Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Google Nest Audio Chalk

Zobraziť katalóg
Google Nest Audio Chalk
4,7 17 hodnotení
Hlasový asistent Google Assistant – v angličtine, podpora Android a iOS, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a bluetooth, otvorený systém, ovládanie domácnosti, 3 mikrofóny na snímanie okolitého zvuku, podporuje Spotify, basový a výškový reproduktor
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GOOGnestA1 Produktové číslo:  GA01420-EU
Google Nest Audio Chalk 103,90 € Rozbalené

Google Nest Audio Chalk

Google Nest Audio Chalk je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Zvláda prácu s operačným systémomAndroid a iOS.Hlasový asistentGooglesprostredkuje počúvaniehudby cez Spotify, takže môžete počúvať hudbu z tejto platformy. Prehrávať budete môcť aj hudbu stiahnutú v telefóne či tablete. Tento hlasový asistent vás bude vnímať 3 mikrofóny.Napájanie je z elektrickej siete. Aplikáciu inteligentného reproduktora Google Nest Audio Chalk budete musieť ovládať v angličtine.

Hlasový asistent Google Nest Audio Chalk Bočný pohľad
Hlasový asistent Google Nest Audio Chalk Zadná strana

Rozhodujúce parametre hlasového asistenta Google Nest Audio Chalk

  • Google Nest Audio Chalkje možné ovládaťv angličtine
  • Podpora operačného systému Android a iOS
  • Hlasový asistent Google vie hudbu prehrávať prostredníctvom Spotify
  • Ovládajte inteligentnú domácnosť jednoducho hlasom

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
Hlasový asistent Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
3 Hotovo!
Typ reproduktorov
Basový, Výškový Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Podporované jazyky
Angličtina Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,4 cm Hotovo!
Výška
17,5 cm Hotovo!
Hĺbka
7,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 200 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má CZ zástrčku? Děkuji

Dobrý den dá se propojit google audio+google mini

Dobrý den, je možné prehrávanie hudby cez toto zariadenie (appku) aj ked som mobilom pripojený na inú sieť ? (5G sieť alebo inú Wifi ako zariadenie Nest)? dakujem Jakub

Dobry den, daju sa pripojit 2 reproduktory google nest audio ku TV LG a sparovat ich na stereo? Pripojene bude cez Wifi alebo Bluetooth? Synchronizacia obraz/zvuk sa nastavi automaticky alebo si to budem musiet doladit v TV? Bude mozne potom jednoduche prepinanie zdroj zvuku z TV, PC-Windows, Android Mobil Samsung ?

Dobrý den, prosím o info, zda má napájení českou zástrčku. Děkuji!

DObrý den, chtěl bych se zeptat zda je propojitelný, případně jak lze Google Nest Audio Chalk propojit s touto TV: 50" Samsung UE50TU7172. Děkuji za odpověď

Ďalšie informácie

Stable Diffusion, Midjourney: Ako funguje umelá kreativita?

Novou a prekvapivou formou umelej inteligencie je umelá kreativita. V poslednom čase sa objavil celý rad programov, ktoré dokážu generovať obrazy na základe textových vstupov. Samotná kreatívna AI sa stala preslávenou v roku 2015, kedy Google uviedol Deep Dream Generator. Ten dokázal vyšperkovať vstupný obraz do podoby farebnej halucinácie – bolo to zaujímavé, ale trochu jednoúčelové.

Umelá inteligencia: možnosti a spôsoby využitia

Umelá inteligencia má širokú škálu využitia. Od rozpoznávania rukopisu, manipulácie s obrázkami a textami cez samoriadiace autá, rozhodovanie o bankových pôžičkách až po navigáciu vo vesmíre. Pozrieme sa na niektoré využitia, aj keď by ste ťažko hľadali oblasť informatiky, ktorej sa umelá inteligencia aspoň trochu nedotkla.

Umelá inteligencia: AI prichádza na scénu – kvalita, či kvantita?

Umelá inteligencia prichádza na scénu – najprv pomaly a potom okamžite, ako by k nám letela mimozemská loď rýchlosťou blízkou rýchlosti svetla. Po väčšinu dĺžky letu ju nevidíme, potom sa niečo objaví, ale kým túto informáciu spracujeme, už je to tu. V posledných mesiacoch sa objavilo niekoľko revolučných modelov umelej inteligencie, o ktorých si povieme, ale začnime najskôr krátkou historickou medzihrou.

Umelá inteligencia: Prísľub technologickej revolúcie

Ako súvisí umelá inteligencia s kryptomenami, decentralizáciou, internetom a ľudskou prepojenosťou? Začneme tým, že sa pozrieme na prísľub technologickej revolúcie a emergentné javy, ktoré umožnili jednoduchý život, mnohobunkové organizmy, biologické aj umelé neurónové siete.
Recenzie Google Nest Audio Chalk
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií