Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Gorenje RF 3111 AW

Zobraziť katalóg
Gorenje RF 3111 AW
4,8 5 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 113 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 134/36 l, hlučnosť 40 dB, 1 kompresor, vnútorné osvetlenie, 4 sklenené police, priestor s dvierkami na mrazené potraviny, ľavé/pravé otváranie, biela
Kód:  FAC322e Produktové číslo:  RF3111AW Stránky výrobcu

Gorenje RF 3111 AW

Kombinovaná chladnička s mrazničkou hore sa vďaka svojmu celkovému objemu 170 litrov hodí skôr do menej početných domácností, kde však bude určite bez problémov slúžiť. Navyše nijako nenavýši rodinný rozpočet o ďalšie výdavky vďaka úspornej energetickej triede A+. Pozitívom je aj nízka hlučnosť iba 40 decibelov, preto sa hodí aj do kuchýň spojených s obývačkou.

Vnútorný priestor je riešený s ohľadom na maximálne využitie. V chladiacej časti sú k dispozícii tri poličky z tvrdeného skla a jedna priehľadná priehradka na zeleninu a ovocie. Vo dverách nechýba ďalší priestor vrátane police na fľaše. Mraziaca časť je vybavená drôtenou poličkou a vďaka štvorhviezdičkovej triede mrazenia je pripravená dlhodobo skladovať hlboko zmrazené potraviny. Počas 24 hodín dokáže zmraziť až 2,5 kg potravín, ktoré udrží v zmrznutom stave 14 hodín počas prípadného výpadku prúdu. Chladničku môžete vďaka nastaviteľným nožičkám postaviť kamkoľvek.


Parametre a špecifikácia:

Konštrukcia:
Dvojdverová
Nastaviteľný termostat
Nastaviteľné nožičky
Zameniteľné otváranie dvierok

Chladnička:
3x polica z tvrdeného skla
Priehľadná zásuvka na ovocie a zeleninu
Automatické odmrazovanie chladničky

Mraznička:
Trieda mrazenia: ****
Mraziaci výkon: 2,5 kg/24 hod.

Fyzické údaje:
Rozmery: 113 x 50 x 60 cm (v x š v h)
Farebné vyhotovenie: biele

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje RF 3111 AW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RF 3111 AW.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií