Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gorenje IT 614 SC

Zobraziť katalóg
Gorenje IT 614 SC
4,0 6 hodnotení
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, senzorové dotykové ovládanie, funkcia super boost, smart control, detský zámok, ukazovateľ zvyškového tepla, čierna, 5.5x59.5x51cm
Kód:  FBV4302b Produktové číslo:  463045 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje IT 614 SC

Sklokeramická indukčná varná doska prináša moderný, výkonný a pohodlný spôsob varenia. Chváli sa atraktívnym dizajnom v čiernej farbe, ktorý pekne ozdobí každú kuchyňu. Bezpochyby túto dosku ocenia tí, ktorí majú radi vysoký výkon, štýlový dizajn aj bezpečnú prevádzku. Čerešničkou na torte je potom ľahká údržba a návykovo jednoduché dotykové ovládanie.

 

Nestrácajte pri varení čas

 

Doska ponúka 4 varné zóny s rôznymi výkonmi a priemery pre malé aj široké hrnce či panvice. Funkcia power Boost sa používa za účelom rýchleho varenia. Aktivovať ju môžete pre každú varnú zónu a hodí sa na ohriatie aj veľkého množstva potravín. Tento zvýšený výkon trvá 5 minút a potom sa prepne na úroveň výkonu 9. Ukazovateľ zvyškového tepla efektívne predchádza nežiaducemu popáleniu a možno ho tiež využiť na ohrievanie bez zapnutej platničky.

 

Šikovný časovač

 

Funkciu časovača iste tiež často využijete počas varenia, ponúka dva prevádzkové režimy. Časovač vypnutia automaticky vypne varnú zónu po uplynutí vami nastavenej doby. Naproti tomu režim Minútka funguje podobne, len po uplynutí času zaznie zvukový signál.

 

Bezpečnosť a ľahká údržba

 

Aby jej použitie bolo úplne bezpečné aj v rodinách s deťmi, doska je opatrená detským zámkom. Po aktivácii tejto funkcie nedôjde k nechcenému použitiu varných zón. 

Moderný sklokeramický povrch dosky nielen nádherne vyzerá, ale navyše sa veľmi dobre udržuje a čistí. Preto na to, aby vyzerala stále dokonale, nebude potrebné toľko úsilia. Vychutnávajte si jej vkusný vzhľad v čiernom prevedení, zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si potrebné pohodlie aj v kuchyni so špičkovou varnou doskou Gorenje.


Parametre a špecifikácie:

Funkcia:
Power Boost
Detský zámok
Ukazovateľ zvyškového tepla
Senzorové dotykové ovládanie

4 varné zóny:
Ľavá predná: 18,5 cm, 1,4 / 1,9 kW
Pravá predná: 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Ľavá zadná: 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Pravá zadná: 20,5 cm, 1,9 / 2,1 kW

Technické parametre:
Elektrické pripojenie: 220-240 V
Rozmery (š xvxh): 59,5 × 5,5 × 51 cm
Rozmery pre zabudovanie (š xvxh): 56 × 5 × 48 cm
Príkon: 6800 W

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,5 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné tuto desku použít na jednofázi s 32A jističem? Děkuji

dobry den chcel by som sa spýtať v prípade objednávky je možné z vašej strany zabezpečiť aj montáž a zapojenie? pripadne kolko by tato sluzba stala....dakujem za vasu odpoved

Dle informaci shora je soucasti kabel, avsak me pracovnici alzy tvrdi, ze neni.

Dobry den, kupovala jsem u vas tuto indukcni desku Gorenje IT 614 SC a chtela jsem se zeptat proc a jestli tomu jde nejakym zpusobem zabranit, se pri zapnuti programu porad proud do plotynky zapina a vypina? To tak ma byt ci jde to nejak ovlivnit? Ze to aspon to tak vypada tim padem konstantne nevari? Mockrat dekuji za radu

Jake jsou rozmery plotynek? dekuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se tato varná deska může připojit na síť 25A. Nebo zda byste mi mohli doporučit nějakou desku, na kterou není potřeba trifazovy jistič. Děkuji.

Dobrý deň je dodávaný pripájací kábel či nie ďakuje za info

Kde zjistim energetickou tridu varnych desek

Dobrý den, je tato deska dodávaná s přívodním kabelem nebo bez? Děkuji za odpověď.

Zdravím, potřeboval bych pomoci s výběrem indukční varné desky, standardní rozměr, do cca 12 tis., hlavní a asi i jediný požadavek je na zcela minimální hlučnost. Vracel jsem nedávno Gorenje IT 614 SC desku, jelikož na ní hrnce bzučely. Děkuji!

12
Diskusia a poradňa k Gorenje IT 614 SC
Príslušenstvo pre Gorenje IT 614 SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE IT 614 SC.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií