Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GOPRO Dive Housing

Zobraziť katalóg
GOPRO Dive Housing
4,5 2 hodnotení
Výmenný kryt ultraodolný, vodotesný do 60 m, na potápanie a extrémne aktivity
Kód:  OG059i Produktové číslo:  AHDEH-301 Stránky výrobcu
GOPRO Dive Housing Predaj skončil

GOPRO Dive Housing

Dive Housing je ultraodolné púzdro pre kameru HERO3 alebo HERO3+. Vodotesnosť do 60 metrov sa hodí na hĺbkové potápanie. Plochý sklenený objektív poskytuje maximálnu ostrosť obrazu nad aj pod vodou. Vrátane zadných dvierok Standard, Skeleton a BacPac.

Vlastnosti:

  • Konštrukcia na hĺbkové potápanie a extrémne aktivity
  • Vodotesnosť do 60 m
  • Ploché sklo objektívu poskytuje maximálnu ostrosť obrazu nad aj pod vodou
  • Zadné dvierka Standard, Skeleton a BacPac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den existuje voděodolné pouzdro pro Hero5? Vyčetla jsem, že někteří zákazníci mají špatné zkušenosti s voděodolností Hero 5 bez ochranného krytu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento kryt použitelný i pro gopro Hero5? Děkuji za odpoveď.

podla foto je kryt z prednej strany otvorený preto sa chcem uistiť či je to len zla foto alebo je naozaj kryť uzatvorený a do (60m) predom ďakujem za odpoveď

Je vhodný ten kryt na gopro hero 4?

Dobrý den, mam kameru GoPro Hero 4 silver a na většině stránkách, včetně oficiálních stojí, že GoPro Dive Housing je kompatibilní s většinou GoPro kamer tedy i s onou GoPro Hero 4 silver. Ovšem zde se píše "Dive Housing je ultra odolné pouzdro pro kameru HERO3 nebo HERO3+" . Jak to teda je? Je Dive Housing kompatibilní jen s Hero 3 a Hero 3 + nebo i s Hero 4 silver? Děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k GOPRO Dive Housing
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO Dive Housing. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GOPRO Dive Housing. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOPRO Dive Housing. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOPRO Dive Housing.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií