Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gogen PDX 1043 SU DVB-T2

Zobraziť katalóg
Gogen PDX 1043 SU DVB-T2
4,3 17 hodnotení
DVD prehrávač – prehráva CD, DVD a VCD, prenosný s rozlíšením 1024 × 600, 10" LCD displej, funkcie nahrávania, DVB-T2, podpora AVI, JPEG, MKV, mov, MPG, TS a VOB, s 3,5 mm slúchadlovým výstupom, s audio/video výstupom (3,5 mm jack), s HDMI, s koaxiálnym audio výstupom, s SD a s USB, hmotnosť 1,4 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WG833h5 Produktové číslo:  GOGPDX1043SUDVBT2 Stránky výrobcu

Gogen PDX 1043 SU DVB-T2

Gogen PDX 1043 SU DVB-T2 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
  • .

Chcete zabaviť svoje deti v priebehu zdĺhavých ciest autom? Chcete si sami spríjemniť dovolenku či služobnú cestu sledovaním obľúbeného seriálu či športového prenosu? Potom je pre vás prenosný DVD prehrávač Gogen PDX 1043 SU DVB-T2 úplne ideálnym riešením, ktorým urobíte radosť nielen svojim ratolestiam, ale aj sami sebe. Vstavaný 10" displej s rozlíšením 1 024 × 600 px a kvalitné zabudované reproduktory potešia aj tých najnáročnejších používateľov. Pre ničím nerušené sledovanie je prehrávač vybavený slúchadlovým výstupom. Jeho prevádzku pritom umožní vstavaný akumulátor s výdržou až 2,5 hodiny aj napájanie priamo z elektrickej siete.

Kľúčové vlastnosti DVD prehrávača Gogen PDX 1043 SU DVB-T2

  • Prenosný DVD prehrávač
  • So vstavaným 10" displejom s rozlíšením 1 024 × 600 px
  • Kvalitné zabudované reproduktory
  • Slúchadlový výstup pre ničím nerušené sledovanie
  • Prevádzka na akumulátor s výdržou batérie 2,5 h alebo napájanie zo siete
  • Možnosť prehrávania obsahu z USB flash diskov a SD/SDHC kariet
  • Vstavaný DVB-T/T2 tuner s podporou formátu HEVC H.265
  • Zabudované AV a HDMI výstupy na napojenie na televízor
  • Prehrávač Gogen umožňuje nahrávanie relácií na USB flash disk
  • Bohaté praktické príslušenstvo
  • Čierne vyhotovenie

Nielen na prehrávanie DVD

Gogen PDX 1043 SU DVB-T2 vyniká bohatou podporou prehrávaných formátov. Primárne je určený na prehrávanie DVD a CD, a to vrátane ich +R, -R alebo RW variantov. Určite ale oceníte aj možnosť prehrávania obsahu z USB flash diskov a SD/SDHC kariet, a to až do kapacity 32 GB. Všetky video, audio a obrazové formáty tak prehráte veľmi jednoducho pomocou jedného prehrávača.

S prehrávačom Gogen PDX už nezmeškáte žiadny seriál

Vďaka vstavanému DVB-T/T2 tuneru, navyše s podporou najnovšieho vysielacieho formátu HEVC H.265, už nezmeškáte počas vašich ciest a dovoleniek žiadny váš obľúbený prenos či seriál. S jeho pomocou jednoducho naladíte pozemné televízne vysielanie na chate, v kempe alebo v prírode. Televízne vysielanie si dokonca môžete nahrať na svoj USB flash disk. Zabudované AV a HDMI výstupy umožnia jednoduché prepojenie prehrávača s klasickým televízorom, a vy aj vaši najmenší tak môžete sledovať obľúbené filmy v hoteli či penzióne.

Bohaté príslušenstvo na cesty

DVD prehrávač Gogen je doplnený o všetko príslušenstvo, ktoré je na jeho prevádzku potrebné. Veľmi jednoduchý a pohodlný prenos zabezpečí praktická taška, ktorá slúži tiež na jednoduché uchytenie na operadlo sedadla. Nechýbajú ani slúchadlá pre ničím nerušené sledovanie, nabíjačka na použitie do zásuvky aj v aute či diaľkové ovládanie pre maximálne komfortné používanie. Perfektný príjem televízneho signálu umožní pripojený AV kábel a anténa. Gogen PDX 1043 SU DVB-T2 je skutočne vynikajúcim riešením na dlhšie cesty, výlety aj dovolenky.

Rozmery:
25 × 21,5 × 19,5 cm

Hmotnosť:
1,4 kg


Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Prenosný Hotovo!
Funkcie
Displej, DVB-T2, Nahrávanie Hotovo!
Podporované médiá
CD, DVD, VCD Hotovo!
Rozhraní
S 3,5 mm slúchadlovým výstupom, S audio/video výstupom (3,5 mm jack), S HDMI, S koaxiálnym audio výstupom, S SD, S USB Hotovo!
Video formáty
AVI, JPEG, MKV, Mov, MPG, TS, VOB Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Prenosný Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Displej, DVB-T2, Nahrávanie Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Podporované médiá
CD, DVD, VCD Hotovo!
Rozhraní
S 3,5 mm slúchadlovým výstupom, S audio/video výstupom (3,5 mm jack), S HDMI, S koaxiálnym audio výstupom, S SD, S USB Hotovo!
Video formáty
AVI, JPEG, MKV, Mov, MPG, TS, VOB Hotovo!
Audio formáty
MP3 Hotovo!

displej

Technológia displeja
LCD Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1024 × 600 Hotovo!
Uhlopriečka
10 " Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
250 mm Hotovo!
Výška
215 mm Hotovo!
Hĺbka
195 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám na USB nahrány filmy v .AVI, ale zařízení mi píše, že uplynulo ze stopy a nepřehraje je. Zkouším různé filmy a dělá to totéž. V čem může být chyba, když by měl umět číst soubory .avi? Děkuji.

Dobry den Mohli by jste mi doporucit nejakou power banku k tomuto zarizeni a o jakou dobu by se dala prodlouzit sledovani. Dekuji

Při nastavení tv kanálu a seskladani se mě už několikrát stalo že se kanály znovu sami přenastavili v libovolném pořadí

Dobrý den. Odešel nám napájecí zdroj pro toto zařízení. Lze ho samostatně dokoupit? Popřípadě koupit alternativní zdroj. Jde mi o rozměr konektoru, aby do zařízení pasoval. Tedy vnitřní i vnější průměr konektoru a napětí zdroje. Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den, dá se prosím doobědnat nový dálkový ovladač? Ztratili jsme ho.

Dobrý den, přehrává i formát MP4 ? děkuji

Dobrý deň poraďte mi prosím ako prepojiť HDMI portál do druhého televízora kábel mám zapojení ale neni žiadny signál v televízore?

Dobrý den, da se vymenit baterie,kdyz uz bude casem mit slabou kapacitu?

Jak je to s podporou mpge a divX? Levnější přístroje tyto podporují, u tohoto to není uvedeno. Děkuji za odpověd.

dobrý den chtěl bych doporučit dvd cestovní přehrávač který ma funkci že když ho vypnu a pak zapnu tak aby začal hrát na místě posledního vypnutí

123...
Príslušenstvo pre Gogen PDX 1043 SU DVB-T2
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií