P&G MS v hokeji_CZ

GoClever Terra 90

Zobraziť katalóg
GoClever Terra 90
5 1 hodnotení
Tablet Dual Core 1GHz, Dual Core Mali 400 MP2, LED 9 "800x480, RAM 512MB, interná pamäť 8GB, Fotoaparát 0.3MPx, micro USB, microSDHC slot, batéria 4000mAh, Google Android 4.1
66,62 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP692e93 Produktové číslo:  TAB I921

GoClever Terra 90

GoClever Terra 90 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Tablet s množstvom zaujímavých funkcií, ktoré vám rozhodne nedovolí nudiť sa. Za veľmi zaujímavú cenu ponúkne rýchly dvojjadrový procesor s dvojjadrovou grafikou Mali 400 MP2 . Spúšťanie aplikácií, multitasking, prehliadanie internetových stránok a sledovanie filmov tak bude jedna radosť. Nezľakne sa ani graficky pekných hier s 3D grafikou. Ak potrebujete niečo na tabletu napísať, potom sa dá dokúpiť praktické puzdro so zabudovanou klávesnicou, ktorá vám výrazne zefektívni prácu v dokumentoch aj pri vybavovaní mailov.

Ak vám pripadá 10 "príliš na prenášanie a 8" málo pre oči, tento má jedinečnú veľkosť 9 " . Bohato stačí pre pohodlné čítanie a dotyková vrstva je vyrobená modernou kapacitnou technológiou s možnosťou ovládania až 5 prstami naraz . Užívajte si jeho prostredníctvom všetky výhody pokročilého operačného systému Google Android 4.1 . Získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vám uľahčia život a spríjemní dlhé chvíľky. Pripojenie k službe Google Play a následné sťahovanie je vďaka zabudovanej WiFi hračkou. Gravitačné senzor vám navyše zlepší zážitok pri hraní hier a automaticky otáča displej.

Interná 8GB pamäť ľahko rozšírite micro SDHC kartami až do kapacity 32 GB. S podporou USB-OTG si navyše môžete pripojiť flashdisk alebo prenosný harddisk. Úložného priestoru tak bude vždy dostatok. Vďaka masovej podpore najrôznejších formátov, so sebou môžete mať videá MKV v úchvatnej kvalite, fotografie JPEG, ale aj elektronické knihy PDF, EPUB či dokumenty Word a Excel . Každý si tak vyberie obsah podľa svojho gusta bez obmedzovania formátom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Terra 90
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií