PET AD homeoffice

Gorenje DTA 9SY2W

Zobraziť katalóg
Gorenje DTA 9SY2W
5 1 hodnotení
Digestor komínový, odťah 618 m3/h, 3 stupne výkonu, hlučnosť 61 dB, odťah alebo recirkulácia, systém AdaptTech, halogénové osvetlenie 2x 20 W, farba inox
Kód:  FAV5202l1 Produktové číslo:  DTA9SY2W Stránky výrobcu

Gorenje DTA 9SY2W

Gorenje DTA 9SY2W je štýlový komínový odsávač pár od prevereného výrobcu, s plášťom z lakovaného bieleho plechu a s komínom vyrobeným kompletne z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Odsávač podporuje ako recirkuláciu, tak aj odťah, pričom jeho maximálny výkon sa pohybuje od 572 m3/h pri recirkulácii až po 618 m3/h pri odťahu.

Aj napriek vysokému výkonu sa však úroveň hluku drží na prijateľnej úrovni 65 dB. Ovládanie spotrebiča je veľmi jednoduché, čomu napomáha aj mechanický Simplicity gombík. Na ňom je možné nastaviť jeden z troch stupňov výkonu. Na ovládanie osvetlenia slúži samostatný spínač, ktorý ovláda dve 20 W halogénové žiarovky. V balení nájdete celkovo 3 umývateľné tukové filtre.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje DTA 9SY2W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE DTA 9SY2W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií