Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel

Zobraziť katalóg
Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel
3,0 2 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, AMOLED displej, GPS, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, režim spánku/nerušiť, always On Display a integrované mapy, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), materiál puzdra nehrdzavejúca oceľ
Kód:  GPX100b1

Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel


Smart hodinky, ktoré prinášajú to najlepšie z Googlu a Fitbit

Google Pixel Watch 41 mm sú jednoduché smart hodinky s minimalistickým, ale veľmi elegantným dizajnom, vďaka ktorému sa budú perfektne vynímať ako na pánskom, tak aj dámskom zápästí. Hodinky Google Pixel 41 mm majú to najlepšie od značky Fitbit a zároveň efektívne dopĺňajú ekosystém produktov radu Pixel. Tešiť sa tak môžete na operačný systém WearOS 3.5., špičkový AMOLED displej a nepreberné množstvo funkcií vrátane merania EKG, pokročilého monitoringu spánku, 40 športových aktivít a mnoho ďalších.



Športové smart hodinky Google Pixel Watch 41 mm sú vyrobené z prvotriednych materiálov

Športové smart hodinky Google Pixel Watch 41 mm sa pýšia okrúhlym puzdrom z prémiovej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je z 80 % recyklovaná. Puzdro je navyše vodotesné do 5 ATM, teda s hodinkami môžete bez obáv aj plávať. Maximálne pohodlie počas celodenného nosenia zaisťuje remienok z fluoroelastoméru s mäkkým povrchom. Súčasťou balenia sú aj dva remienky vo veľkosti S a L a k dispozícii je tiež celý rad vymeniteľných kožených či textilných remienkov, ktorých výmena je vďaka unikátnemu systému úplne jednoduchá a rýchla. Telo hodiniek váži iba 36 gramov, Google Pixel Watch 41 mm sú teda také pohodlné, že s nimi môžete aj spať bez toho, aby vás akokoľvek na zápästí obťažovali.

Odolný a skvele čitateľný AMOLED displej

Veľmi praktický zabudovaný reproduktor umožňuje vybavovanie hovorov priamo zo zápästia. Dotykové hodinky Google Pixel Watch 41 mm sú vybavené AMOLED displejom s jemnosťou 320 PPI, ktorý je chránený veľmi odolným sklom 3D Gorilla Glass 5. Pri ovládaní určite oceníte príjemné zakrivenie na krajoch. Jas displeja dosahuje až 1 000 nitov, teda je skvele čitateľný aj na priamom slnečnom svetle a nechýba ani podpora režimu Always on. Ovládanie zaisťuje okrem dotykov aj haptická korunka a postranné tlačidlo. Tešiť sa môžete aj na celý rad rôznorodých ciferníkov, ktoré možno podrobne editovať.

Smartwatch Google Pixel Watch 41 mm sú nabité funkciami od Googlu

Srdcom smartwatch Googele Pixel je čipset Exynos 9110 SoC s koprocesorom Cortex M33, 2 GB operačnou pamäťou a 32 GB eMMC úložiskom. Samozrejmosťou je Bluetooth 5.0, WiFi, NFC či GPS pre ničím neobmedzenú konektivitu. Všetko zastrešuje operačný systém WearOS 3.5, ktorý obsahuje aplikácie Fitbit, Google Mapy, Gmail, Google kalendár, YouTube Music, Google peňaženku, kompas alebo bezkontaktné platby Google Pay a mnoho ďalších. Nechýba ani hlasový asistent Google Asisstant na ovládanie inteligentnej domácnosti. Čo sa týka batérie, hodinky Google Pixel Watch 41 mm disponujú akumulátorom s kapacitou 294 mAh s výdržou 24 hodín a rýchlym nabíjaním – za 30 minút nabíjania získate 50 % kapacity.



O vaše zdravie sa postará Fitbit

Tým najpodstatnejším sú však zdravotné funkcie prevzaté od Fitbit. Na vnútornej strane inteligentných hodiniek sa nachádza optický senzor srdcového tepu, okysličenia krvi a viacúčelový snímač. Hodinky s EKG Google Pixel Watch 41 mm tak dokážu nielen celodenne merať srdcový tep, stres, dychovú frekvenciu či podrobne monitorovať spánok, ale zvládnu aj jednu z najpokročilejších funkcií na trhu, a to EKG. Ďalej je k dispozícii možnosť privolať pomoc v prípade núdzovej situácie (funkcia SOS) a automatická detekcia pádu. Používatelia Fitbit hodiniek zase ocenia, že pri prechode na Google Pixel Watch nestratia žiadne dáta a môžu pokračovať presne tam, kde s predošlými smartwatch skončili.

Hodinky na cvičenie Google Pixel Watch 41 mm sa stanú vaším osobným trénerom

Hodinky na cvičenie Google Pixel Watch 41 mm dokážu monitorovať 40 športových aktivít vrátane sledovania krokov, vzdialenosti či aktívnych minút, pričom integrovaná GPS sa postará o komplexný monitoring outdoorových športov. Rovnako ako na hodinkách Fitbit, aj tu budete mať možnosť platenej služby Fitbit Premium, ktorá sprístupňuje ďalšie pokročilé funkcie ako aj zaujímavý obsah pre zdravý životný štýl. Hodinky Google Pixel Watch 41 mm sú navrhnuté na bezproblémové fungovanie s telefónmi Pixel a slúchadlami Pixel Buds.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel 

  • Prémiové puzdro z recyklovanej nehrdzavejúcej ocele
  • Dva remienky z fluoroelastoméru v balení
  • Výdrž batérie až 24 hodín
  • Google Pixel Watch 41 mm podporujú funkciu rýchleho nabíjania
  • Vysoko presné sledovanie srdcového tepu a meranie EKG
  • AMOLED displej s jemnosťou 320 PPI a jasom až 1 000 nitov
  • Dostupné všetky služby Googlu – mapy, Gmail, kalendár, Google Play alebo bezkontaktné platby Google Pay
  • 3D Gorilla Glass 5
  • Meranie 40 športových aktivít
  • Vodotesnosť 5 ATM
  • Operačný systém WearOS 3.5
  • GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga Hotovo!
Kompatibilný OS
Android Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,2" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
41 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Sivá, Zlatá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
36 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Sivá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
21 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nenašiel som údaj o baterií. Akú majú výdrž?

Diskusia a poradňa k Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel
Príslušenstvo pre Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel Watch 41mm Champagne Gold/Hazel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel Watch 41mm Champagne Gold/Hazel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel Watch 41mm Champagne Gold/Hazel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií