PET AD homeoffice

Gorenje NRK 62 JSY2W

Zobraziť katalóg
Gorenje NRK 62 JSY2W
Chladnička – kombinovaná, 185cm, A++, objem chladnička/mraznička 221/85l, hlučnosť 42dB, mraziaci výkon 5kg/24hod., NoFrost Plus, IonAir, XXL SpaceBox, biela
Kód:  FBC2310a2 Produktové číslo:  NRK62JSY2W Stránky výrobcu
Gorenje NRK 62 JSY2W Predaj skončil

Gorenje NRK 62 JSY2W

Kombinovanú chladničku Gorenje NRK 62 JSY2W z radu Simplicity 2 s múdro riešeným a objemným vnútorným priestorom a užitočnými funkciami budete používať radi každý deň. S energetickou triedou A++ bude využívať len minimum energie. Napriek tomu je výkonná a dosahuje dlhšiu trvanlivosti vašich potravín. So svojím podareným dizajnom vhodne štýlovo doplní vašu kuchyňu.

Chladnička sa môže pochváliť technológiou NoFrost Plus. Spočíva v tom, že nielenže odstraňuje ľad z mrazničky, ale zabraňuje aj vysychaniu potravín v chladničke. Stará sa o dokonalú mikroklímu, ktoré je neustále vlhká a súčasne čerstvá. Technológia IonAir dodáva záporne nabité ióny do priestoru a tým ničí až 95 % baktérií a dodáva pocit čerstvého vzduchu v lese, v blízkosti vodopádov alebo po daždi. FastFreeze zachováva čerstvosť potravín aj pri ich rýchlom zmrazení.

Vnútorný objem je riešený premyslene a preto využíva každučké miesto tak, aby sa maximalizoval úložný priestor pre vaše potraviny. Po otvorení horného, teda chladiaceho dielu, sa pred vami zjaví dômyselne usporiadaný priestor rozjasnený LED osvetlením. Štyri sklenené poličky sľubujú dostatočný priestor pre uloženie všetkého, čo si priveziete z nákupu.

Zásuvka FreshZone uchová všetko čerstvé dlhšie, než je obvyklé. Zaujímavý je úložný priestor Multibox – jeho obmedzený prístup vzduchu sa postará o to, aby nič v ňom uložené nevyschlo a obmedzí tým aj šírenie pachov v chladničke. Preto tam bez obáv uložte syr či cibuľu, budú tam hermeticky uzavreté. Horná časť Multiboxu slúži ako držiak na vajíčka. Poličky vo dverách sú výškovo nastaviteľné vďaka systému SimpleSlide. Ich polohu možno ľahko meniť, bez toho aby ste ich museli vybrať.

Mraziaca časť je vybavená tromi boxmi. Do prostrednej XXL sa zmestí aj veľký melón v letných dňoch. Múdre a jednoduché, tak ako celá chladnička. Otváranie dverí si môžete zvoliť vpravo alebo vľavo a jeho systém umožňuje ľahký manipulačný priestor aj pri dvierkach otvorených v uhle 90 stupňov.


Hlavné prednosti:

  • NoFrost Plus
  • IonAir
  • FastFreeze
  • FreshZone
  • Multibox
  • XXL SpaceBox
  • Veľký vnútorný objem


Parametre a špecifikácia:

Chladiaca časť:
LED osvetlenie zo stropu
4 sklenené poličky
Police na fľaše
Regulácia vlhkosti
Zásobník na vajcia
Multibox

Mraznička:
XXL SpaceBox zásuvka
3 koše

Všeobecná charakteristika:
Ľavé/pravé otváranie dverí
Možnosť inštalácie do priestoru v kuchynskej linke so šírkou 60 cm bez obmedzenia otvárania dverí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje NRK 62 JSY2W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK 62 JSY2W.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií