Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen HBTM 41RR červené

Zobraziť katalóg
Gogen HBTM 41RR červené
4,0 23 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 105 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, kábel 1.2m, výdrž batérie až 6h
Kód:  WG9575k1 Produktové číslo:  GOGHBTM41RR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen HBTM 41RR červené

vypnuté
Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 41RR
vypnuté
40mm měniče

40 mm meniče

vypnuté
Integrovaný FM tuner

Integrovaný FM tuner

vypnuté
Bezdrátový poslech

Bezdrôtové počúvanie

vypnuté
Skládací konstrukce

Skladacia konštrukcia

vypnuté
Bezdrátová sluchátka Gogen HBTM 41RR

Univerzálne riešenie pre náročných poslucháčov

GoGEN HBTM41 sú moderné bezdrôtové slúchadlá v konštrukcii s obrúčkou cez hlavu, ideálne na počúvanie hudby zo všetkých audio prehrávacích zariadení podporujúcich technológiu bluetooth alebo disponujúcich Jack 3,5 mm audio vstupom. Čistú reprodukciu hudby zaistia dynamické reproduktory 40 mm s frekvenčným rozsahom 20 až 20 000 Hz. Slúchadlá navyše disponujú vstavaným FM tunerom. Ovládanie rádia je integrované spoločne s ostatnými ovládacími prvkami do pravého náušníku. Vďaka integrovanému mikrofónu môžete slúchadlá použiť aj na prijímanie telefónnych hovorov.

Sloboda počúvania aj pohybu

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie zaistí spoľahlivú a čistú zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek zariadenia vybaveného funkciou bluetooth. Užívajte si výhody wireless pripojenia pri každodenných aktivitách a pocitu voľnosti pri počúvaní hudby na vzdialenosť až 10 m. Zmeniť pieseň, hlasitosť, či prijať prichádzajúci hovor ide stlačením jedného tlačidla. Plynule môžete prechádzať z jednotlivých módov režimu, počúvania aj telefonovania bez toho, aby ste museli vytiahnuť mobilný telefón z vrecka. V závislosti na hlasitosti vydrží na jedno nabitie hrať až 6 hodín.

vypnuté
Poslech hudby na vzdálenost až 10 m
vypnuté
Skládací konstrukce

Skladacie a odolné

Vďaka skladacej konštrukcii môžete vziať slúchadlá kamkoľvek so sebou. V batožine zaberú minimum miesta. Ich dizajn s červeným prvkom v celofarebnom lesklom plaste pôsobí moderným, mladistvým dojmom. Odrábací kábel s dĺžkou 1,2 m s 3,5 mm jack konektorom je odolný proti prekrúteniu a pohodlný pri používaní. Široký čalúnený náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s extra mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie.

Odnímateľný, odolný audio kábel

Ak chcete pripojiť slúchadlá k notebooku alebo stolnému počítaču bez toho, aby ste využívali kapacitu vstavanej batérie na párovanie cez bluetooth, môžu slúchadlá fungovať aj ako bežné káblové slúchadlá. Stačí ich pripojiť audio káblom. Kábel je odnímateľný, odolný proti prekrúcaniu a lámaniu a je vybavený Jack konektorom 3,5 mm. V balení slúchadiel nájdete aj nabíjací USB kábel v komfortnom textilom opletenom vyhotovení.

vypnuté
Odnímatelný, odolný audio kabel

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
105 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
6 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
209 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám menší problém s těmito sluchátky. Vše fungovalo jak mělo do té doby, než jsem se se sluchátky vzdálil od zařízení na delší vzdálenost a sluchátka se nějakým způsobem sekli. Nejdou opětovně synchronizovat, nehrají a ani se nedají vypnout i když držím tlačítko pro vypnutí několik sekund. Měl by je zaslat na reklamaci nebo je pomůže vybít a zkusit znovu spustit?

Bluetooth 4.0 alebo 3.0 Potrebujem 3.0!!!

Dobrý den, je možné při vybití baterie během poslechu přepojit sluchátka přes jack a poslouchat dál?

Dobrý den nejsem si jist zda mi půjdou sluchátka spárovat když mám Bluetooth 5.0 a je potřeba 3.0

dobrý deň mám tieto slúchadlá od vás a zvuk funguje dobre ale v móde FM radia je len šum a slúchadlá mi nesedia na hlavu asi pružná konštrukcia je zlá

dobry den, je mozne dat do sluchadiel aj SDkartu resp. microSD ?

Dobrý den, dá se u těchto sluchátek omezit hlasitost pro dítě? Popř.prosím o doporučení, které to umí.

Budou sluchátka fungovat prohuawei p8 lite dual sim ? Díky za odpověď.

Dobrý den u sluchátek se seká zvuk pokud se vzdálím od počítače víc jak na necelý 1 metr.Ať je to video, MP3 prostě cokoli.Vyzkoušel jsem 3 různé BT vysílače,mobil a nic.Koukal jsem ži si tu na to stěžuje v hodnocení víc lidí.Je to nějak řešitelné , nebo je to prostě zmetek a mám si koupit jiné ? Děkuji za radu.

Dobrý den, budou sluchátka fungovat i na mobil značky: Gsmart classic pro ?

12
Diskusia a poradňa k Gogen HBTM 41RR červené
Príslušenstvo pre Gogen HBTM 41RR červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 41RR červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41RR Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41RR Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen HBTM 41RR piros.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií