Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GORENJE GV65260

Zobraziť katalóg
GORENJE GV65260
5 2 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – vstavaná, plne integrovaná, A++, 13 súprav riadu, 5 programov, 5 teplôt, 15 minútový program SpeedWash, ExtraHygiene, senzor čistoty vody, tablety 3v1, TotalDry – automatické otváranie dverí, Total AquaStop, možnosť pripojenia na horúcu vodu, statusové svetlo LedLight
Kód:  FBB01h Produktové číslo:  538903 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV65260


Riešite každodenné problémy s nahromadeným riadom a nemáte čas ho umývať? Ideálnym riešením pre vás by mohla byť táto plne integrovaná umývačka so štandardnou šírkou 60 cm. Umývačka riadu Gorenje GV65260 disponuje celým radom pokročilých funkcií pre každodenné použitie, ktoré sú navyše veľmi úsporné. Vďaka tomu si našla miesto v energetickej triede A++. Ovládanie umývacích programov prebieha cez prehľadné tlačidlá s citlivým dotykom. Nepostrádateľný je aj LED panel, ktorý zobrazí tie najdôležitejšie informácie o cykle umývania. Samotné umývanie prebieha pri veľmi nízkej úrovni hluku 45 dB.


Gorenje GV65260 - funkcia TotalDry
 

Dokonale suchý riad

Novinkou je funkcia TotalDry, teda automatické pootvorenie dvierok umývačky po ukončení umývacieho cyklu. To zaistí odvetranie zvyškovej pary a rýchlejšie schnutie riadu.

Gorenje GV65260 - funkcia SpeedWash
 

Funkcia SpeedWash pre rýchle umývanie

Máte doma veľa hostí a dochádza vám čistý riad pre ďalšie servírovanie vašich maškŕt? Umývačky Gorenje vás nenechajú v štichu. Funkcia SpeedWash sa postará o rýchle umytie riadu len za 15 minút. Nemusíte sa teda obávať nepríjemného čakania na umytý riad.


Gorenje GV65260 - optimálne rozloženie riadu SmartFlex
 

Kvalitné spracovanie s dostatkom priestoru

Nemusíte mať strach z nedostatku priestoru. Umývačka riadu Gorenje GV65260 totiž disponuje objemnou antikorovou vaňou, ktorej priehradky s funkciou SmartFlex zabezpečia optimálne rozloženie všetkého riadu v umývačke. Priehradky možno navyše ľubovoľne nastaviť, a tak sa využitý priestor ešte zefektívni.

Gorenje GV65260 - úspora vďaka pripojeniu k horúcej vode
 

Úsporná prevádzka úmývačky riadu Gorenje GV65260

Umývačky Gorenje môžete namiesto studenej vody pripojiť k horúcej vode a tým skrátiť čas umývania. Zároveň aj ušetriť nemalé finančné prostriedky za elektrickú energiu. Senzor čistoty vody navyše zníži spotrebu vody pri umývaní ľahko znečisteného riadu pri zachovaní dokonalých umývacích účinkov.


Gorenje GV65260 - SmartControl ovládanie s LED displejom
 

SmartControl

Ovládanie nikdy nebolo jednoduchšie. Umývačka Gorenje GV65260 disponuje logicky usporiadanými dotykovými tlačidlami, ktoré sa nachádzajú na dobre dostupnom mieste. Nechýba ani prehľadný LED displej, ktorý zobrazuje informácie o práve chystanom cykle umývania.

Gorenje GV65260 - Total AquaStop
 

Funkcia Total AquaStop

Nemusíte mať strach nechať umývačku pracovať počas vašej neprítomnosti. Pri náhodnom úniku vody mimo priestor umývačky, funkcia Total AquaStop automaticky odpojí prívod vody a zamedzí tak potenciálnym škodám na vašom majetku.

Gorenje GV65260 - Extra Hygiena, AUTO programy
 

Vylepšené umývacie programy

Okrem tradičných umývacích programov ponúka umývačka Gorenje program Extra Hygiena, ktorý dodatočne opláchne riad studenou vodou a následne ho umyje horúcou vodou s teplotou 70 °C. Tým sa odstráni 99,9 % všetkých baktérií. AUTO programy, vďaka modernej senzorovej technológii zaistia nastavenie optimálneho umývacieho programu, a tým znížia spotrebu vody a energie.


Prehľad umývacích programov:
Auto program, intenzívne umývanie, ECO program, oplachovanie, rýchly program 20 minút

Voľba teplôt:
70/65/55/45/35 °C


 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Umyvacku som kupil 10.6.2017, ale mam snou problemy. Posledne 2 mesiace sa nahodne prerusuje program automatickeho umyvania. 1x (1h39m do konca programu) ostala voda v umývacke, tak som skontroloval hadicu, ale vseto bolo OK. 2x o tyzden (40m do konca) bez vody v umyvacke. 3x sa opat zastavila 2h do konca a ani kapsula Finish sa nerozpustila. Tieto 3 situacie sa opakuju od vtedy nahodne a v roznych casoch. niekedy sa nic nestane 2 tyzdne a potom 3x po sebe. Viete mi poradit ako dalej postupovat? Dakujem

Chci si objednat tuto myřku, v původním obrázku je i ten šikovný koš-šuplik na příbory, ale když otevřu obrázky jinde, tak tam není. Je tam nebo ne, popřípadě se musí dokoupit? Kde? Chtěla bych ho. Děkuji

Dobrý den, je tato myčka bílá, jak je vidět na fotkách, nebo je černá jak je uvedeno v parametrech ? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, dnes mi priniesli túto umývačku, ktorú som si objednávala online podľa parametrov a rozmerov zadaných v popise no po vybalením som zistila, že zadná odtoková hadica a prítoková hadica mi vzali toľko miesta za umývačkou, že ju nemôžem použiť ako vstavanú s panelom od kuchynskej linky...vyzerá to hrozne. Ako postupovať ak ju chcem vrátiť alebo vymeniť?...mám len polystyrénové výstuhy z balenia.

Dobrý den, v Manuály ke stažení: GV65260 Produktove Informace.pdf máte jasně uvedeno-Ukazovatel stavu programu na podlahu - LED světlo, proč mi tvrdíte, že tuto funkci myčka nemá?????tel. 704110848

Dobrý den, má tato myčka i Ukazovatel stavu programu na podlahu - LED světlo

Diskusia a poradňa k GORENJE GV65260
Príslušenstvo pre GORENJE GV65260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GV65260.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií