Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GORENJE GI66160

Zobraziť katalóg
GORENJE GI66160
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, A +++ / A, 16 súprav riadu, 5 programov, 5 teplôt, 1/2 náplň, 15 minútový program SpeedWash, funkcia SpeedWash - možnosť skrátenia programu, Aquastop, výšková nastaviteľnosť horného koša bez nutnosti výsuvu, TotalDry - automatické otváranie dverí, možnosť pripojenia na teplú vodu
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  GORMY004 Produktové číslo:  538874 Stránky výrobcu

GORENJE GI66160

GORENJE GI66160 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Prenechajte starostlivosť o špinavý riad profesionálom! Vstavaná umývačka GORENJE GI66160 sa postará až o 16 súprav riadu a ešte máte na výber mnoho užitočných funkcií a programov. Tri koše sú maximálne variabilné, čo sa usporiadania týka, takže sa vám vždy úplne prispôsobia. Do umývačky sa zmestia aj veľké hrnce alebo ďalší riad nadmernej veľkosti, a to vďaka sklopným nosníkom v spodnom koši. Umývačka patrí do energetickej triedy A+++.

Hlavné prednosti:

  • XXL veľkosť na 16 súprav riadu
  • Program SpeedWash, ktorý umyje riad do 20 minút
  • Veľa programov, z ktorých si vždy vyberiete ten najlepší
  • Interiér navrhnutý, na čo najpraktickejšie rozloženie
  • Usporí vodu, a napriek tomu bude riad vždy dokonale čistý

Všetky funkcie sa prispôsobia vašim potrebám

Potrebujete rýchlo a kvalitne umyť riad? Žiadny problém. Použite program SpeedWash, ktorý sa výborne osvedčí napríklad pri príprave jedla pre viac hostí. Umývačka ponúka ešte 4 ďalšie programy: Auto program na bežné používanie, Intenzívne umývanie na obzvlášť zažratú špinu, ECO program na úsporu energie a Oplachovanie mierne špinavého riadu.

Vďaka funkcii TotalDry vám nemusí robiť starosti ani utieranie riadu. Po dokončení umývacieho cyklu sa dvierka umývačky samy pootvoria, aby mohol vzduch voľne prúdiť a umyté riady rýchlo uschnú. Šetrí tak čas aj energiu.

Dokonale čistý bude riad aj vďaka snímaču čistoty vody. To zaistí, že pri umývaní ľahko znečisteného obsahu sa spotrebuje oveľa menej vody. Ďalšou významnou funkciou je AquaStop. Už sa nemusíte báť nechávať umývačku zapnutú cez noc alebo v čase vašej neprítomnosti. V prípade úniku vody sa automaticky vypne prívod vody a umývačka sama odčerpá vodu z nádrže preč.

Umývačka šetrná k životnému prostrediu aj vašej peňaženke

Ak vám naozaj záleží na ekológii a šetrení energiou, môžete umývačku pripojiť k prívodu horúcej vody do 70 °C. Významne tým znížite dobu trvania umývacieho programu a spotrebu energie. Samozrejmosťou je možnosť odloženia štartu a indikátor konca umývania. Umývačka GORENJE GI66160 sa stane neoceniteľným pomocníkom v každej domácnosti.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
58 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se vyměnit čelo myčky za dřevo, ze kterého je vyrobená celá kuchyň? Děkuji předem

Dobry den. Odlozeny start je programovatelny po hodinach, nebo ma tato mycka pouze omezene volby 3/6/9 hodin odlozeni? Dekuji.

Príslušenstvo pre GORENJE GI66160
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií