Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen Power Bank 12 000 mAh čierno-sivý

Zobraziť katalóg
Gogen Power Bank 12 000 mAh čierno-sivý
4,6 28 hodnotení
– Li-Ion 12000mAh, vstup micro USB 5V/2A, výstup USB 1 – 5V/2.1A, USB 2 – 5V/2.5A, LED indikátor nabitia, vstavané LED svetlo
Kód:  WG821h Produktové číslo:  GOGPB120002BGR Stránky výrobcu

Gogen Power Bank 12 000 mAh čierno-sivý

vypnuté
Dobíjení

Dobíjanie bez zásuvky

Externý záložný zdroj napájania, alebo ak power banka je výrobkom, ktorý nájde uplatnenie u ľudí, ktorí sa často pohybujú v prírode, jazdia na miesta bez prístupu k elektrickej sieti alebo jednoducho u každého, kto napríklad len zabudne plne si zariadenie nabiť pred cestou kamkoľvek . Akonáhle si na ňu zvyknete, budete ju brať automaticky všade so sebou.

vypnuté
Baterie

Batérie aj baterka

Súčasťou power banky je tiež praktické LED svetlo.
Externá napájacia batéria Gogen predstavuje ideálne spojenie zaujímavého moderného vzhľadu a poriadnej zásoby energie vnútornej batérie 12 000 mAh, ktorá vám dodá aj svetlo na cestách.


Energia na cestách

Vďaka externej nabíjacej batérii GoGEN s vysokou kapacitou 12 000 mAh bude vaše cestovanie jednoduchšie, lebo vaše zariadenie ako smartfón, MP3 a MP4 prehrávač, GPS navigácia, outdoorová kamera, fotoaparát alebo tablet budete môcť používať oveľa dlhšie bez obáv z toho, že ku koncu pobytu už nebudete mať "šťavu" na prevádzku zariadenia. Bežné mobilné telefóny tak dobijete minimálne 5x v závislosti na kapacite batérie nabíjaného zariadenia. 5 V výstupy s 2.1 a 2.5 A vám umožnia nabíjať aj zariadenia s vyšším prúdovým odberom akou sú tablety a mobilné telefóny od spoločnosti Apple.


Rýchle nabíjanie

Vďaka prúdu 2,5 A môžete so záložnými zdrojmi GoGEN nabíjať zariadenia až dvakrát rýchlejšie ako bežné nabíjačky. Batériu môže využiť takmer každý mobilný prístroj, ktorého možno napájať cez USB port. LED indikátor vám zobrazí zostávajúcu energiu v záložnom zdroji.

vypnuté
rýchle nabíjanie

vypnuté
Vlastnosti

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 3,7 V - 12 000 mAh /44,4 Wh
  • Vstup: mikro USB 5 V/2 A
  • Výstup: 2× USB (5 V / 2,1 A a 5 V / 2,5 A)
  • LED indikátor stavu nabitia
  • LED svietidlo
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
80 mm (8 cm) Hotovo!
Výška
21 mm (2,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
140 mm (14 cm) Hotovo!
Kapacita
12 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
80 mm (8 cm) Hotovo!
Výška
21 mm (2,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
140 mm (14 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
12 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu, LED svietidlo Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
332 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat za jak dlouhý čas se power banka nabije ?? Děkuji předem.

Dobrý den, dá se nabíjet s ní i MacBook 13"2017?

chcel by som sa spytat ci je rozdiel ked nabijam cez 2.1 alebo cez 2.5A ci to zere viac energie z power banky...dakujem

1) Dobrý den, začne se zařízení nabíjet hned po připojení přes USB, nebo je třeba nabíječku zapnout pomocí tlačítka? 2) Zvládne nabíjet dvě zařízení najednou a obě plným výkonem 2A? Moc děkuji

Je k tomu dokoupení nějaké pouzdro (vím, že není součástí balení)? jsem spokojeným majitelem, ale čekám, kdy ztratím ten dobíjecí kablík. Je nějaké pouzdro od výrobce, nebo jiné přímo na tento typ?

Dobry den. Koupila jsem si u vas power banku gogen. Ale v baleni nebyla nabijecka do eletriky. Jak mam nabijet power banku? Byl dan jen kabel na usb....

Dobrý den, koupila jsem si tuto power banku a nesvítí mi LED světlo (to 1 vepředu), kdy má svítit? Nesvítí mi při nabíjení telefonu, při nabíjení power banky, kdy má tedy svítit? Děkuji :)

Diskusia a poradňa k Gogen Power Bank 12 000 mAh čierno-sivý
Príslušenstvo pre Gogen Power Bank 12 000 mAh čierno-sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen Power Bank 12000 mAh černo-šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen Power Bank 12000 mAh schwarzgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen Power Bank 12000 mAh schwarzgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen Power Bank 12000 mAh fekete-szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií