Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GoClever Elipso 71 černý

Zobraziť katalóg
GoClever Elipso 71 černý
Tablet Dual Core Cortex-A9 1.2GHz, GPU Dual Core Vivante GC1000, LCD 7 "1024x600, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, GPS, 3G, BT 4.0, Webkamera 0.3Mpx + 2Mpx, micro USB, microSD slot, batéria 3000mAh, držiak + autonabíjačka, Google Android 4.2
Kód:  PP692b1a
GoClever Elipso 71 černý Predaj skončil

GoClever Elipso 71 černý

Tablet v 7 "prevedení je ideálny pre neustále mobilné použitie na cestách, kde poslúži zabudovaným GPSa úplne slobodným pripojením k internetu cez 3G siete. Tablet má všetky predpokladané funkcie, ako je prehľadný a plnohodnotný internetový prehliadač alebo prehrávač multimédií. Vďaka operačnému systému Google Android 4.2 nebude problém doplniť užívateľsky žiadané aplikácie, či už pracovný alebo pre zábavu. Plne podporované a ľahko prístupné sú známe internetové služby, ako napríklad Facebook, Skype, Twitter, YouTube, Gmail a mnohé iné.

K aplikáciám iste príde vhod solídne hardvérové zázemie, ktoré tvoria 2jádrový procesor, 1 GB operačnej pamäte a 2jádrová grafika Vivante GC1000. Táto súhra hardvéru sa postará o vašu spokojnosť pri každej činnosti a nezaskočí jej ani viac spustených aplikácií v rovnakom čase. Základom pohodlného ovládania je 7 "kapacitný displej s ostrým zobrazeníma to vďaka vysokému rozlíšeniu. Intuitívne mutlidotykové ovládanie bude skutočným prínosom pre uľahčujúce gestikulácia. Uvítate ho aj pri hraní hier oboma rukami.

Možnosti bezdrôtového pripojenia ponúkajú pre periférne zariadeniaBluetooth 4.0 a pre internetový prístup WiFi alebo spomínaný3G modem, Vďaka ktorému budete mať v miestach so signálom operátora nepretržitý prístup k novinkám na internete. Výbava tabletu zahŕňa webovú kameru pre Skype hovory, konektor Micro USB, 8GB pamäť pre aplikácie a rozširujúci slot Micro SDHC kariet do veľkosti 32 GB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Elipso 71 černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever Elipso 71 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever Elipso 71 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever Elipso 71 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever Elipso 71 černý.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií