Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Gorenje NRK 6202 TW

Zobraziť katalóg
Gorenje NRK 6202 TW
5 3 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 200 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 254/85 l, hlučnosť 42 dB, IonAir, SuperCool, NoFrost Plus, CrispZone, mraziaci výkon 12 kg/24 hod., LED displej, biela
Kód:  FAC2303a2 Produktové číslo:  514172 Stránky výrobcu
Gorenje NRK 6202 TW Predaj skončil

Gorenje NRK 6202 TW

Kombinovanú chladničku Gorenje NRK 6202 TW z radu Superiorinteligentne riešeným a objemným vnútorným priestorom a užitočnými funkciami budete používať každý deň s radosťou. S energetickou triedou A++ bude využívať len minimum energie. Napriek tomu je výkonná a zaistí dlhšiu trvanlivosť vašich potravín. Inteligentný systém Adapt sleduje vaše návyky a podľa toho prispôsobí riadenie teploty v chladničke. Zamedzí nárastu teploty aj počas častého otvárania dverí. Jej samotný dizajn je bonusom, ktorý váš poteší vždy, keď sa na ňu pozriete.

Chladnička sa môže pochváliť technológiou NoFrost Plus. Spočíva v tom, že nielenže odstraňuje ľad z mrazničky, ale zabraňuje aj vysychaniu potravín v chladničke. Stará sa o dokonalé prostredie, ktoré je neustále vlhké a súčasne čerstvé. Technológia IonAir dodáva záporne nabité ióny do priestoru, a tým ničí až 95 % baktérií a dodáva pocit čerstvého vzduchu ako v lese, v blízkosti vodopádov alebo po daždi. FastFreeze zachováva čerstvosť potravín aj pri ich rýchlom zmrazení. Po veľkom nákupe všetko rýchlo schladí funkcia SuperCool.

Vnútorný objem je naozaj veľkorysý, pri svojej výške 200 cm si to totiž táto chladnička môže dovoliť. Po otvorení horného, teda chladiaceho dielu, sa pred vami zjaví dômyselne usporiadaný priestor rozjasnený LED osvetlením. Päť sklenených poličiek sľubuje dostatočný priestor na uloženie všetkého, čo si nakúpite. Držiak na fľaše určite využijete často a navyše nebude prekážať iným potravinám.

Zásuvka s nulovou zónou uchováva trvalú teplotu okolo 0 °C, vhodnú na mäso aj ryby. Zaujímavý je aj úložný priestor Multibox - jeho obmedzený prístup vzduchu sa postará o to, aby nič v ňom uložené nevyschlo a obmedzí tým aj šírenie pachov v chladničke. Preto tam bez obáv uložte syr či cibuľu, budú tam hermeticky uzavreté. Horná časť Multiboxu slúži ako držiak na vajíčka. Poličky vo dverách sú výškovo nastaviteľné vďaka systému SimpleSlide. Ich polohu možno ľahko meniť bez toho, aby ste ich museli vybrať.

Mraziaca časť je vybavená tromi boxmi. Prostredný XXL pojme aj veľký melón v letných dňoch. Horný kôš XtremeFreeze je k dispozícii len v najlepších modeloch. Jeho schopnosť dokonalého mrazenia chráni výživové hodnoty potravín aj po rozmrazení. Veľmi účinné, a pritom jednoduché, tak, ako celá chladnička. Komunikovať s vami bude prostredníctvom LED displeja, na ktorom sa vám zobrazia informácie o prevádzke.


Hlavné prednosti:

  • NoFrost Plus
  • ADAPT - inteligentný systém
  • IonAir
  • MultiFlow 360°
  • SuperCool
  • FastFreeze
  • Nulová zóna
  • Multibox
  • XXL SpaceBox
  • XtremeFreeze
  • ECO Mód
  • Veľký vnútorný objem
  • LED displej


Parametre a špecifikácia:

Displej:
LED
Digitálny ukazovateľ teploty
Regulácia teploty

Chladiaca časť:
LED osvetlenie zo stropu
5 sklenených políc
Držiak na fľaše
Zero zone zásuvka
Regulácia vlhkosti
Zásobník na vajcia
Multibox
Police na fľaše

Mraznička:
XXL SpaceBox zásuvka
XtremeFreeze: veľmi intenzívne zmrazenie potravín v hornom koši
3 koše

Všeobecná charakteristika:
Možnosť inštalácie do priestoru v kuchynskej linke so šírkou 60 cm bez obmedzenia otvárania dverí
Úsporný režim EcoMode
Zvukový alarm otvorených dverí
Ľavé/pravé otváranie dverí
Kolieska v zadnej časti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, mám dotaz na dárek a 15 letou záruku. O jaký dárek se prosím jedná, nikde o něm není žádná zmínka. Výrobce na svých stránkách též neuvádí 15 letou záruku na kompresor, ale neměl jsem čas to dlouze hledat. Prosím jaký dárek je součástí dodávky a bude na faktuře uvedeno, že na kompresor je 15 letá záruka ? Prosím o upřesnění. Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa tak trochu posťažovať na Váš účet kvôli nasledujúcemu problému ktoré mi spôsobilo nepresné udanie rozmerov chladničky na vašej stránke. Objednal som si chladničku Chladnička Gorenje NRK 6202 TW ktorej popis na vašej stránke pre rozmery je aj výška ktorá je udaná ako 200cm, ale ako som dnes zistil po tom, ako mi ju kuriér doručil domov a rozbalil chladnička nemá 200cm. Čistá výška chladničky t.j. od zeme na ktorej stojí po posledný bod chladničky na výšku je presne 201 cm a kvôli tomuto 1cm sa mi chladnička bohužiaľ nezmestí na miesto predošlej chladničky a musím píliť z poličky ktorá je naď ňou. Je mi jasné že vy pravdepodobne udávate informácie ktoré udáva výrobca a nemáte čas ani prostriedky testovať rozmery každého produktu ktorý ponúkate ale naozaj je toto pre mňa škrt cez rozpočet a práca navyše pípiť z tej poličky. Pekný deň

Diskusia a poradňa k Gorenje NRK 6202 TW
Príslušenstvo pre Gorenje NRK 6202 TW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK 6202 TW.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií