Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

GORENJE ECK 63 CLB

Zobraziť katalóg
GORENJE ECK 63 CLB
Varná doska – vstavaná, sklokeramická, 4 varné zóny s Hi-Light, mechanické ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, antikorový rámček, čierna farba
Kód:  FBV4302d Produktové číslo:  ECK63CLB Stránky výrobcu
GORENJE ECK 63 CLB Predaj skončil

GORENJE ECK 63 CLB

Sklokeramická varná doska so štyrmi Hi-Light zónami prináša okrem výkonu aj atraktívny dizajn s krásnymi detailmi v čiernej farbe. Ocenia ju teda všetci, ktorí okrem bezproblémovej prevádzky majú radi aj štýl a jednoduchú údržbu.

 

Nestrácajte čas!

 

Doska ponúka 4 varné zóny s rôznymi výkonmi a priemermi na malé aj široké hrnce či panvice. Ich označenie Hi-Light znamená veľmi rýchly nábeh požadovanej teploty, preto môžete začať variť už v priebehu niekoľkých sekúnd. Pri varení sa spotrebič veľmi jednoducho ovláda mechanickými gombíkmi na pravej strane. Ukazovateľ zvyškového tepla efektívne predchádza nežiaducemu popáleniu a možno ho tiež využiť na ohrievanie bez zapnutej platničky.

 

Vždy ako nová

 

Moderný sklokeramický povrch dosky nielen nádherne vyzerá, ale navyše sa veľmi dobre udržuje a čistí. Preto na to, aby vyzerala stále dokonale, nebudete musieť vynaložiť toľko úsilia. Vychutnávajte si jej vkusný vzhľad v čiernom vyhotovení a s originálne značenými zónami. Zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si potrebné pohodlie aj v kuchyni so špičkovou varnou doskou Gorenje.


Parametre a špecifikácia:

4 HiLight varné zóny:
Ľavá predná: duozóna, 21/12 cm, 2,2 kW
Pravá predná: varná zóna, 14,5 cm, 1,2 kW
Ľavá zadná: varná zóna, 14,5 cm, 1,2 kW
Pravá zadná: varná zóna, 18 cm, 1,8 kW

Technické parametre:
Elektrické pripojenie: 230 V
Rozmery (š × v × h): 59,4 × 9,2 × 51 cm
Rozmery na zabudovanie (š × v × h): 56 × 6,2 × 49 cm
Príkon: 6400 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE ECK 63 CLB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE ECK 63 CLB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií