Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gorenje GS52115X

Zobraziť katalóg
Gorenje GS52115X
4,5 7 hodnotení
Umývačka riadu energetická trieda A++, 9 súprav riadu, hlučnosť 49 dB, príborový kôš a nastaviteľné koše, výška 84.5 cm, šírka 44.8 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  FBB01l Produktové číslo:  495767 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje GS52115X


Riešite každodenné problémy s nahromadeným riadom a nemáte čas ho umývať? Ideálnym riešením pre vás by mohla byť táto voľne stojaca umývačka Gorenje GS52115X s šírkou 45 cm. Umývačka disponuje celým radom pokročilých funkcií pre každodenné použitie, ktoré sú navyše veľmi úsporné. Vďaka tomu si našla miesto v energetickej triede A++.Ovládanie umývacích programov prebieha skrz tlačidlá umiestnené na prehľadnom mieste. Samotné umývanie prebieha pri veľmi nízkej úrovni hluku 49 dB. 


vypnuté
Gorenje GS52115X - samočisticí filtr

Samočistiaci filter

Pre správnu funkčnosť umývačky Gorenje je potrebná náležitá starostlivosť o filter vo vnútri umývačky. Tú zabezpečí automatický systém čistenia filtra. Vďaka tomu sa predchádza problémom a nesprávnym chodom umývačky. 

vypnuté
Gorenje GS52115X - dokonalé sušení

Dokonalé sušenie

Na dokonale vysušený riad využíva táto umývačka odparovanie nahromadeného kondenzátu zo spodnej časti umývačky, a tým pomáha dosušeniu vášho riadu. Všetky modely značky Gorenje patria v súlade so smernicami EÚ do triedy účinnosti sušenia "A".


vypnuté
Gorenje GS52115X - funkce 3 v 1

Funkcia 3 v 1

Máte problém správne nastaviť umývací cyklus podľa vami zvoleného umývacieho prípravku? S umývačkou Gorenje ho mať nemusíte. Funkcia 3 v 1 automaticky zaistí optimálny cyklus umývania a správne nadávkovanie leštidla. Vďaka tomu dosiahnete vždy dokonalého lesku vášho riadu.

vypnuté
Gorenje GS52115X - Total AquaStop

Funkcia AquaStop

Nemusíte mať strach nechať umývačku pracovať počas vašej neprítomnosti. Pri náhodnom úniku vody mimo priestor umývačky, funkcia AquaStop automaticky odpojí prívod vody a zamedzí tak potenciálnym škodám na vašom majetku.


Prehľad umývacích programov:
Štandardný program, Intenzívne umývanie, Intenzívne krátke umývanie, ECO program, Namáčanie, Šetrné umývanie

Voľba teplôt:
65/60/55/45/40 °C


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je možné, že takový velký obchodník jako je ALZA nedovede mít výrobky s českým návodem konkrétně myčka nádobí GS52115x

Dobrý den koupil jsem u vás tuto myčku a není tam návod. Prosím o zaslání na můj email.

Dobrý den, mám takový dotaz. V kuchyni mám na přívod vody namontovanou pračku. Šlo by na tento přívod vody namontovat také myčku? Pokud ano, mohla bych si u vás objednat i montáž na tento přívod? Předem moc děkuji za odpověď.

Dobrý deň dá sa z tejto umývačky odmotovať vrchný kryt?

Dobrý den, má tato myčka šuplík na příbory? Děkuji

Dobry vecer, jak dlouhy je program intenzivni rychle myti?

Aka je dlzka zaruky pri kupe na firmu ?

Dobrý deň, má táto umývačka riadu odnímateľný horný kryt? Ak áno, aká bude výška po odstránení horného krytu? Úlohu krytu bude plniť pracovná doska z kuchynskej linky. Vďaka za odpoveď.

Objednal som umývačku s nápisom doprava zadarmo, ale v objednávke mi účtuje dopravu. Prečo?

Diskusia a poradňa k Gorenje GS52115X
Príslušenstvo pre Gorenje GS52115X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GS52115X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje GS52115X.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií