Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Gorenje BCM 547 ST

Zobraziť katalóg
Gorenje BCM 547 ST
Mikrovlnná rúra kombinovaná mikrovlnná, 50 l, Multiflow 360 °, dynamický chladiaci systém, výkon grilu 2200 W, mikrovlnný výkon 1000 W, pečenie na viacerých plechoch súčasne
Kód:  FAC2300a06 Produktové číslo:  504571 Stránky výrobcu
Gorenje BCM 547 ST Predaj skončil

Gorenje BCM 547 ST

Luxusná vstavaná rúra značky Gorenje, ktorá pochádza z novej kolekcie STARCK. Zaiste vás zaujme jej moderný dizajn, ktorý krásne zapadne do každej kuchyne. Táto vstavná mikrovlnná rúra disponuje hneď niekoĺkými technológiami a užitočnými funkciami. Zaiste oceníte technológiu MultiFlow 360, ktorá zaručuje optimálnu cirkuláciu tepla v rúre a tým tak rovnomerne pripraví váš pokrm. Dynamické prúdenie vzduchu umožňuje pečenie na viacerých úrovniach, bez toho aby sa chute a vône miešali.


Kľúčové vlastnosti

  • Krásna a elegantná mikrovlnná rúra v antikorovom vyhotovení
  • Dotykovo ovládané programovacie hodiny IconTouch so zobrazením teploty
  • Elektronické ovládanie s časovačom
  • Multiflow 360° na optimálnu cirkuláciu vzduchu v rúre
  • Pečenie a príprava viac druhov pokrmov zároveň

Ďalšou prelomovou technológiou je technológia Inverter. Tá vám zaručí, že sa energia dodáva rovnomerne. Výsledkom je, že si jedlo udrží svoju pôvodnú štruktúru, vrátane vitamínov, minerálov a vlákniny. Do rúry je zároveň možné umiestniť plech na pečenie štandardnej veľkosti. Ďalej určite oceníte funkcie ako je rozmrazovanie, rýchly predohrev rúry do 6 minút, mikrovlnný ohrev a gril či jednoduchú funkciu čistenia Aqua Clean.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje BCM 547 ST
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BCM 547 ST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE BCM 547 ST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE BCM 547 ST. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje BCM 547 ST.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií