Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Google Pixel 3XL

Zobraziť katalóg
Google Pixel 3XL
4,7 12 hodnotení
Mobilný telefón 6.3" P-OLED 2960 × 1440, procesor Qualcomm Snapdragon 845 8-jadrový, RAM 4 GB, zadný fotoaparát 12 Mpx (f/1.8), predný fotoaparát 8 Mpx+8 Mpx, optická a elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, single SIM + eSIM, vodoodolný podľa IP68, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3430 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  GPX1051a

Google Pixel 3XL

Vlastnosti telefónu

158 mm

 Mobilný telefón Google Pixel 3XL

76,7 mm

 Mobilný telefón Google Pixel 3XL

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 184 g

Úhlopříčka displeje

6,3"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9 Pie

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 430 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

158 × 76,7 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12,2 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

nie

slot na pamäťové karty

Váha

184 g

hmotnosť telefónu

Google Pixel 3 XL nasadil latku vysoko

Inteligentnejší, výkonnejší, štýlovejší... taký je mobilný telefón Google Pixel 3 XL predstavujúci nový prírastok do rodiny gigantickej spoločnosti Google. Smart telefón je osadený 6,3" bezrámčekovým P-OLED displejom, ktorý okrem obľúbeného výrezu ponúka i tzv. funkciu Always-On. Tá používateľovi po zamknutí displeja zaisťuje neustály prehľad o aktuálnom dátume, čase alebo prichádzajúcich notifikáciách v podobe miniatúrnych ikon.

Buďte pripravení s Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL je precízne vyrobený smartphone z kvalitných materiálov a pre maximálnu životnosť v náročných podmienkach disponuje certifikáciou IP68. Ak vás teda zaujíma to, ako je samotný telefón stavaný po stránke konštrukčnej, zhrnuté podčiarknuté, trocha vody a prachu mobilnému telefónu od Google určite neuškodí.

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Asistent do každodenného života

S pokročilým asistentom Google ušetríte veľa času i trápenia pri bežných úkonoch, ako je napríklad písanie poznámok, nastavovanie budíka či vyhľadávanie na internete. Pre aktiváciu Google asistenta stačí povedať „Hey, Google“ a následne predniesť svoje želanie.

Za zmienku stojí napríklad fráza „Wind down“, ktorú prepnete Pixel 3 XL do tzv. sivého režimu a naďalej nie ste nikým rušení.

Fotoaparát so skvelými predpokladmi

Fotografie zhotovené mobilným telefónom Google Pixel 3 XL svojou neuveriteľnou realistickosťou a ostrosťou značí, že sa fotoaparát bez pochyby radí na mobilnom trhu medzi úzku elitu. Vyznačuje sa skvelými výsledkami nielen za denného osvetlenia, ale aj v noci, kedy väčšina ostatných mobilov rýchlo zlyháva. Zadný fotoaparát ponúka šošovku s 12,2 Mpx a objektív so svetelnosťou f/1.8. Pre jednotlivé videá, ktoré možno nahrávať až v 4K, si potom Google Pixel 3 XL pripravil optickú aj elektronickú stabilizáciu, ktoré eliminujú nežiadané otrasy.

Google Pixel 3 XL a zase tie selfie

Jedna z hlavných odlišností mobilu Google Pixel 3 XL voči predchádzajúcemu modelu sa nachádza na obľúbenom výreze, ktorý je známy aj pod výrazom „notch“. Ide o duálny predný fotoaparát s rozlíšením 2× 8 Mpx, vďaka ktorému je možné zaostriť pri robení selfie aj na kamarátov vzadu, a vytvoriť tak krásne ostrú fotografiu.


Vyhľadávací systém Google Lens

Zapáčili sa vám topánky vášho kamaráta, ktorý si už ale nespomína na ich presný názov? Mobilný telefón Google Pixel 3 XL si poradí aj s touto situáciou. Vďaka prelomovému vyhľadávaniu Google Lens stačí fotoaparátom namieriť na daný objekt a pokročilý algoritmus už vyhodnotí najlepšiu zhodu.

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Jedinečná rýchlosť nabíjania

Tento inteligentný telefón čerpá energiu z integrovanej batérie s kapacitou 3 430 mAh. Vzhľadom k faktu, že Google uvádza výdrž až 7 hodín už po 15 minútach nabíjania, bude vám pripadať, akoby ste mobilný telefón Google Pixel 3 XL vôbec nemuseli dávať do nabíjačky.

Podpora rýchleho a bezdrôtového nabíjania je potom samozrejmosťou.


Kľúčové vlastnosti Google Pixel 3 XL 64GB čierny

  • Prehľadný P-OLED displej s výrezom
  • Vodoodolná konštrukcia s certifikáciou IP68
  • Duálna predná kamera na kvalitné selfie
  • Videá s optickou a elektronickou stabilizáciou
  • Osemjadrový procesor pre plynulý chod
  • Podpora rýchleho a bezdrôtového nabíjania
  • Inteligentný Google asistent s mnohými funkciami
  • Príjemné prostredie Android 9.0 Pie
  • Elegantný dizajn čiernej farby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v parametrech v sekci displej je napsáno, že má úhlopříčku displeje 2960''. Opravdu je to přes padesát metrů dlouhý telefon?

Nějaké nové informace ohledně dostupnosti? A plánujete i menší Pixel 3?

Dobrý den, Rád bych se zeptal, od kdy plánujete prodávat dnes představený Pixel 3 a Pixel 3 XL. Objednávka zařízení z České republiky je velmi složitá s tím, že na něj nechci čekat a rád bych ho měl co nejdříve. Děkuji. Jan Hrdlička

Dobrý den, v Německu už pomalu naskladňují. Už vyplývají nějaké informace na povrch i u nás?

Diskusia a poradňa k Google Pixel 3XL
Príslušenstvo pre Google Pixel 3XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 3XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Pixel 3 XL.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií