Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gorenje BO 71 SY2B

Zobraziť katalóg
Gorenje BO 71 SY2B
4,5 2 hodnotení
Vstavaná rúra – vstavaná, elektrická, energetická trieda A, 65l, multifunkčná, variabilný gril, ventilátor, AquaClean, (š×v×h) 59.7×59.5×56.5cm
Kód:  FBT1301s2 Produktové číslo:  BO71SY2B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 71 SY2B

GORENJE BO 71 SY2B je multifunkčná vstavaná elektrická rúra. Ponúka výnimočnú kvalitu a dokonalé dizajnové vyhotovenie. Extra veľká plocha na pečenie a vyhotovenie BigSpace je vhodné predovšetkým pre väčšie rodiny. Patrí do úspornej energetickej triedy A-20 % a má objem 65 litrov. Vo výbave má mnoho užitočných režimov, medzi ktoré patrí napríklad horné a spodné výhrevné teleso, praktická funkcia na čistenie rúry AquaClean alebo funkcia variabilného grilu či ventilátor. Vyhotovenie rúry je veľmi vydarené a vychádza z tvaru kamennej pece.

Vnútorný priestor rúry je pokrytý špeciálnou úpravou EcoClean smalt, ktorá zaisťuje nielen dlhú životnosť spotrebiča, ale aj zdravotnú neškodnosť pripravovaných pokrmov. Spoločne s rúrou získate aj niekoľko kusov praktického príslušenstva, medzi ktoré patrí rošt, extra hlboký XXL a plytký smaltovaný plech a drôtené závesy. Rodiny s deťmi ocenia bezpečné dvierka Standard Door s dvoma sklami a mechanickou detskou zámkou dverí, ktorá zaistí väčšiu bezpečnosť vašich blízkych. Rúra navyše disponuje odnímateľnými dverami pre ľahšiu údržbu.

Rúra je obohatená technológiou „HomeMade®“ – jedinečná inovácia založená na tradičných peciach na drevo. Zaručuje perfektné výsledky pečenia, ktoré by ste očakávali od tradičných pecí na drevo. Zaoblené línie okrajov zadnej steny a klenutý strop zaistia dokonalejšiu cirkuláciu vzduchu a rovnomerné rozloženie horúceho vzduchu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Ochladzovací systém Hotovo!
Sieťový kábel
Nie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
65 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zaujima ma, ci ma rura teleskopicke vysuvy a ak ano, na kolkych urovniach.

Diskusia a poradňa k Gorenje BO 71 SY2B
Príslušenstvo pre Gorenje BO 71 SY2B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO 71 SY2B.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií