AD homeoffice AD homeoffice

Gogen BPS 320 STREET čierno-biely

Zobraziť katalóg
Gogen BPS 320 STREET čierno-biely
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – FM tuner, microSD slot, prehráva MP3, dobíjacia batéria 3000mAh, AUX IN, 100Hz–16kHz, 2×2W+5.5W
Kód:  WG975g1aa Produktové číslo:  GOGBPS320STR Stránky výrobcu
Gogen BPS 320 STREET čierno-biely Predaj skončil

Gogen BPS 320 STREET čierno-biely

 Gogen BPS 320 STREET čierno-biely
 Gogen BPS 320 STREET

FM tuner

 Gogen BPS 320 STREET

MicroSD

 Gogen BPS 320 STREET

Nabíjacia batéria

 Gogen BPS 320 STREET

Skvelý vzhľad

 Gogen BPS 320 STREET čierno-biely

Čierno-biely Bluetooth reproduktor na každú párty

K bezdrôtovému reproduktoru Gogen BPS 320 STREET v čierno-bielom farebnom vyhotovení môžete pripojiť zariadenie s obľúbenou hudbou prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth. Na prepojenie je možné využiť aj klasický AUX in vstup. Tento reproduktor od značky Gogen podporuje aj prehrávanie skladieb vo formáte MP3 z SD kariet. Súčasťou balenia je ako micro USB kábel slúžiaci na nabíjanie, tak i 3,5 mm jack konektor.

Prehrávanie hudby bez otravných káblov

Ak si chcete ozvučiť celú miestnosť, ulicu, či ihrisko, Gogen BPS 320 STREET je pre vás ako stvorený. Kožené pútko na prenosnom reproduktore vám zabezpečí jednoduchý prenos. Batéria vás určite tiež ohromí. Pre tento reproduktor firma Gogen vybrala batériu, vďaka ktorej si môžete vychutnať až 7 hodín hudby na jedno nabitie. A to nie je všetko, Gogen BPS 320 STREET je vybavený reproduktormi s celkovým výkonom 9,5 W. Tie poskytujú čistý zvukový prejav s výraznými basmi.

 Gogen BPS 320 STREET čierno-biely

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma to silene male basy - nevim, jestli to nejde nejak prepnout? Nemuzu to na netu nikde najit,v manualu nic neni. Predem diky

Dobrý den chtěl bych se zeptat má to dobré basy?

Jaka je doba nabijeni? V navodu pisou neco kolem 8hodin a pote ma zhasnout dioda a ja uz ho nabijim 10hodin a stale nezhasla

Bude ještě na skladě

Dobrý den, bude zboží ještě doplněno? Děkuji

Dobrý den, je soucasti funkci i FM rádio? V popisu je FM tuner a v techto terminech se neorientuji. Dekuji mockrat za odpoved.

kolik ma ohm

Diskusia a poradňa k Gogen BPS 320 STREET čierno-biely
Príslušenstvo pre Gogen BPS 320 STREET čierno-biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BPS 320 STREET černo-bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BPS 320 STREET schwarz-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BPS 320 STREET schwarz-weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen BPS 320 STREET fekete-fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií