Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen BPS 733

Zobraziť katalóg
Gogen BPS 733
4,2 7 hodnotení
Bluetooth reproduktor 400W, Bluetooth, FM rádio, LCD displej, Karaoke - mikrofón v balení, Bass/Treble, Ekvalizér, Disco light, vstupy 2x mikrofón, 2x USB, pre gitaru, AUX IN, 230V, čierny
Kód:  WG975s Produktové číslo:  GOGBPS733 Stránky výrobcu

Gogen BPS 733

Robustný, napriek tomu prenosný audio systém zužitkujete pre hlasitú reprodukciu počas športových podujatí, firemných prezentácií, a hlavne skutočných párty stretnutí. Celých 400 wattov hudobného výkonu bude dobre počuť aj vo väčšej vzdialenosti. Pridajte svetelné efekty a rozhýbte všetkých prítomných do rytmu. Vďaka vstupom pre mikrofóny môžete prednášať svoju reč alebo k hudbe pridajte spev, gitaru a usporiadajte karaoke večierok.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosná, extra výkonná reprodukcia
  • Robustná konštrukcia (výška 116 cm)
  • Bezdrôtové Bluetooth streamovanie
  • USB s podporou formátu MP3
  • Slúchadlový vstup (3,5 mm AUX)
  • Vstup pre gitaru, 2 vstupy pre mikrofón a karaoke funkcia (mikrofón súčasťou)
  • Digitálny FM tuner s 30 predvoľbami
  • Svetelné LED efekty (možno vypnúť)
  • Prednastavené ekvalizéry a posilnenie basov

Bez príprav

Songy nemusíte pripravovať na žiadne špeciálne médium. Vystačíte si s hudbou uloženú v telefóne, na USB nosiči alebo na akomkoľvek prehrávači so slúchadlovým výstupom. Audio systém prehrá streamovanú hudbu zo vzdialenosti až 10 metrov prostredníctvom Bluetooth, takže sa môžete s pripojeným telefónom, tabletom alebo notebookom voľne pohybovať.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vsechno funguje dobre, az na bluetooth. Kdyz pripojim hudbu z telefonu, preskakuje po sekunde z jedne pisnicky na druhou, z youtube online to jde, ale nejde prepnout na dalsi písničku...cim to muze byt? Dekuji

dobrý den, má toto repro v sobě nabíjecí baterii, anebo musí být stále připojen do sítě? Děkuji

Diskusia a poradňa k Gogen BPS 733
Príslušenstvo pre Gogen BPS 733
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BPS 733. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BPS 733. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BPS 733. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen BPS 733.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií