Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Gorenje ORK192CO-L Retro Collection

Zobraziť katalóg
Gorenje ORK192CO-L Retro Collection
Doručenie na
predajňu zadarmo
Chladnička – kombinovaná, A++, objem chladničky/mrazničky 227/95l, hlučnosť 40dB, FrostLess, LED osvetlenie zo stropu, DynamiCooling, AdaptTech, IonAir, XXL space Box zásvuka, fresh Zone, farba: royal coffee
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  GORE001g Produktové číslo:  ORK192CO-L Stránky výrobcu
Gorenje ORK192CO-L Retro Collection 831,62 € Zánovné

Gorenje ORK192CO-L Retro Collection

Gorenje ORK192CO-L Retro Collection je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Jedinečne dizajnovo vyhotovená kombinovaná chladnička v retro štýle sa stane dominantou vašej kuchyne. Zaujme vás predovšetkým energetickou úspornosťou, dostatočným úložným priestorom na uschovanie potravín a modernými technológiami, ktoré sa postarajú o to, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Napríklad IonAir odstráni z chladničky nielen zápachy, ale aj baktérie a vlhkosť. Interiér chladiacej časti je vybavený 4 sklenenými policami a systém SimpleSlide, vám umožní výškovo nastaviť dverové police podľa vašich potrieb. Mraziaca časť je vybavená systémom FrostLess, ktorý znižuje tvorbu námrazy až o 50 %, čím šetrí váš čas, aj peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná chladnička v retro dizajne
  • Celkový úžitkový objem 322 l
  • Ionizátor vzduchu v chladničke
  • Inteligentný systém AdaptTech
  • FrostLess znižuje námrazu
  • FastFreeze na rýchle zmrazenie potravín
  • CrispZone na uskladnenie ovocia a zeleniny
  • FreshZone so stabilnou teplotou 3 °C
  • DynamiCooling zaistí rovnomernú cirkuláciu vzduchu
  • XXL SpaceBox v mrazničke
  • Elektronické ovládanie
  • 1 kompresor
  • Regulácia teploty
  • Výškovo nastaviteľné nohy
  • Ľavé otváranie dverí

Efektívny vetrací systém

Vetrací systém DynamiCooling zaistí rovnomernú cirkuláciu studeného vzduchu a spoločne s technológiou IonAir, vytvára vnútri chladničky zdravé prostredie bez zápachu a baktérií. IonAir zabezpečuje prirodzené prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do priestoru chladničky, ktoré odstraňujú zápachy, baktérie a vlhkosť, čím vytvára zdravé prostredie na uschovanie vašich potravín. Záporne nabité ióny sú totiž prirodzenými čističmi vzduchu - zaisťujú pocit čerstvého vzduchu v lese, v blízkosti vodopádov, alebo po daždi.

Praktické zásuvky

V chladničke nájdete veľkú zásuvku CrispZone na uskladnenie ovocia a zeleniny, v ktorej je možné pomocou systému HumidityControl nastaviť úrovne vlhkosti. Ovocie a zelenina tak zostávajú dlhšie čerstvé, svieže a zachovávajú si svoje vitamíny. Špeciálna zásuvka FreshZone zase udržiava vo svojich útrobách stabilnú teplotu 3 °C, čím je zaistená dlhodobá čerstvosť uschovaných potravín. V mrazničke nájdete extra veľkú zásuvku XXL SpaceBox, v ktorej ľahko uskladníte aj tie najväčšie kusy potravín.

AdaptTech

AdaptTech je novo vyvinutá technológia snímačov, ktoré 7 dní monitorujú zvyky používateľa a každodenne zaznamenávajú obdobie častého otvárania dverí chladničky. Na základe toho, spotrebič prispôsobí svoju prevádzku, a v čase častého otvárania dverí si koordinuje teplotu vnútri chladničky tak, aby zabezpečil maximálnu čerstvosť potravín. Zabráni tak teplotnému šoku pri otvorení dverí a závane teplého vduchu, výkyvom teploty a predčasnému kazeniu potravín.

Chladnička:
Objem: 227 l
4 sklenené police
Zásobník na vajcia
Držiak na fľaše
Polica na fľaše s pevným krytom
Multibox na maslo a syr
CrispZone na ovocie a zeleninu
FreshZone zásuvka

Mraznička:
Objem: 95 l
XXL SpaceBox zásuvka
3 koše na uschovanie zmrazených potravín
Zmrazovací výkon: 4,5 kg/24 h
Skladovacia doba pri poruche: 30 h

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Retro Hotovo!
Výška
194 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Retro Hotovo!

Rozmery

Výška
194 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
66,9 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
4,5 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
76,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje ORK192CO-L Retro Collection
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií