AD homeoffice AD homeoffice

GoClever TAB R76.1KB 7" černý + klávesnice

Zobraziť katalóg
GoClever TAB R76.1KB 7" černý + klávesnice
4,3 19 hodnotení
Tablet Cortex-A9 1GHz, kapacitný LCD 7 "1024x600, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, WiFi (b/g/n), Webkamera 0.3Mpx + fotoaparát 0.3Mpx, miniUSB, micro SDHC slot, Google Android 4.1.1, puzdro s klávesnicou
34,99 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP692b62 Produktové číslo:  GCR76.1kbd
GoClever TAB R76.1KB 7" černý + klávesnice 34,99 € Použité

GoClever TAB R76.1KB 7" černý + klávesnice

GoClever TAB R76.1KB 7" černý + klávesnice je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Praktická kombinácia puzdra s klávesnicou a tabletu GoClever TAB R76.1 vám prináša nevšedný možnosti jeho využitia.Okrem množstva zábavy, ktorú si užijete v operačnom systéme Google Android 4.1.1, tak môžete byť aj pracovne produktívne pri písaní textov na klávesnici.Navyše získavate ochranu proti poškrabaniu či inému poškodeniu pri prenášaní tabletu.Aj cez svoju nízku cenu však tablet disponuje kvalitnou výbavou, ktorá vás nebude brzdiť a umožní vám naplno si užívať všetky výhody tabletu.

Pod 7 "displejom s jemným rozlíšením 1024 x 600 pixelov nájdeme procesor Rockchip 2928 s frekvenciou rovný 1 GHz.Bežné činnosti, ako je surfovanie na internete, prezeranie obrázkov, sledovanie filmov, komunikácia s priateľmi na sociálnych sieťach, hranie hier av neposlednom rade práca v kancelárskych aplikáciách, zvláda na jednotku.Procesoru sekunduje půlgigabajt rýchlej operačnej pamäte DDR3, pre ktorú je práca v niekoľkých aplikáciách naraz, čiže mutlitasking, jednoduchá záležitosť.

Pre pripojenie k internetu poslúži bezdrôtová technológia Wi-Fi, ktorú dnes už nájdete vo väčšine kaviarní, reštaurácií aj v domácnostiach.Potom vám už nič nebude brániť v chatovanie s vašimi blízkymi is obrazovým sprievodom zo zabudovanej webkamery alebo zadného fotoaparátu.Interná pamäť 4 GB vás nemusia nijako limitovať, tabliet totiž obsahuje čítačku pamäťových kariet micro SDHC s maximálnou kapacitou až 32 GB.Svoju zbierku hudby, filmov a aplikácií tak môžete mať stále pri sebe, nech už budete kdekoľvek.Na tele tabletu našiel svoje miesto dokonca aj miniHDMI port pre digitálny prenos obrazu z tabletu do vašej televízie alebo monitora.

S operačným systémom Google Android 4.1 Jelly Bean sa nikdy nebudete nudiť.Upravte si domovskej obrazovky podľa vlastného gusta pomocou najrôznejších widgetov.Po pripojení k internetu tiež získate prístup do portálu Google Play, v ktorom sa nachádza tisíce hier a aplikácií, z ktorých väčšina je úplne zadarmo.Systém je spracovaný prehľadne, všetky nastavenia sú ľahko prístupné a užívateľsky prívetivá.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever TAB R76.1KB 7" černý + klávesnice
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií