Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gorenje NRK 6203 TX

Zobraziť katalóg
Gorenje NRK 6203 TX
5 3 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 200 cm, A+++, objem chladnička/mraznička 254/98 l, IonAir, MultiFlow 360°, NoFrost Plus, FastFreeze, Zero zone zásuvka, XXL SpaceBox zásuvka, LED osvetlenie, mraziaci výkon 8 kg/24hod., farba sivá metalíza
Kód:  FBC2310c Produktové číslo:  NRK6203TX Stránky výrobcu

Gorenje NRK 6203 TX

Stále čerstvé a svieže potraviny

Máte početnú rodinu alebo len radi nakupujete potraviny do zásoby? Potom určite oceníte inovatívnu funkciu SuperCool, ktorá je ideálna na veľké nákupy. Veľké množstvo čerstvých potravín, ktoré majú pri vložení do chladničky vyššiu teplotu, naruší jej stabilnú teplotu vnútri. Funkcia SuperCool dokáže znížiť teplotu na 3 °C a nasledujúcich 6 hodín ju udržiava konštantnú. Funkciu aktivujte po mimoriadne veľkých nákupoch, aby udržala potraviny stále čerstvé a svieže.

Unikátna technológia

vypnuté
MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

Dokonalý vetrací systém zaisťuje vďaka 14 vetracím vstupom trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vnútri chadničky, a udržuje tak v celom jej priestore stabilnú a rovnomernú teplotu. V spojení s technológiou IonAir tento systém vytvára to najzdravšie prostredie pre potraviny uložené v chladničke. Záporne nabité ióny sú totiž neustále rozptylované spoločne so studeným vzduchom, ktorý rovnomerne cirkuluje okolo potravín na každej úrovni chladničky. Týmto výnimočným spojením technológie IonAir s technológiou MultiFlow 360° sú vybavené všetky modely NoFrost novej generácie chladničiek ION generation.

vypnuté
Technologie IonAir

Technológia IonAir

Technológia IonAir zaisťuje prirodzené prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do priestoru chladničky. Záporne nabité ióny sú prirodzenými čističmi vzduchu – zaisťujú pocit čerstvého vzduchu v lese, v blízkosti vodopádov alebo po daždi. Záporne nabité ióny, ktoré pochádzajú priamo z prirodzeného prostredia, vytvárajú to najzdravšie prostredie na skladovanie potravín. Technológia IonAir ničí väčšinu baktérií vvnútri spotrebiča, odstraňuje zápachy a aj zaisťuje optimálnu úroveň vlhkosti. Takéto prirodzené prostredie významne predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín. Technológia IonAir je najúčinnejšia v spojení so systémom MultiFlow 360° alebo DynamiCooling.

vypnuté
AdaptTech

AdaptTech

Vždy pri otváraní chladničky naruší závan vonkajšieho teplého vzduchu stabilnú vnútornú teplotu, a tým sa urýchli proces kazenie potravín. AdaptTech je novovyvinutá technológia senzorov, ktoré „sledujú“ zvyky používateľa počas 7 dní a každodenne zaznamenávajú obdobie častého otvárania dverí chladničky. Na základe toho spotrebič prispôsobí svoju prevádzku a v dobe častého otvárania dverí si koordinuje teplotu vnútri chladničky, tak aby zabezpečil maximálnu dobu čerstvosti potravín. Zabráni tak teplotnému šoku, výkyvom teploty a predčasnému kazeniu potravín.


vypnuté
Hluboká police na lahve

Hlboká polica na fľaše

Hlboká police vo dverách je prispôsobená tak, aby pojala veľké fľaše do objemu až 2,5 litra a je vybavená bezpečnostným systémom, ktorý pevne drží fľaše a zabraňuje tak ich pádu pri manipulácii s dverami.

vypnuté
CrispZone s HumidityControl

CrispZone s HumidityControl

Veľká zásuvka v chladničke slúži na ukladanie ovocia a zeleniny. Pomocou systému HumidityControl je možné nastavovať úrovne vlhkosti vnútri zásuvky CrispZone. Ovocie a zelenina zostávajú dlhšie čerstvé, svieže a zachovávajú si svoje vitamíny.

vypnuté
Funkce SuperCool

Funkcia SuperCool

Ideálna funkcia na veľké nákupy. Veľké množstvo nových potravín, ktoré majú pri vložení do chladničky vyššiu teplotu, naruší stabilnú teplotu vnútri chladničky. Preto táto funkcia zníži teplotu na 3 °C a bude ju nasledujúcich 6 hodín udržiavať konštantnú. Funkciu SuperCool aktivujte po mimoriadne veľkých nákupoch, aby ich udržala stále čerstvé a svieže.


vypnuté
XXL Space Box

XXL Space Box

Extra veľká zásuvka v mrazničke, do ktorej môžete ľahko uskladniť aj tie najväčšie kusy potravín.

vypnuté
Technologie NoFrost Plus

Technológia NoFrost Plus

Kompletne vylepšený systém NoFrost, ktorý nielen odstraňuje ľad z mrazničky, ale taktiež  bráni vysychaniu potravín v chladničke. „Plus“ znamená doplnok, ktorý sme pridali k obvyklému označeniu NoFrost – IonAir, MultiFlow 360° a AdaptTech. Týmto spôsobom sme zaistili prirodzené prostredie v chladničke, ktoré je neustále vlhké a súčasne čerstvé. Navyše sa v celom spotrebiči nevytvára ľad.

vypnuté
SimpleSlide police

SimpleSlide polica

Veľmi praktický mechanizmus, ktorý umožňuje pohyb dverových políc hore a dole. Dokonca aj najvyššia fľaša môže byť umiestnená v dverovej priehradke, stačí jednoducho zvýšiť či znížiť police.


vypnuté
XtremeFreeze

XtremeFreeze

Táto funkcia je k dispozícii v najlepších modeloch chladničiek novej generácie ION generation. Zaisťuje dokonalé zmrazenie, a tak chráni všetky výživové hodnoty potravín aj po rozmrazení.

vypnuté
ZeroZone

ZeroZone

Zásuvka s trvalou teplotou okolo 0 °C dokonale uchová mäso aj ryby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze zmenit smer otevirani ? panty v levo ?

Dobrý den, objednal jsem Chladničku Gorenje NRK 6203 TX. Chci se jen ujistit, že balení obsahuje přípravu pro montáž dveří vlevo a je možné si dveře změnit na levé. Děkuji

Dobrý den, prosila bych o informaci, zda není lednice příliš hlučná vzhledem k techonologii nofrost. Je vhodná do kuchyně spojené s obývacím pokojem kvůli hluku z ventilátoru. Děkuji

Diskusia a poradňa k Gorenje NRK 6203 TX
Príslušenstvo pre Gorenje NRK 6203 TX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK 6203 TX.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií