Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice

Zobraziť katalóg
GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice
3,7 3 hodnotení
Tablet Quad Core Cortex A7 1GHz, 8-Core PowerVR SG544MP2, LED IPS 10.1 "1280x800, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, BT, Fotoaparát 0.3MPx, micro USB, microSDHC slot, mini HDMI, batéria 6200 +180 mAh, Google Android 4.1
Kód:  PP692f1b Produktové číslo:  TAB A1042
GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice Predaj skončil

GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice

Tablet GoClever Orion 101 je prekvapivo výkonné a univerzálne vybavené zariadenie. Užívajte si v ňom všetky výhody operačného systému Google Android 4.1. Získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vám uľahčia život a spríjemní nudné chvíľky. Pripojenie k službe Google Play a následné sťahovanie je vďaka zabudovanej WiFi hračkou. S externé bluetooth klávesnicou poslúži nielen pre internetové surfovanie, ale aj pre serióznu prácu s dokumentmi všetkého druhu. Klávesnica poslúži aj ako stojan. Tablet vyzdvihne do horizontálnej polohy, čo oceníte nielen pri písaní, ale aj pre komfortné prezeranie fotografií a videí.

4jádrový procesor a 2 GB operačnej pamäte sú ideálne pre multitasking aj pre aplikácie náročné na systémové prostriedky. Medzi ne sa určite počítajú aj hry s grafikou, už by ste na mobilnom zariadení vôbec nečakali. Osemjadrový grafický procesor PowerVR SG544MP2 si poradí s plynulým zobrazením iv tých najnáročnejších hrách. Aby bol zážitok naozaj kompletná, má displej vyrobený technológiou IPS. Pri prezeraní fotografií alebo sledovanie filmo vbudete unesení nádherne živými farbami a vysokým kontrastom, Kedy čierna je naozaj čierna. Užívanie na slniečku už nie je tabu, pretože čitateľnosť displeja dosahuje úžasných kvalít. Rovnako tak široké pozorovacie uhly dovolí podeliť sa s ostatnými, či už pozerajú z akéhokoľvek uhla.

S Mini HDMI konektorom prenesiete obraz a zvuk aj na vašej televízii. Lákavé je aj množstvo potenciálne dostupnej pamäte. Zahŕňa zabudovaných 16 GB, Samozrejme slot pre Micro SDHC karty a Micro USB s funkciou OTG, Takže s pribalenou redukciou pripojíte aj flashdisky a iné periférie vrátane 3G modemu. S webkamerou zostanete v kontakte s priateľmi, alebo sa s nimi podelíte o novinky na sociálnych sieťach. K fotenie poslúži zadná kamera s vysokým rozlíšením.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB (32 768 MB) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory tabletu
micro USB 2.0, micro HDMI, miniHDMI, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Frekvencia procesora
1 GHz Hotovo!
Model procesora
ARM Cortex A7 Hotovo!
Grafický čip
PowerVR SGX 544 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
176 mm (17,6 cm) Hotovo!
Šírka
267 mm (26,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
10 mm (1 cm) Hotovo!
Hmotnosť
600 g (0,6 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií