Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GOPRO Float

Zobraziť katalóg
GOPRO Float
Plavák pre všetky kamery GoPro HERO Session
Kód:  OG054f Produktové číslo:  ARFLT-001 Stránky výrobcu
GOPRO Float Predaj skončil

GOPRO Float

Ochranný plavák pre akčnú kameru Hero4 Session. Umiestni sa okolo kamery, vďaka čomu ju ľahko udrží na hladine. Výrazná farba zabezpečí skvelú viditeľnosť aj na veľkých vodných plochách. Plavák zároveň slúži ako ochranné púzdro kamery, takže ju chráni pred mechanickým poškodením aj vplyvom rôznych nečistôt. Zároveň zostáva zachovaný jednoduchý prístup k tlačidlu spúšte.

GOPRO float je perfektným doplnkom na bezproblémové natáčanie adrenalínových zážitkov vo vode alebo v jej okolí. Skvele sa hodí najmä pri wakeboardingu, surfovaní, veslovaní a ďalších vodných aktivitách. V balení navyše nájdete lepiace ukotvenie a prídavný úchyt pre väčšiu bezpečnosť v extrémnych podmienkach.

Kľúčové vlastnosti

  • Plavák s výraznou farbou udrží kameru Hero4 Session na hladine
  • Mäkký materiál zároveň chráni kameru proti mechanickému poškodeniu
  • Ideálny pre wakeboarding, surfovanie, šnorchlovanie a ďalšie vodné aktivity
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chtěl by jsem se zeptat jestli také prodáváte GoPro hero 4 sesion kameru

Dobrý den, chci se zeptat, zda je tento plovák kompatibilní i pro kameru gopro hero5 session? děkuji

Diskusia a poradňa k GOPRO Float
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO Floaty pro HERO Session. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOPRO Floaty. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoPro Floaty.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií