste zabudli, kde presne ste zaparkovali, ďalej sa určite bude hodiť pri ceste lietadlom. Vďaka nemu sa nemusíte tlačiť s ďalšími cestujúcimi pri čakaní na váš kufor. Ak v ňom totiž necháte G-Tag, budete informovaní, keď sa kufor priblíži. S novo pridaným tlačidlom potom môžete aj spätne nájsť telefón. Jedno stlačenie tlačidla na Keeperi a telefón v dosahu začne zvoniť.

Už si nenecháte kľúče doma

Občas sa každému stane, že zabudne fotoaparát, tašku alebo kabelku v reštaurácii, kine či iných zariadeniach. Potom iste oceníte tohto praktického spoločníka, vďaka ktorému môžete stratené veci rýchlo nájsť. Akonáhle sa po chvíli vrátite na miesto, kde ste ich nechali. To ale nie je všetko, tento malý prístroj vás dokáže upozorniť napríklad na potrebu vziať si pri odchode z domu kľúče od auta alebo kancelárie.

Univerzálne použiteľný

Lokalizačný čip je kompatibilný s väčšinou moderných mobilných telefónov a tabletov. Najmodernejšia bezdrôtová technológia Bluetooth verzie 4.0 disponuje totiž vysokým dosahom, a to až 30 metrov. O napájanie sa stará jednoducho vymeniteľná batéria CR2032.

Parametre a špecifikácia

Rozhranie:
Bluetooth 4.0 (až 30m)

Rozmery:
37 mm x 37 mm x 9,2 mm

Hmotnosť:
12 gramov

Batéria:
CR2032

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gigaset Keeper set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset Keeper set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset Keeper Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset Keeper Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gigaset Keeper szett.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií