Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GORENJE BO 635E20X + GORENJE ISC 635 CSC

Zobraziť katalóg
GORENJE BO 635E20X + GORENJE ISC 635 CSC
Set spotrebičov rúry a indukčné dosky, RÚRA: 67l, 2 skla dvierok, zatváranie dvierok s tlmičom, nerez s protiotiskovou úpravou, teleskopický výsuv, gril s ventilátorom, rozmrazovanie + DOSKA: 4 varné zóny, fukncie XpandZone - možnosť spojenia dvoch zón do jednej, časovač, Allboost - zvýšenie výkonu všetkých varných zón súčasne
Kód:  GOR001 Produktové číslo:  635E20XCSC Stránky výrobcu
GORENJE BO 635E20X + GORENJE ISC 635 CSC Predaj skončil

GORENJE BO 635E20X + GORENJE ISC 635 CSC

Premýšľate o novom vybavení do kuchyne? Chcete niečo cenovo lákavé, ale zároveň aj kvalitné? V tom prípade je súprava od spoločnosti Gorenje presne pre vás! Kombinácia dvoch základných spotrebičov do vášho bývania za zvýhodnenú cenu. Predstavujeme vám prémiovú rúru na pečenie s tlmeným zatváraním dvierok, ktorá disponuje elektrickým grilom s ventilátorom či funkciu AquaClean! Varná doska zaujme predovšetkým funkciou XpandZone, ktorá de facto prináša možnosť varenia takmer na celej ploche naraz. Obidva spotrebiče sú určené na zabudovanie, ďalšie podrobnosti si môžete prečítať nižšie.


Osobná továreň dokonalej chuti

Každá rúra Gorenje je malá továreň zázrakov. Prebieha v nej tisíc fyzikálnych procesov, ovládaných a dokonale riadených ku konečnému výsledku - dokonalej chuti. Roky starostlivého výskumu v oblasti pečenia, vyprážania a naparovania, viedli k vyvinutiu širokej škály funkcií a vlastností, vďaka ktorým sa teraz vaše varenie stáva zážitkom. Rúry Gorenje sú užitočnými asistentmi, ktorí myslia na všetky detaily.

Ich inovatívny oblý tvar rozdeľuje rovnomerne horúci vzduch po celom vnútre rúry. Monitorovacie zariadenie vám oznámi, kedy je mäso perfektne upečené a naparovací systém zabezpečí dostatok vlhkosti pre pripravovaný pokrm. Ponúka skrátka obrovské množstvo zaujímavých a používateľsky jednoduchých nastavení.


vypnuté
Perfektní chuť

Perfektná chuť

Inteligentné funkcie zjednodušia vaše varenie

vypnuté
Zdravé vaření

Zdravé varenie

Automatické funkcie a inovatívne prvky podporujú zdravý životný štýl

vypnuté
Dokonalé zážitky z vaření

Dokonalé zážitky z varenia

Určené na jednoduché použitie, čistenie a údržbu


vypnuté
HomeMade tvar trouby

HomeMade tvar rúry

Inšpirované tradičným varením na dreve

Charakteristicky zaoblený tvar je jedným z najužitočnejších znakov rúr Gorenje. Inšpirovaný tradičné pečenie na dreve umožňuje voľnú cirkuláciu horúceho vzduchu. Keďže sa jedlo ohreje rovnomerne zo všetkých strán, je vždy dokonale upečené: chrumkavé zvonku a šťavnaté vnútri. V kombinácii so systémom MultiFlow 360° umožňuje pečenie na všetkých 5 úrovniach.

vypnuté
Funkce PerfectGrill

Funkcia PerfectGrill

Dvojitý ohrev pre chrumkavé jedlo

Tie najlepšie výsledky pečenia dosiahnete kombináciou väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa, kde menšie teleso je umiestnené vnútri väčšieho. Inteligentné umiestnenie vykurovacích telies umožňuje optimálne rozloženie tepla a poskytuje vždy maximálne výsledky pečenia, takže jedlo je chrumkavé na vonkajšej strane a mäkké vnútri. Variabilná kombinácia vykurovacích telies poskytuje možnosť použiť vnútorné či vonkajšie vykurovacie teleso samostatne alebo obe naraz. Pokročilejšie modely disponujú vyhrievacím telesom, ktoré môžete jednoducho sklopiť, čo uľahčuje údržbu a čistenie.

vypnuté
GentleClose

GentleClose

Superľahké, supertiché

Je potrebný len jemný dotyk na mäkké zavrenie dverí, bez hluku.


SilverMatte

Mimoriadne odolný, mimoriadne hladký povrch

Povrch SilverMatte je vysoko odolný a pevný povrch, ktorý znesie extrémne teplo. Trojitý poťah vnútra rúry poskytuje reflexnosť a poskytne extraizoláciu. Odrazový povrch poskytuje ešte lepšie výsledky pečenia, pretože vďaka nemu sa teplo šíri po celej rúre. Špeciálny povrch konvenčnej, parnej aj mikrovlnnej rúry a plechov na pečenie, je odolný aj tým najvyšším teplotám.


AquaClean

Jednoduché a šetrné čistenie

AquaClean skvele pomáha pri čistení rúry. Nalejte pol litra vody do plechu na pečenie, uložte ho na spodok rúry a po 30 minútach handričkou zotrite naparené zvyšky mastnoty z povrchu rúry a plechov.


Hľadáte vstavanú varnú dosku, ktorá vám umožní rýchle, presné a bezpečné varenie pri veľmi malej spotrebe elektrickej energie? Indukčná varná doska Gorenje s inovatívnymi funkciami na väčšiu flexibilitu pri varení disponuje radom najpokročilejších funkcií a senzorov. Snáď najväčšou prednosťou tejto indukčnej dosky je praktická funkcia XpandZone. Tá totiž umožňuje varenie takmer na celej ploche naraz. Po jej aktivácii sa varné zóny vzájomne prepoja a vytvoria tak viac priestoru na varenie a miesto pre väčšie nádoby. Ďalej disponuje funkciou AllBoost (zvýšenie výkonu na všetkých varných zónach), časovačom, detským zámkom či Stop & Go funkciou (pozastaví varenie a pokračuje sa rovnakým nastavením po opätovnej aktivácii).

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajnovo nadčasové a veľmi elegantné vyhotovenie
  • Možnosť varenia takmer na celej ploche naraz
  • Praktické umiestnenie ovládacieho panelu
  • Stop & Go, XpandZone a AllBoost funkcie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla ako ochrana proti popáleniu a detská poistka
  • Až 90 % účinnosť - minimálne straty oproti bežným varným doskám

Varte nielen jednoducho, ale aj bezpečne

Vďaka dômyselnej indukčnej technológii sa varné zóny zahrejú, keď je na nich postavená varná nádoba. Medzi výhody tejto technológie ohrevu patrí predovšetkým fakt, že sa ohrieva priamo dno nádoby. Akonáhle túto nádobu odstránite, zóna sa vypne. Svetelné kontrolky prevádzky vás informujú o stave variča. Ovládanie spotrebiča je realizované pomocou dotykového panela v prednej časti, vďaka ktorému ľahko nastavíte výkon a tiež praktický časovač. Po umiestnení hrnca a zapnutí sa doska veľmi rýchlo rozohreje. Profesionálna indukčná technológia tejto varnej dosky zabraňuje dosahovať nežiadúce vysoké teploty, tým minimalizuje straty energie až o 90 %. Rozliata kvapalina či kúsky jedla sa nikde nepripečú a dajú sa veľmi jednoducho vyčistiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE BO 635E20X + GORENJE ISC 635 CSC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO 635E20X + GORENJE ISC 635 CSC.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií