AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny

Zobraziť katalóg
Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny
4,5 13 hodnotení
pre mobilné telefóny a tablety, 20000 mAh, podpora rýchlonabíjania, 2 × výstup, až 5 V a 2,1 A, LED indikátor stavu
Kód:  WG821q1 Produktové číslo:  GOGPB200002BGR Stránky výrobcu
Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny Predaj skončil

Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny

Vďaka externej nabíjacej batérii GoGEN 20000 bude vaše cestovanie jednoduchšie, lebo vaše zariadenie, ako smartfón, MP3 a MP4 prehrávač, GPS navigácia, outdoorová kamera, fotoaparát alebo tablet budete môcť používať oveľa dlhšie bez obáv z toho, že ku koncu pobytu už nebudete mať šťavu na jeho prevádzku. Bežné mobilné telefóny tak dobijete minimálne 7 – 8×. USB výstup Gogen Power Bank 20000 s 2,4 A vám umožní nabíjať aj zariadenia s vyšším prúdovým odberom, akými sú tablety a mobilné telefóny od spoločnosti Apple. K dispozícii je potom ešte aj druhý výstup 2,1 A.

Kľúčové vlastnosti Gogen Power Bank 20000

  • Dokonalé riešenie na cesty
  • Určené pre mobilné telefóny a obdobné zariadenia aj nad 6 000 mAh
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Rýchle nabíjanie vďaka dvom USB výstupom (2,1 A a 2,4 A)
  • Indikátor stavu nabitia
  • Veľmi kvalitné vnútorné batérie s kapacitou 20 000 mAh

Energia na cesty

Úchvatná čierna externá napájacia batéria GoGEN 20000 predstavuje ideálne spojenie zaujímavého moderného vzhľadu a poriadnej zásoby energie. Súčasťou Gogen Power Bank je navyše LED indikátor zostávajúcej kapacity batérie, vďaka ktorej budete vždy presne informovaní o jej stave. Univerzálna externá batéria Gogen 20000 dodá vášmu mobilnému zariadeniu energiu na služobnej ceste, výlete či dovolenke. Výrazne predĺži jeho výdrž a vy tak budete dlhšie mobilní aj mimo dosahu elektrickej zásuvky.

Rýchle nabíjanie

Vďaka prúdu 2,4 A môžete sa záložnými zdrojmi GoGEN nabíjať zariadenia až dvakrát rýchlejšie ako bežné nabíjačky. Druhý port poskytuje 2,1 A, čo postačí pre väčšinu zvyšných telefónov a elektroniku. Power Bank Gogen 20000 môže využiť takmer každý mobilný prístroj, ktorý možno napájať cez USB port. Napájací micro USB kábel je súčasťou balenia.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
81 mm (8,1 cm) Hotovo!
Výška
159 mm (15,9 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!
Kapacita
20 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
81 mm (8,1 cm) Hotovo!
Výška
159 mm (15,9 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
20 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Vstupy

Vstup
Micro USB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
434 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dokáže powerbanka dobít baterie do drona Dji spark??

Dobrý den,ma tato power banka displej?

Dobry den, skusam nabijat svoj huawei p20 lite ale po chvilke nabijania sa mi odpoji a nenabija. Je to chybna power banka alebo nespravna k tomu telefonu? Dakujem za odpoved.

Jaký adaptér do stíě byste mi prosím doporučili pro nabíjení této powerbanky, aby se nabila co nejrychleji? Jak jinak se dá ještě nabíjet?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať koľkokrát nabije táto power banka iphone 5s a či rýchlonabíjanie bude možné aj cez iphone usb kábel?

Dobrý den, má tato powerbanka podporu pass-through? Nabíjí skrze sebe připojené zařízení a po jeho nabití pak sebe nebo při připojení nabíječky odpojí výstupy a nabíjí jen sebe?

mam otazku ohladom kabla co je dodany k powerbanke,ak chcem rychlonabijanie powerbanky tak treba dokupit aj lepsi kabel ale to pojde aj pribalenym kablom,myslim to rychlonabijanie?dakujem

Diskusia a poradňa k Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny
Príslušenstvo pre Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoGEN 20000 mAh černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen Power Bank 20000 mAh schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen Power Bank 20000 mAh schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen Power Bank 20000 mAh fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií