Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GoClever Fone 450

Zobraziť katalóg
GoClever Fone 450
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 4,5 "1280x720 dotykový, Cortex A9 procesor 1GHz, RAM 512MB, 4GB, 5Mpix, WiFi, GPS, Bluetooth, SD, Android 4.0
70,55 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  UM950a Produktové číslo:  GCFONE450

GoClever Fone 450

GoClever Fone 450 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Chytrý telefón kombinujúci skvelý výkon, vynikajúci displej a priaznivú cenu. S podporou Dual SIM využijete 2 SIM karty v jednom telefóne napríklad firemné a súkromnú. Dvojjadrový procesor spolu s výkonnou grafikou zaistí bezproblémový beh i náročných aplikácií vrátane žiaducich hier. Tých vám bude k dispozícii nepreberné množstvo, pretože je prístroj poháňaný operačným systémom Google Android 4.0. Všetkého si do sýtosti užijete na špičkovom IPS LCD s jemným rozlíšením, Krásne živými farbami a skvelou viditeľnosťou za všetkých okolností.

Obľúbené aktivity ako je surfovanie po internete, sledovanie videí na Youtube alebo prezeraní príspevkov na sociálnych sieťach bude samozrejme tiež maximálne rýchle, plynulé a prehľadné. Po pripojení k internetu cez dátový tarif alebo WiFi získate prístup k tisícom aplikácií a hier na portáli Google Play. Telefón nezaostáva ani v multimediálnej výbave. Je osadený dvoma fotoaparátmi, zadným v rozlíšení 5 Mpx a predným o rozlíšenie 0,3 Mpx, čo iste postačuje pre využitie u videohovorov. Navyše možno telefón so zabudovanou GPS využiť pre presnú navigáciu na mapách či si s ním možno posvietiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Fone 450
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií